Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω και μια προσφορά για όλες τις Τετάρτες του Μάρτη για -10% στην επόμενη αγορά.

Το λίνκ μείον 10% για επόμενη αγορά αν την πάρεις Τετάρτη (διαβάστε και τα ψιλά γράμματα).

(ή δωρεάν μεταφορικά αν την αγοράσεις Δευτέρα, σύνολο αγορών πάνω από 300 ευρώ και έχει και πανσέληνο :Ρ)

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς; Ότι σου κρύβει το γραφείο ή τον τοίχο, όταν δεν κάθεσαι, αλλά την βλέπεις από απόσταση ας πούμε; :P

Ναι αυτό όσο αστείο και αν φαίνεται και το ότι δεν μπορείς να δεις πίσω σου αν δεν είσαι πάνω από 1.90

Δημοσ.

ετοιμη και η προσφορα για τις γυναικες:

Μπες τώρα στο http://planetfitness.gr/women-day/ και

δες πως θα προλάβεις κι εσύ την ετήσια συνδρομή στα €59

με την εγγραφή δώρο!

Δημοσ.

για online παραγγελιά δεν ισχυει η προσφορά που προσπαθησα!

μήπως δεν έχεις συνδέσει την κάρτα IKEA Family με το λογαριασμό σου; εμένα την δέχεται κανονικά!

Δημοσ.

[Καρέκλα γραφείου] Ikea Marcus @143-159€ [iKEA FAMILY members]

Μία από τις κορυφαίες καρέκλες σε αυτά τα χρήματα ακόμα και μέχρι τα 200€. Την πήρα πέρσι στα 189€ και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Στα 143,20 η υφασμάτινη έκδοση από 179, στα 159,20 η δερμάτινη από 199. H προσφορά ισχύει σε IKEA FAMILY members

[link=http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-53158/78301/]Υφασμάτινη

Επειδη εμπιστευομαι ΠΟΛΥ περισσοτερο εσας εδω παρα τους υπαλληλους (που οκ εχουν διαθεση αλλα δεν μπορουν να ξερουν τα παντα καθως δεν γινεται να εχουν δοκιμασει ολα τα προιοντα). Τα ροδακια πως κλειδωνουν αυτοματα; Πρακτικα αυτο τι σημαινει;

Θα ηθελα μια τετοια καρεκλα, παντα μου φαινοντουσαν πολυ ακριβες, αξιζουν; Τωρα εχω μια υποδεεστερη παρομοια απο ΙΚΕΑ παλι η οποια μετα απο 10 χρονια εχει αρχισει να δειχνει την ηλικια της.

Δημοσ.

Την έχω ενάμιση χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος. Αξίζει κάθε ευρώ που έδωσα. Για τα ροδάκια δε κατάλαβα την ερώτησή σου.

• Like 1
Δημοσ.

την ήθελα αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να την παραγγείλω γιατί δεν έχω ικέα familly κάρτα. μπορώ να την πάρω με έκπτωση με άλλο τρόπο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε ξερω για του ικεα αλλα μια αλλη που ειχα στη δουλεια ηταν ενοχλητική... επισης νομίζω δεν ειναι δερμΆτινη αλλα δερματΊνη όπως οι περισσότερες αλλα αν κάνω λαθος διορθώστε με οι κάτοχοι.

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Mε τη δερμάτινη παίρνει φωτιά ο κώλος σου; (παρντον μαι φρεντς)

Δεν είναι ακριβώς δερματίνη... Αλλά ούτε και δέρμα. :P Κάτι ενδιάμεσο. Την καρέκλα την έχω αρκετό καιρό, περίπου 6 χρόνια αν τα υπολογίζω καλά. Σε θέμα μηχανισμού δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και έχει άπειρες ώρες χρήσης. Η δερματίνη των γλουτών ( :P ) δεν έχει πάθει τίποτα, αλλά στο κεφάλι μου έχει κάνει κάτι γκρι νερά, υποψιάζομαι από ιδρώτα. Το σύνηθες βέβαια είναι να ιδρώνεις περισσότερο κάτω, αλλά το καλοκαίρι βάζω πετσέτα.

Άρα για να κλείσω, ναι, παίρνει φωτιά το καλοκαίρι. Στις άλλες εποχές είναι κομπλέ.

Αν θα την ξαναεπαιρνα ίσως και να πήγαινα για την υφασμάτινη... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MyMarket 8/3 - 21/3

Φλώρα καλαμποκέλαιο 1L με έκπτωση 25% και sticker -0.80... τελική τιμή ραφιού 1.58. Στο κατάστημα που πήγα είχε τουλάχιστον 100 κομμάτια στα ράφια και στην προβολή.

Επεξ/σία από helena_n
Δημοσ.

Αγόρασα το fitness ,απο media σήμερα ήρθε με κούριερ η απόδειξη μάλλον με αυτή πάω στο planet?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...