gregdel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Γενικά αν μπορείτε όποιες προσφορές είναι μόνο Αθήνα σημειώνετέ το...
vstrom Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σε διαφήμιση τηλεόρασης έλεγε δωρεάν εγγραφή(στο star την είδα) 1
Antonis3d Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 επιβεβαιωνω πως η τιμη 49 ευρο ειναι τελικη περιλαμβανει και εγγραφη. πηγη: official σελιδα του planet στο fb.
orck Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Παλι θα πηξουμε στον κοσμο. Τωρα που εχει την ημερα της γυναικας οι κυριες να ετοιμαζονται για προσφορα μονο για αυτες, περισυ θυμαμαι ουρα μεχρι τον δρομο εξω. Προφανος το συστημα ριχνω πολυ κατω του κοστους την συνδρομη για να τσιμπησουν ολοι να κανουν εγγραφη και να μην παταει κανεις πιανει, οσες προσφορες βαζει βλεπω νεα προσωπα για μια δυο εβδομαδες και μετα ξανα ειμαστε οσοι παμε συστηματικα. 3
patrickdrd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ναι, αυτο, δεν ξερω τι γινεται με αυτους που γραφονται και δεν πατανε, αλλα προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καμια αυξηση, πιστευω δηλαδη πως εχει περασει προ πολλου η "μοδα των γυμναστηριων", θα θυμαστε φανταζομαι πριν απο λιγα χρονια που υπηρχαν συνδρομες μεν, αλλα σε 3ψηφιο και βαλε νουμερο δε, η τετοια και τοση πτωση των τιμων εμενα μου δειχνει οτι δεν τα προτιμαει ο κοσμος, ισως ουτε κι αυτοι που κανουν τις συνδρομες "μην τον ειδατε"
bousiosp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Θα παρακαλούσα κάποιον συμφορουμίτη να ποσταρει το σύνδεσμο της προσφοράς για 49 ευρώ ετήσια συνδρομή με εγγραφή γιατί με ενδιαφέρει και δεν μπορώ να βρω το official planet fitness page 1
vgiozo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ναι, αυτο, δεν ξερω τι γινεται με αυτους που γραφονται και δεν πατανε, αλλα προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καμια αυξηση, πιστευω δηλαδη πως εχει περασει προ πολλου η "μοδα των γυμναστηριων", θα θυμαστε φανταζομαι πριν απο λιγα χρονια που υπηρχαν συνδρομες μεν, αλλα σε 3ψηφιο και βαλε νουμερο δε, η τετοια και τοση πτωση των τιμων εμενα μου δειχνει οτι δεν τα προτιμαει ο κοσμος, ισως ουτε κι αυτοι που κανουν τις συνδρομες "μην τον ειδατε" To έχουμε ξανασυζητήσει και στη περίπτωση των yava...ξέρουν ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα ήθελε μια συνδρομή γυμνασηρίου για να πηγαίνει μια στο τόσο, αλλα δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τις κανονικές τιμές, υπάρχουν κι άλλοι δε που για τόσο χαμηλή τιμή το παίρνουν για "καβάτζα" έχοντας ενδεχομένως ήδη μια άλλη σε άλλο γυμναστήριο. Οι παραπάνω δεν μεταφράζονται σε πραγματική αύξηση κίνησης στο γυμναστήριο, παρα μόνο τις πρώτες 2-3 βδομάδες μετά τη προσφορά, και μετά αραιώνουν. Μετά την τελευταία προσφορά των yava γινόταν χαμός για κανά μήνα, μετά έσπασε η κίνηση, γιατί ίσως αυτοί που δεν έχουν ισχυρό κίνητρο να γυμνάζονται, μπορεί να είδαν τη πολλή κίνηση στα γυμναστήρια μαζί με τους σταθερούς και να αποθαρρύνθηκαν αρκετά ώστε να μην αρχίσουν να γυμνάζονται συστηματικά, όχι τόσο όμως ώστε να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων...οπότε αυτά μένουν στην εταιρεία. Διαφωνώ πάντως ότι έχει περάσει η μόδα των γυμναστηρίων, αντιθέτως, επανέρχεται, νομίζω.
helena_n Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γαλαξίας ως 11/3 Καραμολέγκος ψωμί του τοστ σταρένιο 340gr, σταρένιο 680gr, σίκαλης 340gr ή πολύσπορο 340gr -35%
gtaddict Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 [Καρέκλα γραφείου] Ikea Marcus @143-159€ [iKEA FAMILY members] Μία από τις κορυφαίες καρέκλες σε αυτά τα χρήματα ακόμα και μέχρι τα 200€. Την πήρα πέρσι στα 189€ και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Στα 143,20 η υφασμάτινη έκδοση από 179, στα 159,20 η δερμάτινη από 199. H προσφορά ισχύει σε IKEA FAMILY members Site: Δερμάτινη Site: Υφασμάτινη 3
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πάρε κόσμε, την χτύπησα στα 180 σχεδόν 2 χρόνια πρίν, απίστευτη.
drdedus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Είναι τόσο καλή? Ψάχνω μία καιρό. Βλέπω και μια προσφορά για όλες τις Τετάρτες του Μάρτη για -10% στην επόμενη αγορά. Συνδυάζεται?
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 και μεις έχουμε δύο, το μόνο αρνητικό είναι η πολύ ψηλή πλάτη που όταν είσαι στο σπίτι κόβει οπτικό πεδίο
ababapanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 για online παραγγελιά δεν ισχυει η προσφορά που προσπαθησα!
trabakoulas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μόνο σε ανοιχτό γκρι είναι σε προσφορά δυστυχώς η υφασμάτινη βλέπω Βλέπω και μια προσφορά για όλες τις Τετάρτες του Μάρτη για -10% στην επόμενη αγορά.Συνδυάζεται? Κάποιο link για την προσφορά αυτή υπάρχει; Που την βλέπεις; και μεις έχουμε δύο, το μόνο αρνητικό είναι η πολύ ψηλή πλάτη που όταν είσαι στο σπίτι κόβει οπτικό πεδίο Τι εννοείς; Ότι σου κρύβει το γραφείο ή τον τοίχο, όταν δεν κάθεσαι, αλλά την βλέπεις από απόσταση ας πούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις