O allos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ελα παιδια μην ακουω βλακειες για την Ντομινος , ειναι μακραν οτι πιο καλο υπαρχει σε πιτσα τωρα , ανοιγουν τν ζυμη μπροστα σου , τα υλικα παντα φρεσκα και η γευση τρομερη . Η τιμη Αρκετα υψηλη αλλα οτι πληρωνεις περνεις !
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ελα παιδια μην ακουω βλακειες για την Ντομινος , ειναι μακραν οτι πιο καλο υπαρχει σε πιτσα τωρα , ανοιγουν τν ζυμη μπροστα σου , τα υλικα παντα φρεσκα και η γευση τρομερη . Η τιμη Αρκετα υψηλη αλλα οτι πληρωνεις περνεις ! Γούστα είναι αυτά. Δεν ξέρω αν φταίνε τα φρέσκα υλικά ή κάτι άλλο που έφαγα αλλά το αποφρακτικό μου σύστημα σήμερα παραπονέθηκε εντόνως. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Θα συμφωνήσω με πολλούς, μέτρια προς κακή θα έλεγα την χθεσινή παραγγελιά απο την dominos.
frankp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Στην εφαρμογή της dominos στο android αναγράφεται για την προσφορά ως ελάχιστο όριο παραγγελίας τα 8 ευρώ και αναρωτιέμαι αν το ποσό είναι πριν ή μετά την έκπτωση... Την Παρασκευή που θα παραγγείλω, μου φαίνεται ότι θα το διαπιστώσω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Στην εφαρμογή της dominos στο android αναγράφεται για την προσφορά ως ελάχιστο όριο παραγγελίας τα 8 ευρώ και αναρωτιέμαι αν το ποσό είναι πριν ή μετά την έκπτωση... Την Παρασκευή που θα παραγγείλω, μου φαίνεται ότι θα το διαπιστώσω... είτε με προσφορά/έκπτωση είτε χωρίς δυστυχώς, για delivery βέβαια, για παραλαβή από κατάστημα δεν νομίζω ότι παίζει...
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Γούστα είναι αυτά. Δεν ξέρω αν φταίνε τα φρέσκα υλικά ή κάτι άλλο που έφαγα αλλά το αποφρακτικό μου σύστημα σήμερα παραπονέθηκε εντόνως. εφαγες κατι με τσενταρ μεσα το υπογραφω... να υποθέσω cheddar melt? ειναι οργανισμοι και οργανισμοί... εγω παιρνω ham&bacon με διπλο τσενταρ κ μπεικον και δε νιωθω... 1
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εφαγες κατι με τσενταρ μεσα το υπογραφω... να υποθέσω cheddar melt? ειναι οργανισμοι και οργανισμοί... εγω παιρνω ham&bacon με διπλο τσενταρ κ μπεικον και δε νιωθω... Όχι την σπέσιαλ πήρα. Απλά είχε πολύ αλλαντικό μέσα. Κάτι από εκεί έκανε τη ζημιά. Και μιας και είπες τσένταρ και χτύπησαν καμπανάκια θα δώσω άλλη μια ευκαιρία και θα πάρω κάτι με τσένταρ... :P
batatoudis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Με συγχωρείς φίλε Questioner, μετά από όσα έγραψες χωρίς παρεξήγηση και δίχως διάθεση να σε προσβάλω αλλά τα θέλει ο κ... σου!!! 1
Questioner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Με συγχωρείς φίλε Questioner, μετά από όσα έγραψες χωρίς παρεξήγηση και δίχως διάθεση να σε προσβάλω αλλά τα θέλει ο κ... σου!!! Έχεις δίκιο. Απλά θέλω να σιγουρευτώ. Είμαι άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες. :p 4
george kesoglu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Nova 3Play με 29,90€/μήνα τους δύο πρώτους μήνες και στη συνέχεια μόνο με 15€/μήνα επιπλέον ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! - http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=7043#sthash.mbDn7Iyr.dpuf
giorginho Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 ^ εχει αναφερθει σε σχετικο (καπως) θεμα εδω η ειδηση αυτη πριν αρκετες μερες (και εχει ψιλοσυζητηθει)...
astrolabos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δηλάδή μετά τον 2ο μήνα θα δίνεις 44,90 € για πάντα;
aklostr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στο Γαλαξία την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου οδοντόκρεμες/οδοντοβουρτσες ORAL-B και προϊόντα GILLETE (αφροί,gel,ξυριστικές) -50%. Εκτυπώστε από σήμερα κουπόνια από επιθυμίες, μήπως εξαφανιστούν μυστηριωδώς πάλι... Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2013 από aklostr
JohnnyX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Γαλαξιας 50% σε oral-b & gillette ( 6/12 & 7/12 ) Για αλλη μια φορα δεν μπορουμε να παρουμε την proglide styler απο θεσσαλονικη χα με προλαβες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις