Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κανονικές πάνες του lidl (toujour) που είναι σε ξεχωριστή συσκευασία είναι όντως αρκετά καλής ποιότητας και αξίζουν ειδικά όταν είναι σε προσφορά μειωμένης τιμής. Αυτές που ήταν τώρα σε προσφορά στο κιβώτιο με τις 3 συσκευασίες δεν είναι ίδιες με τις άλλες... Είναι υποδεέστερες ποιοτικά, αρκετά πιο λεπτές και όταν τις είχα χρησιμοποιήσει είχα και θεματάκια με διαρροές... παλιότερα πάντως είχαν παίξει σε ακόμα καλύτερη προσφορά με -50% και έβγαιναν περίπου 10c η πάνα! Παρόλα αυτά για την τιμή τους και ειδικά για μέσα στη μέρα (όχι βράδια) είναι μια χαρά και χτύπησα κι εγώ άλλο ένα πακέτο να υπάρχει.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι πανες της babylino ειναι πολυ καλη προσφορα.

με τις toujour δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος αφου παρατηρησα καποιες διαρροες.

Δημοσ.

αλλα ειμαι σε κρισιμο σημειο οπου κανουμε τεμεναδες να κοπει η ρημαδα

και φοβαμαι οτι αν στοκαρω θα τις φοραω εγω για να μην πανε αχρηστες.

Με το καλό να "ξεμπερδέψετε". Πάντως, ακόμα και να σου μείνουν όλο και κάποιος γνωστός-φίλος θα βρεθεί που θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Δεν είναι προϊόν που πάει χαμένο...

• Like 2
Δημοσ.

Οι κανονικές πάνες του lidl (toujour) που είναι σε ξεχωριστή συσκευασία είναι όντως αρκετά καλής ποιότητας και αξίζουν ειδικά όταν είναι σε προσφορά μειωμένης τιμής. Αυτές που ήταν τώρα σε προσφορά στο κιβώτιο με τις 3 συσκευασίες δεν είναι ίδιες με τις άλλες... Είναι υποδεέστερες ποιοτικά, αρκετά πιο λεπτές και όταν τις είχα χρησιμοποιήσει είχα και θεματάκια με διαρροές... παλιότερα πάντως είχαν παίξει σε ακόμα καλύτερη προσφορά με -50% και έβγαιναν περίπου 10c η πάνα! Παρόλα αυτά για την τιμή τους και ειδικά για μέσα στη μέρα (όχι βράδια) είναι μια χαρά και χτύπησα κι εγώ άλλο ένα πακέτο να υπάρχει.

εχεις απολυτο δικιο.Και εγω ετσι το παιζω.Το βραδυ βαζω απο αυτες στην ξεχωριστη συσκευασια που ειναι πιο απορροφητικες(6,99 οι 44 πανες σε προσφορα) και ολη την αλλη ημερα βαζω αυτες του χαρτοκιβωτιου.Ειχαν παιξει πριν απο κατι μηνες αυτες του χαρτοκιβωτιου 1+1 χαρτοκιβωτιο δωρο στα 15,99 οι 162 πανες

Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλος ανοίγει αύριο υπό την διεύθυνση του Σκλαβενίτη, άραγε θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός,; με τα άλλα σμ. μιας και το deal ολοκληρώθηκε πλέον. 

Σταυρούπολη, οδός Ωραιοκάστρου.

IMG_20170225_173651_2.jpg

Χανια κρητης παντως ολα τα καταστηματα του ΜΑρινοπουλου ειναι αδεια απο προιοντα (εντελως ομως) και με τις παλιες επιγραφες so far..

Χθες το carrefour στο avenue ήταν κλειστό (με κατεβασμένα τα ρολά) και είχε και μια ανακοίνωση αλλά δεν πρόλαβα να τη διαβάσω, μετά που ξανά πέρασα ήταν ανοικτά κάποια ρολά και έκανα εργασίες μέσα .........Πιθανολογώ ότι σήμερα θα είναι ανοικτό γιατί οι εργασίες μέσα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες.......

Δημοσ.

Εχω φιλο που δουλευει σε Carrefour-ναυαρχιδα, μιλησαμε νωριτερα μαλιστα και με μπερδεψε λιγο σχετικα με τις επικειμενες αλλαγες.

Δεν παιρνω ορκο για την εγκυροτητα, αλλα γενικα υπαρχει θεμα με το νομο, εχει δικαιωμα -λεει- να ανακαινιζει μονο επτα καταστηματα το μηνα. Κατι τετοια μυστηρια ισχυουν, εξισου μυστηρια ειναι τα νομικα κολπα για να ξεπερνιουνται τετοιου ειδους δυσκολιες και να γινονται ανακαινισεις σε περισσοτερα απο επτα ταυτοχρονα. Τεσπα, αυτη τη στιγμη τα περισσοτερα μαγαζια ειναι κλειστα και γινονται ανακαινισεις. Σε αλλα ριζικες, σε αλλα σημαντικες, σε αλλα μικροτερης εκτασης. Τη Δευτερα θα ειναι ολα ανοικτα (ετσι μου ειπε) και ξεκιναει το restart.

Ωστοσο, τα αλλα καταστηματα που δεν εχουν κλεισει/ανακαινιστει, θα γεμισουν με προιοντα και θα συνεχισουν να λειτουργουν ως Σκλαβενιτης φυσικα αλλα με το "image" που ειχαν πριν ως καταστημα Carrefour. Αυτα θα περιμενουν μερικες εβδομαδες/μηνες για να ερθει η σειρα τους να ανακαινιστουν. Σημερα, ας πουμε, το δικο τους καταστημα ειναι κλειστο αλλα ΠΣΚΔ (και "Δ", παροτι ηταν Καθαρα Δ) δουλεψαν κανονικα τα τμηματα λογιστηριου, HR και ΙΤ. Αυτο το ΠΠΣΚ θα δουλεψουν οι εργαζομενοι ακομα και βραδινες ωρες (ολες επι πληρωμη φυσικα) για να γεμισουν τα ραφια, να γινουν οι απαραιτητες χωροταξικες εργασιες κλπ ωστε να ειναι ετοιμοι τη Δευτερα να ανοιξουν. Στο μεταξυ σημερα επεσε και το μπαγιοκο στους εργαζομενους των Carrefour, ολα τα οφειλομενα των τελευταιων μηνων. Κυριος ο Σκλαβενιτης νομιζω...

• Like 9
Δημοσ.

Με το καλό να "ξεμπερδέψετε". Πάντως, ακόμα και να σου μείνουν όλο και κάποιος γνωστός-φίλος θα βρεθεί που θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Δεν είναι προϊόν που πάει χαμένο...

Στην τελικη κανεις αλλο ενα, κριμα να πανε χαμενες.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω φιλο που δουλευει σε Carrefour-ναυαρχιδα, μιλησαμε νωριτερα μαλιστα και με μπερδεψε λιγο σχετικα με τις επικειμενες αλλαγες.

Δεν παιρνω ορκο για την εγκυροτητα, αλλα γενικα υπαρχει θεμα με το νομο, εχει δικαιωμα -λεει- να ανακαινιζει μονο επτα καταστηματα το μηνα. Κατι τετοια μυστηρια ισχυουν, εξισου μυστηρια ειναι τα νομικα κολπα για να ξεπερνιουνται τετοιου ειδους δυσκολιες και να γινονται ανακαινισεις σε περισσοτερα απο επτα ταυτοχρονα. Τεσπα, αυτη τη στιγμη τα περισσοτερα μαγαζια ειναι κλειστα και γινονται ανακαινισεις. Σε αλλα ριζικες, σε αλλα σημαντικες, σε αλλα μικροτερης εκτασης. Τη Δευτερα θα ειναι ολα ανοικτα (ετσι μου ειπε) και ξεκιναει το restart.

Ωστοσο, τα αλλα καταστηματα που δεν εχουν κλεισει/ανακαινιστει, θα γεμισουν με προιοντα και θα συνεχισουν να λειτουργουν ως Σκλαβενιτης φυσικα αλλα με το "image" που ειχαν πριν ως καταστημα Carrefour. Αυτα θα περιμενουν μερικες εβδομαδες/μηνες για να ερθει η σειρα τους να ανακαινιστουν. Σημερα, ας πουμε, το δικο τους καταστημα ειναι κλειστο αλλα ΠΣΚΔ (και "Δ", παροτι ηταν Καθαρα Δ) δουλεψαν κανονικα τα τμηματα λογιστηριου, HR και ΙΤ. Αυτο το ΠΠΣΚ θα δουλεψουν οι εργαζομενοι ακομα και βραδινες ωρες (ολες επι πληρωμη φυσικα) για να γεμισουν τα ραφια, να γινουν οι απαραιτητες χωροταξικες εργασιες κλπ ωστε να ειναι ετοιμοι τη Δευτερα να ανοιξουν. Στο μεταξυ σημερα επεσε και το μπαγιοκο στους εργαζομενους των Carrefour, ολα τα οφειλομενα των τελευταιων μηνων. Κυριος ο Σκλαβενιτης νομιζω...

Απο δυο πολυ κοντινα μου προσωπα που ειχαν/εχουν επαγγελματικη σχεση με τον Σκλαβενιτη εχω καταληξει οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους εργοδοτες στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Οσα αναφερεις απλα το επιβεβαιωνουν.

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω πως εντός ενός μήνα μπορείς να επιστρέψεις οτιδήποτε στο Lidl. Όταν η δικιά μου έκοψε το pampers επέστρεψα στο Carrefour easy up αξίας πενήντα ευρώ (αγορασμένα με μείον σαράντα).

Δημοσ.

Μασούτης     2/3 - 4/3

-25% σε όλα τα λευκά γιαούρτια  Δέλτα

-20% σε όλες τις μαργαρίνες  Φαστ

-30% σε όλα τα Digestive και Cookies Παπαδοπούλου

-30% σε όλους τους χυμούς μακράς διάρκειας 1 λίτρου Life

-Nutella  630gr   3,95€

-50% στα προϊόντα  Le Petit Marseillais

-50% στα προϊόντα Gliss,Diadermine,Fa και στις βαφές μαλλιών Palette(εξαιρείται η σειρά Diadermine Essential και NO110)

-40% στις πάνες Babylino sensitive economy και megapacks και στις μονές συσκευασίες μωρομάντηλα Babylino, Babycare

-50% σε όλα τα προϊόντα πλυντηρίου ρούχων και πιάτων  Planet

*Με κάθε έκδοση νέας κάρτας Μασούτης Visa Eurobank , δώρο 40€ σε αγορές από τα καταστήματα Μασούτης(ισχύει μέχρι 31/3/2017)

ΕΛΟΜΑΣ    2/3 - 4/3

-40% στα μαλακτικά  Soupline Ultra  750ml  

-50% στα προϊόντα περιποίησης Elvive και στις βαφές μαλλιών Excellence

-40% σε όλα τα μπισκότα Αλλατίνη

Market In    3/3 - 4/3 

-Γλώσσα φιλέτο Atlantikos  595gr   3,75€

-Φέτα Τρικάλων Βοσκοπούλα  δοχείο   5,45€/κιλό

-Γάλα μακράς διάρκειας Economy 1 λίτρου  0,68€

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει τις μπύρες Άλφα 5+1 έκπτωση 50% στην 2η 6άδα. Βγαίνει στα 2.10 η 2η 6άδα. 52λεπτά το κουτάκι σε 12άδα.

Δημοσ.

Στο MediaMarkt παίρνεις σαμπουαν, αφρόλουτρα και μαλακτικά με €1, μέχρι τρία κομμάτια αφήνει....

https://www.mediamarkt.gr/el/shop/crazy-days.html

Έστειλα σήμερα την γυναίκα στα media στο Περιστέρι και όντως είχε πολύ πράμα, (και ανανεώναν συνέχεια τα ράφια). Ήρθε με 3 σακούλες πράματα.

Δημοσ.

Χθες το carrefour στο avenue ήταν κλειστό (με κατεβασμένα τα ρολά) και είχε και μια ανακοίνωση αλλά δεν πρόλαβα να τη διαβάσω, μετά που ξανά πέρασα ήταν ανοικτά κάποια ρολά και έκανα εργασίες μέσα .........Πιθανολογώ ότι σήμερα θα είναι ανοικτό γιατί οι εργασίες μέσα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες.......

Δυστυχώς εμένα ο Μαρινόπουλος που ήταν δίπλα ( λενορμαν ) δεν θα γίνει σκλαβενιτης και πολύ θα το ήθελα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...