Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αmazon μέχρι αύριο... -40% σε επιλεγμένα ξυριστικά.

Sorry... δεν υπάρχει καμία προσφορά στα ξυριστικά. Απλά δεν ήθελα να γράψω το παρακάτω φάτσα κάρτα.

My Market    28/2 - 4/3

-40% σε αρακά,φασολάκια,μπρόκολο ή σπανάκι ΜπάρμπαΣτάθης

To pockee έχει μέχρι αύριο -2ευρώ στον αρακά 1200gr.

Υπάρχει επίσης και κουπόνι στο Θέμα, που κυκλοφόρησε εκτάκτως το Σάββατο! :ph34r:

ΥΓ: Η εφημερίδα κάνει 2ευρώ... το κουπόνι έχει αξία 6ευρώ (και μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορές 25ευρώ και άνω). Συνολικό κέρδος 4ευρώ δηλαδή.

Επεξ/σία από helena_n
  • Like 3
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε ενημέρωση για τον σκλαβενιτη Θεσσαλονίκη Ευκαρπία εμπορικό Μακεδονία και city gate τι θα παίξει τέταρτη που ανοίγουν ??

Δημοσ.
Έχουμε εξελίξεις στο pockee. Βρε κοίτα σύμπτωση.... :mad:

- Αρακάς ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 1200gr

- Μπρόκολο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 750gr

- Σπανάκι σε φύλλα ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ 1000gr

H προσφορά δεν ισχύει στα καταστήματα MY MARKET από 28/2 έως 4/3.

Λοιπόν, παιδιά εγώ σταματάω το άθλημα.  Άν ποτέ φτιάξετε κάνα private group, σφυρίξτε.

• Like 16
Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλος ανοίγει αύριο υπό την διεύθυνση του Σκλαβενίτη, άραγε θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός,; με τα άλλα σμ. μιας και το deal ολοκληρώθηκε πλέον. 

post-320252-0-28742000-1488296125_thumb.png

Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλος ανοίγει αύριο υπό την διεύθυνση του Σκλαβενίτη, άραγε θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός,; με τα άλλα σμ. μιας και το deal ολοκληρώθηκε πλέον. 

Σταυρούπολη, οδός Ωραιοκάστρου.

IMG_20170225_173651_2.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Χανια κρητης παντως ολα τα καταστηματα του ΜΑρινοπουλου ειναι αδεια απο προιοντα (εντελως ομως) και με τις παλιες επιγραφες so far..

• Like 1
Δημοσ.

Το Spam. Report me σας αφαιρεί 10$ για αγορές 10$ και άνω (δεν συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά) με κουπόνι: FOUND (ισχύει μέχρι 18/03).

27022017_banner_a.jpg

Ουσιαστικά μιλάμε για σχεδόν 50% έκπτωση για αγορές κοντά στα $10.

• Like 2
Δημοσ.

στα lidl σημερα πηρα πανες σε τιμη χωμα, οποιος αγοραζει συστηματικα ας ριξει μια ματια στην σελιδα τους.

Εχει ομως νουμερα απο 4 εως 5+.

• Like 1
Δημοσ.

στα lidl σημερα πηρα πανες σε τιμη χωμα, οποιος αγοραζει συστηματικα ας ριξει μια ματια στην σελιδα τους.

Εχει ομως νουμερα απο 4 εως 5+.

Τι μαρκα;

Δημοσ.

ναι αυτο το ξεχασα  :whistle:

babylino οπως ειπωθηκε, και θα επαιρνα αλλα δυο αυριο, 

αλλα ειμαι σε κρισιμο σημειο οπου κανουμε τεμεναδες να κοπει η ρημαδα

και φοβαμαι οτι αν στοκαρω θα τις φοραω εγω για να μην πανε αχρηστες.

Αλλιως παει 0,16 η πανα, οποτε δυσκολα θα ξανασκασει τετοια τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξαναβγεί τέτοια τιμή στο lidl.

Επίσης, έχω πάρει τις toujours από lidl φυσικά με τιμή 13 λεπτά τη 1! Και είναι εξαιρετικές.

• Like 2
Δημοσ.

εχει και τις toujour αυτη την εβδομαδα νουμερο 5 και τιμη 9,99 οι 81 πανες δηλαδη 0,12 λεπτα η μια.Εγω φορτωσα μερικα κιβωτια.

Δημοσ.

μόνο που τα babylino είναι καθαρά ελληνικό προιόν και νομίζω πως αξίζει να τις εμπιστευτούμε.Εγώ την τίμησα την προσφορά και πήρα 14 κομμάτια 

• Like 4
Δημοσ.

ελληνικο,ξενο προιον εγω κοιταω την τσεπη μου.Αν τα ειχε ιδια τιμη θα προτειμουσα το ελληνικο προιον.

και τα toujour παντως μια χαρα ποιοτικα ειναι.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...