Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, δεν είμαι xiaomi fan-boy και ούτε αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν, απλά είναι αντικειμενικά προσφορά και το ανέφερα. Αν έκανα λάθος, sorry(αλλά δε το νομίζω)

Απλά μου έκανε εντύπωση πως υπάρχει μέχρι και στυλό Xiaomi. Αν και την συμπαθώ σαν εταιρεία, I ll stick to BICs. :P

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ηρθε μολις το mail για 10% επιστροφη για αγορες απο ΙΚΕΑ απο 16 εως 28 Φεβρουαριου

*10 ευρω επιστροφη για συνδεσεις καρτων στην εφαρμογη Επιστροφη και πιστωση μεχρι 31/03*

Δημοσ.

εχω παρει τον mijia pen γυρω στα 4 ευρω πιο παλια.με 2 ευρω πηρα εναν καλυτερο απο βιβλιοπωλειο.εχει μια στιβαρη ,πορσελανινη αισθηση.Δεν με βολεψε γιατι κρατωντας το οριζοντια εγραφε καλυτερα,ενω εχω συνηθησει να γραφω διαγωνια.αν και μου αρεσει η xiaomi σαν εταιρια, δεν αξιζει τα λεφτα του.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή τιμή (παίρνω το τεμάχιο σε προσφορά κατά καιρούς από κρητικο η γαλαξία στα 4.8€)

Το έχω πάρει αρκετές φορές έκανε δουλειά.

(Αν επιτρέπεται σε ποιο Σκλαβενίτη το είδες; )

Δημοσ.

Καλή τιμή (παίρνω το τεμάχιο σε προσφορά κατά καιρούς από κρητικο η γαλαξία στα 4.8€)

Το έχω πάρει αρκετές φορές έκανε δουλειά.

(Αν επιτρέπεται σε ποιο Σκλαβενίτη το είδες; )

Στο ίλιον θηβών 489 & Τρικούπη Χαρίλαου 2. Λογικά θα το έχουν και αλλού. Εγω πηγα να παρω για τα σκυλογατα ξηρα τροφη που ειχε προσφορα το pockee και τα ειδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μασούτης     20/2 - 22/2

-Χύμα ελληνικό νωπό κοτόπουλο(ολόκληρο)   2,19€/κιλό

-Nescafe classic 100gr   2,89€

-50% σε όλα τα αναψυκτικά Ήβη και Pepsi  500ml

-50% στα προϊόντα Dove(εξαιρούνται σαπούνια και κρεμοσάπουνα)

-45% στα απορρυπαντικά Dixan σκόνη 50μεζ, υγρό 48μεζ, κάψουλες Duo caps 36 τεμάχια και Power mix 32 τεμάχια

-35% στα Pantene σαμπουάν 360ml και conditioner 270ml

-40% στις οδοντόκρεμες Colgate Total,Sensitive pro relief, Sensifoam,Maximum cavity protection, στις οδοντόβουρτσες,τα στοματικά διαλύματα και τα στυλό λεύκανσης Colgate

-Μέχρι τις 28/2,  5% επιστροφή με τη χρήση πιστωτικών καρτών Eurobank(εξαιρείται η Μασούτης visa)

Market In   20/2 - 25/2

-Μακεδονικός χαλβάς (κακάο,βανίλια,αμύγδαλο) 500γρ     3,85€

-Κατεψυγμένα ακαθάριστα καλαμαράκια(ολόκληρα) 1 κιλού    2,85€

-Στραγγιστό γιαούρτι Αυθεντικό Κολιός, πλήρες ή light, 1 κιλού   1,89€

-Neomat XXL συσκευασίες, σκόνη  70μεζ ή υγρό 64μεζ     5,50€

My Market    20/2 - 22/2

-Χαΐτογλου  παραδοσιακός χαλβάς(αμύγδαλο,βανίλια,κακάο) τάπερ  600γρ    4,20€

-Kerrygold regato φρατζόλα   6,30€/κιλό

-Lenor μαλακτικό 56μεζ ή ενισχυτικό αρώματος Lenor Unstoppables  180gr   1+1 δώρο(ισχύει για ίδιο προϊόν)

-Πάνες  Pampers active fit ή Baby dry pants   1+1 δώρο(ισχύει για ίδιο προϊόν)

Γαλαξίας    20/2 - 25/2

-Nescafe classic  100gr  2,85€

-40% στα προϊόντα Vanish μεγάλες και μεσαίες συσκευασίες(εξαιρούνται οι κωδικοί Vanish pink&white 30gr, Vanish pink&white 30gr 3+1 δώρο, Vanish spray πολυκαθαριστικό λεκέδων)

-40% στα προϊόντα Dettol(εξαιρούνται οι κωδικοί Dettol shower gels  250 και 500ml 1+1 δώρο, Dettol Pouches  :X 2+1 δώρο, Dettol bar soaps 100gr 3+1 δώρο, Dettol wipes value pack)

-50% στα μαλακτικά Quanto  660ml και 5000ml

-50% στις μεσαίες ταμπλέτες Finish All In One  29/30 τεμάχια  και Finish Quantum 25 τεμάχια

ΑΒ    20/2 - 21/2

-Τσιπούρα υδατοκαλλιέργειας χύμα  6,99€/κιλό

-Λαβράκι υδατοκαλλιέργειας χύμα  7,99€/κιλό

-30% σε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα(εξαιρείται το ΑΒ χταπόδι κατεψυγμένο Μεξικού 800-1200γρ που βρίσκεται σε μεγαλύτερη προσφορά-->Κάποιος Αλφαβηταίος μας διαβάζειει!)(με την κάρτα ΑΒplus)

-30% σε όλους τους τυποποιημένους χαλβάδες και τα ταχίνια(με την κάρτα ΑΒplus)

ΑΒ    20/2 - 25/2

-Ελιά ή σπάλα από νεαρό μοσχάρι εισαγωγής   6,95€/κιλό

-Νουνού gouda Oλλανδίας χύμα  6,44€/κιλό

-ΑΒ  χταπόδι κατεψυγμένο Μεξικού 800-1200γρ  9,85€/κιλό

-ΑΒ  χύμα χαλβάς(κακάο,αμύγδαλο,βανίλια)  5,99€/κιλό

-Ελαιόλαδο  ΑΒ  4 λίτρων  15,95€

-Ερυθρός οίνος Μπουτάρη Κρυφή πλαγιά(ειδική εμφιάλωση για την ΑΒ Βασιλόπουλος) 750ml   3,90€

-40% σε όλα τα προϊόντα  Ultrex

-Συμπυκνωμένα μαλακτικά Soupline  60μεζ   1+1 δώρο(δεμένο πακέτο)

-45% στις πάνες  Babylino

-50% στις οικονομικές συσκευασίες σερβιέτες  Always

Επεξ/σία από efkola
  • Like 12
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται για ρουχα η Hollister εχει 60% έκπτωση για όσο υπαρχει απόθεμα + 10% αν γραφτείς στο newsletter με κωδικο που θα έρθει στο mail (δε δουλευει πάντα). Τα μεταφορικά ειναι μαξ 10€, μπορεί και δωρεάν όμως ανάλογα το μέγεθος της παραγγελίας.

https://m.eu.hollisterco.com/shop/eu

• Like 2
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφέρεται για ρουχα η Hollister εχει 60% έκπτωση για όσο υπαρχει απόθεμα + 10% αν γραφτείς στο newsletter με κωδικο που θα έρθει στο mail (δε δουλευει πάντα). Τα μεταφορικά ειναι μαξ 10€, μπορεί και δωρεάν όμως ανάλογα το μέγεθος της παραγγελίας.

https://m.eu.hollisterco.com/shop/eu

σα ποιοτητα/μαρκα τι λεει;
Δημοσ.

Εχω πάρει κάποια ρουχα της απο Αμερική οταν ειχα παει και η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη. Εχω λευκα tshirt 3-4 χρονια και ειναι σα καινουρια

Κανουν και για πανω απο 18 ετων βεβαια. Τα νουμερα να τα υπολογιζετε παρομοια με Ελλαδα, οτι εχω ειναι Μ στο 1.80/80 υψος/κιλα.

Δημοσ.

Έχω πάρει από το εξωτερικό ρούχα. Καλά είναι. Μόνο όμως στις εκπτώσεις γιατί οι κανονικές τους τιμές είναι σχετικά ακριβές. Στο εξωτερικό έχει γενικά μεγάλα καταστήματα σε εμπορικά κέντρα.

Έκανα και εγώ μια παραγγελία προχθές (αν και λόγω τέλους σεζόν δεν βρήκα και πάρα πολλά πράγματα)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχει κανείς άποψη για αυτό το σετ μαχαιριών που έχει από αύριο προσφορά στα Lidl?

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=66023

Ευχαριστώ

Τα ειχα παρει παλιοτερα..καλουτσικα αλλα μην περιμενεις ποιος ξερει τι...επισης συχνα βγαζουν κατι σαν σκουρια πανω κ θελουν τριψιμο να φυγει κ το ακονιστηρη μαπα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...