averel01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Legendary hero όμως με τις Αλφα... Τι εννοείς? ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ότι δεν θα τις έπινα και τσάμπα να ήταν... 5
grigas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 To Η&Μ μέσω του app έχει μόνο για σήμερα επιπλέον -15% και δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας. O κωδικός για τα παραπάνω βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του app. 1
averel01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για μένα είναι πολύ καλή μπύρα! Ευκολοπιοτη και σε πολύ καλή τιμή λόγω της προσφοράς! Γούστα είναι αυτά !! 4
iPnos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στα της τσάντας, παρέλαβα σήμερα τη σωστή από 2η παραγγελία. Το πρώι βέβαια έλαβα τηλεφώνημα σχετικά με την αλλαγή που ζήτησα στην 1η παραγγελία (είχαν φέρει άλλη τσάντα) και μου είπαν ότι μετά από 2ο έλεγχο που έκαναν η σωστή δεν υπάρχει στην αποθήκη. Service για γέλια και για κλάματα... 1
jonkyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 To Η&Μ μέσω του app έχει μόνο για σήμερα επιπλέον -15% και δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας. O κωδικός για τα παραπάνω βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του app. Ωστοσο με μια εγγραφη στο newsletter παιρνει -25% και δωρεαν μεταφορικα στην πρωτη παραγγελια σου. Γιατι να κατεβασεις το app; Εκτος αν κανω λαθος, οποτε σχωρα με 1
averel01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για την τσάντα πάλι. Παρέλαβα και είναι το λάθος μοντέλο! !!απιστευτοι αυτοί στο Γερμανό! !είναι η half day αντί για την m urban! Την κρατησε κάνεις? Να κάνω φασαρία για να μου στείλουν άλλη???
papadsp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχουν και χειρότερα, εμένα τα ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ όχι μόνο μου έστειλαν την half day, αλλά είναι και ελαττωματική με μια χαρακιά μεγάλη μπροστά αλλά και σαν επιστέγασμα δεν έπαιρναν την πιστωτική παρά μόνο μετρητά στο κατάστημα που πήγα να την παραλάβω. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!!! 1
alfaeffe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για την τσάντα πάλι. Παρέλαβα και είναι το λάθος μοντέλο! !!απιστευτοι αυτοί στο Γερμανό! !είναι η half day αντί για την m urban! Την κρατησε κάνεις? Να κάνω φασαρία για να μου στείλουν άλλη??? Προφανως να την επιστρεψεις μιας και ειναι διαφορετικο απο αυτο που παρηγγειλες. Παντως και απο τη δικη μου εμπειρια ειναι τελειως "χυμειο" ο Γερμανος. Απειρος κοσμος στο καταστημα και πρακτικα δουλευε ενα ατομο (αυτο στο ταμειο), με αλλα τρια να κανουν "κατι" στον υπολογιστη τους και ενα αλλο να κοιταει το κινητο του. Μετα απο ωρα και εις βαθος ψαξιμο, ο ταμιας βρηκε τη δικη μου παραγγελια και αφου εγραψε πανω απο 5 λεπτα κατι χαρτια (ενας θεος ξερει τι) μου εδωσε τη (σωστη ευτυχως) τσαντα μου. Bonus tip: δε δεχτηκαν καρτα!!! Γιατι; Γιατι ετσι!
orck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ισως επειδη ειναι προσφορα και μπαινουν πολυ μεσα και με την προμηθεια της καρτας. Εχω διαβασει, πιθανοτατα εδω οτι σε προσφορα προιοντος/υπηρεσιας καταστημα (οχι Γερμανος) αρνηθηκε να κοψει αποδειξη επειδη "ειναι σε προσφορα".
hara75gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ανήκει στα είδη τεχνολογίας(παρά τη μάρκα), στυλό είναι, οπότε: 2.63$ με το κουπόνι "PNEIT" από gearbest Site: Xiaomimijia pen , αρκετά φθηνότερο απ' ότι παίζει αλλού...
Questioner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ανήκει στα είδη τεχνολογίας(παρά τη μάρκα), στυλό είναι, οπότε: 2.63$ με το κουπόνι "PNEIT" από gearbest Site: Xiaomimijia pen , αρκετά φθηνότερο απ' ότι παίζει αλλού... Βρακάκια Xiaomi πότε βγαίνουν; 1
someone- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 εχει το λιντλ τους bic 3 ευρω τους δεκα ρε παιδια. ελεος. 2
spysif Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Βρακάκια Xiaomi πότε βγαίνουν; Έχουν ήδη βγει... Το θέμα είναι πότε θα δώσει κανά κουπόνι το Gearbest γι' αυτά!!! 3
hara75gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Βρακάκια Xiaomi πότε βγαίνουν; Παιδιά, δεν είμαι xiaomi fan-boy και ούτε αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν, απλά είναι αντικειμενικά προσφορά και το ανέφερα. Αν έκανα λάθος, sorry(αλλά δε το νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις