George! Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κουπόνια για όλα αυτά στο Touchpoint μέχρι τις 18/2. Τι κουπόνια έχει για τις σοκολάτες;
helena_n Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Tσέκαρε ξανά το post μου. Δεν έγραψα πουθενά για κουπόνι στις σοκολάτες. 2
George! Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Tσέκαρε ξανά το post μου. Δεν έγραψα πουθενά για κουπόνι στις σοκολάτες. Έχεις δίκιο έγραψες για σοκολατάκια, έστω γι' αυτά τι κουπόνια έχει;
iPnos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις παρέλαβα. ευτυχώς ήταν η σωστή της προσφοράς γιατί διάβασα παραπάνω ότι έστειλαν διαφορετικό μοντέλο σε κάποιους. Προφανώς να απαιτήσετε να φέρουν τη σωστή. Για τα λεφτά της πολύ vfm. ευχαριστώ dobro. Εμένα μου είπαν μόλις ότι είχε γίνει λάθος στο site και η προσφορά ήταν για την Half Day. Τραγικοί....
Questioner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μου είπαν μόλις ότι είχε γίνει λάθος στο site και η προσφορά ήταν για την Half Day. Τραγικοί.... Να απαιτήσεις να πάρεις την σωστή από τη στιγμή που έχει δοθεί αλλού η σωστή. Εγώ ακόμα περιμένω να δω τι θα μου πουν.
iPnos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Να απαιτήσεις να πάρεις την σωστή από τη στιγμή που έχει δοθεί αλλού η σωστή. Εγώ ακόμα περιμένω να δω τι θα μου πουν. Αυτό κάνω αλλά λένε "εμάς από την αποθήκη αυτό μας είπαν κλπ". Τους την είπα και για το ότι είναι πάλι διαθέσιμη από το site με "λάθος στοιχεία".
Questioner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό κάνω αλλά λένε "εμάς από την αποθήκη αυτό μας είπαν κλπ". Τους την είπα και για το ότι είναι πάλι διαθέσιμη από το site με "λάθος στοιχεία". Κάνε εκ νέου παραγγελία και επικοινώνησε μαζί τους για το αν είναι το σωστό μοντέλο. Εγώ έτσι έκανα όταν βγήκε ξανά διαθέσιμη και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω το σωστό μοντέλο. Θα ενημερώσω όταν πάω να παραλάβω. 1
fanis1234 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό κάνω αλλά λένε "εμάς από την αποθήκη αυτό μας είπαν κλπ". Τους την είπα και για το ότι είναι πάλι διαθέσιμη από το site με "λάθος στοιχεία". Στη θέση σου θα έκανα 5 διαφορετικές παραγγελίες έτσι για το σπάσιμο και όπου σου φέρουν τη σωστή την παίρνεις. Η απάντηση που σου έδωσαν είναι για κλάματα όταν ακόμη υπάρχει διαθέσιμο.
Questioner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κάνε εκ νέου παραγγελία και επικοινώνησε μαζί τους για το αν είναι το σωστό μοντέλο. Εγώ έτσι έκανα όταν βγήκε ξανά διαθέσιμη και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω το σωστό μοντέλο. Θα ενημερώσω όταν πάω να παραλάβω. Quotάρω τον εαυτό μου για να ενημερώσω ότι παρέλαβα τελικά την σωστή. Τι ακριβώς έχει παιχτεί με δαύτους κανείς δεν ξέρει. 1
ekkli Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 για όσους είναι Κρήτη, ο Χαλκιαδάκης ξαναέβαλε την περσινή εξαιρετική προσφορά, όλοι οι Μακεδονικοί χύμα 5,10€/κιλό εκτός από τον royal, 6,20€/κιλό. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα καταστήματα Αθηνών, που απ'ότι έχω καταλάβει δουλεύουν πιο πολύ σαν κρητικά deli.
iPnos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Quotάρω τον εαυτό μου για να ενημερώσω ότι παρέλαβα τελικά την σωστή. Τι ακριβώς έχει παιχτεί με δαύτους κανείς δεν ξέρει. Παρέλαβες τη σωστή από τη 2η παραγγελία ή από διόρθωση της 1ης;
Questioner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παρέλαβες τη σωστή από τη 2η παραγγελία ή από διόρθωση της 1ης; Από την 2η. Η πρώτη απ' ότι μου είπαν ακυρώθηκε. 1
user27 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πανελληνιο ρεκορ στα babylino πετυχε ο γαλαξιας. Περασε 30% εκπτωση σε πανες με στικερ -40%. Τελικη τιμη 6.5 € περιπου! 1
Billator Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Από την 2η. Η πρώτη απ' ότι μου είπαν ακυρώθηκε. Και εγώ τσίμπησα μία αφού έχει στοκ πάλι. Για πες πως σου φάνηκε;
Questioner Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ τσίμπησα μία αφού έχει στοκ πάλι. Για πες πως σου φάνηκε; Ποιοτική εκ πρώτης... Εκ δεύτερης, έσπασε το ένα "φερμουάρ" από την κεντρική τσέπη... Ευτυχώς είχε δύο. Φωτογραφία: Προσοχή λοιπόν γιατί το έχω ξαναδιαβάσει αυτό. Τα υπόλοιπα υλικά φαίνονται τρομερά ποιοτικά και είναι όμορφη. Χώρεσε το πλαδαρό μου lenovo που σε άλλα 15,6 backpacks δεν χωρούσε καλά. Για 17€ ευχαριστημένος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις