Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tσέκαρε ξανά το post μου. Δεν έγραψα πουθενά για κουπόνι στις σοκολάτες.

Έχεις δίκιο έγραψες για σοκολατάκια, έστω γι' αυτά τι κουπόνια έχει;

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα. ευτυχώς ήταν η σωστή της προσφοράς γιατί διάβασα παραπάνω ότι έστειλαν διαφορετικό μοντέλο σε κάποιους. Προφανώς να απαιτήσετε να φέρουν τη σωστή. Για τα λεφτά της πολύ vfm. ευχαριστώ dobro.  

Εμένα μου είπαν μόλις ότι είχε γίνει λάθος στο site και η προσφορά ήταν για την Half Day. Τραγικοί....

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν μόλις ότι είχε γίνει λάθος στο site και η προσφορά ήταν για την Half Day. Τραγικοί....

Να απαιτήσεις να πάρεις την σωστή από τη στιγμή που έχει δοθεί αλλού η σωστή. Εγώ ακόμα περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

Να απαιτήσεις να πάρεις την σωστή από τη στιγμή που έχει δοθεί αλλού η σωστή. Εγώ ακόμα περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Αυτό κάνω αλλά λένε "εμάς από την αποθήκη αυτό μας είπαν κλπ". Τους την είπα και για το ότι είναι πάλι διαθέσιμη από το site με "λάθος στοιχεία".

Δημοσ.

Αυτό κάνω αλλά λένε "εμάς από την αποθήκη αυτό μας είπαν κλπ". Τους την είπα και για το ότι είναι πάλι διαθέσιμη από το site με "λάθος στοιχεία".

Κάνε εκ νέου παραγγελία και επικοινώνησε μαζί τους για το αν είναι το σωστό μοντέλο. Εγώ έτσι έκανα όταν βγήκε ξανά διαθέσιμη και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω το σωστό μοντέλο. Θα ενημερώσω όταν πάω να παραλάβω.

• Like 1
Δημοσ.

Στη θέση σου θα έκανα 5 διαφορετικές παραγγελίες έτσι για το σπάσιμο και όπου σου φέρουν τη σωστή την παίρνεις. Η απάντηση που σου έδωσαν είναι για κλάματα όταν ακόμη υπάρχει διαθέσιμο. 

Δημοσ.

Κάνε εκ νέου παραγγελία και επικοινώνησε μαζί τους για το αν είναι το σωστό μοντέλο. Εγώ έτσι έκανα όταν βγήκε ξανά διαθέσιμη και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω το σωστό μοντέλο. Θα ενημερώσω όταν πάω να παραλάβω.

Quotάρω τον εαυτό μου για να ενημερώσω ότι παρέλαβα τελικά την σωστή. Τι ακριβώς έχει παιχτεί με δαύτους κανείς δεν ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

για όσους είναι Κρήτη, ο Χαλκιαδάκης ξαναέβαλε την περσινή εξαιρετική προσφορά,

όλοι οι Μακεδονικοί χύμα 5,10€/κιλό

εκτός από τον royal, 6,20€/κιλό.

Δεν ξέρω αν ισχύει και για τα καταστήματα Αθηνών, που απ'ότι έχω καταλάβει δουλεύουν πιο πολύ σαν κρητικά deli.

Δημοσ.

Quotάρω τον εαυτό μου για να ενημερώσω ότι παρέλαβα τελικά την σωστή. Τι ακριβώς έχει παιχτεί με δαύτους κανείς δεν ξέρει.

Παρέλαβες τη σωστή από τη 2η παραγγελία ή από διόρθωση της 1ης;

Δημοσ.

Πανελληνιο ρεκορ στα babylino πετυχε ο γαλαξιας. Περασε 30% εκπτωση σε πανες με στικερ -40%. Τελικη τιμη 6.5 € περιπου!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ τσίμπησα μία αφού έχει στοκ πάλι. Για πες πως σου φάνηκε; 

Ποιοτική εκ πρώτης... Εκ δεύτερης, έσπασε το ένα "φερμουάρ" από την κεντρική τσέπη... Ευτυχώς είχε δύο. :P

Φωτογραφία:

3uVmoOj.jpg

Προσοχή λοιπόν γιατί το έχω ξαναδιαβάσει αυτό.

Τα υπόλοιπα υλικά φαίνονται τρομερά ποιοτικά και είναι όμορφη. Χώρεσε το πλαδαρό μου lenovo που σε άλλα 15,6 backpacks δεν χωρούσε καλά. Για 17€ ευχαριστημένος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...