Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

AB 13/2 - 14/2

-30% Όλα τα λουκάνικα (χύμα και τυποποιημένα). (κουπόνι κρέατα)

-25% Όλες οι μουστάρδες, οι μαγιονέζες και οι κέτσαπ.

-20% Όλοι οι αφρώδεις οίνοι και οι σαμπάνιες.

-20%  σοκολατάκια.

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κουπόνια για όλα αυτά στο Touchpoint μέχρι τις 18/2.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κουπόνια για όλα αυτά στο Touchpoint μέχρι τις 18/2.

Ναι υπαρχουν,οπως επισης και για την φετα.Υπαρχει κουπονι για 500γρ τυρια.

Δημοσ.

Ψώνισα σήμερα στον Βασιλόπουλο και πήρα και λουκάνικα, αλλά 30% έκπτωση δεν πέρασε στην απόδειξη. Επιπλέον ούτε κάποια ταμπέλα είδα στο υποκατάστημά τους. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα. ευτυχώς ήταν η σωστή της προσφοράς γιατί διάβασα παραπάνω ότι έστειλαν διαφορετικό μοντέλο σε κάποιους. Προφανώς να απαιτήσετε να φέρουν τη σωστή. Για τα λεφτά της πολύ vfm. ευχαριστώ dobro.

Ξανά διαθέσιμη η τσάντα! Έριξα παραγγελία!

• Like 1
Δημοσ.

Ψώνισα σήμερα στον Βασιλόπουλο και πήρα και λουκάνικα, αλλά 30% έκπτωση δεν πέρασε στην απόδειξη. Επιπλέον ούτε κάποια ταμπέλα είδα στο υποκατάστημά τους. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Eίτε ξέχασες να δώσεις την κάρτα... είτε η προσφορά βγήκε αργότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Eίτε ξέχασες να δώσεις την κάρτα... είτε η προσφορά βγήκε αργότερα.

Δεν ισχύει τίποτα από τα δύο.

Την κάρτα την έδωσα κανονικά γτ ψώνισα σοκολάτες και πήρα και 6ευρη, επιπλέον πήγα για ψώνια στις 19:00

• Like 1
Δημοσ.

ΑΒ σοκολατες(-20%), μπυρες (-20%) & σαμπανιες (-25%) ισχυει 13-14/2. Λουκανικα (-30%), μουσταρδες κλπ (-25%) ισχυει 15-16/2 βλεπε εβδ.προσφορες σε www.ab.gr.

• Like 2
Δημοσ.

Ξανά διαθέσιμη η τσάντα! Έριξα παραγγελία!

και εγω και παραλαβη στο καταστημα

και με μετρητα

μη μου σκασει καμια αλλη τσαντα αλλιως θα τους δωσω μετρητα τα 3 μου

Δημοσ.

ΑΒ σοκολατες(-20%), μπυρες (-20%) & σαμπανιες (-25%) ισχυει 13-14/2. Λουκανικα (-30%), μουσταρδες κλπ (-25%) ισχυει 15-16/2 βλεπε εβδ.προσφορες σε www.ab.gr.

Σωστός, αυτό ισχύει. Παρασύρθηκα από πάνω.

Δημοσ.

Λαμβανοντας υποψη τα παραπανω & το φυλλαδιο που ισχυει ως και Τετ15/2, συμφερει lacta μεχρι αυριο Τρ14/2 και hellmann's (συγκεκρ.προιοντα) την Τετ15/2 φυσικα και με κουπ.touch.:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...