Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη για το οfftopic -προσπάθησε κάποιος φίλος απόψε να καταχωρήσει απόδειξη στο pockee και να μην του εμφανίζει την συναλλαγή στις υπό επεξεργασία;

Ναι και εμένα μου το έκανε

• Like 1
Δημοσ.

Η τσάντα είναι πάρα πολύ καλή, την είχα αγοράσει το 2015 στα 20 ευρώ από κωτσόβολο. Όποιοι την προλάβατε, θα την χαρείτε σίγουρα!

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα τα camper (mauro) που ειχα παραγγειλει.

Αψογο ,λιγο στενη γραμμη ,φανταζομαι θα με σφιξουν λιγο στην αρχη αλλα ωραιο δερμα και ομορφο παπουτσι.Πιο ωραιο απο οτι φαινεται στις φωτο και λιγο πιο "μακρυμουρικο".

Παραδοση σε μια μερα!!Εφυγε χτες το μεσημερι απο βαρκελωνη και σε 20 ωρες παραδοση με DHL.

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα τα camper (mauro) που ειχα παραγγειλει.

Αψογο ,λιγο στενη γραμμη ,φανταζομαι θα με σφιξουν λιγο στην αρχη αλλα ωραιο δερμα και ομορφο παπουτσι.Πιο ωραιο απο οτι φαινεται στις φωτο και λιγο πιο "μακρυμουρικο".

Παραδοση σε μια μερα!!Εφυγε χτες το μεσημερι απο βαρκελωνη και σε 20 ωρες παραδοση με DHL.

Τι νουμερο φορας? Τελικα ισχυει να παραγγειλουμε ενα νουμερο μικροτερο?

Δημοσ.

Γράφει ότι έχουν στενή γραμμή και θα τον σφίξουν στην αρχή. Εσύ κατάλαβες οτι πρέπει να πάρεις ένα νούμερο λιγότερο;

Δημοσ.

Γράφει ότι έχουν στενή γραμμή και θα τον σφίξουν στην αρχή. Εσύ κατάλαβες οτι πρέπει να πάρεις ένα νούμερο λιγότερο;

Διαβασε τα posts # 15894, 15899, 15907, 15910, 15911 και θα καταλαβεις τι εννοω, ολοκληρη κουβεντα εχει γινει.

Δημοσ.

λοιπόν δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί γιατί το νήμα έχει γίνει ηλεκτρονικο δοκιμαστήριο παπουτσιών αλλά ο ΑΒ μέχρι 15/2 για αγορές οποιουδήποτε κωδικού σοκολάτας LACTA  συνολικής αξίας 8€ δίνει δώρο 100 πόντους (-3€), για να χτίσω τερηδόνα καλή προσφορά μου φαίνεται. 

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...