Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eδώ και κάνα δυο βδομάδες είχα παρατηρήσει στα MyMarket ότι ξεφόρτωναν κοντολήξιμες (03/2017) Fix 330ml 5+1 δώρο με €3.75.

Σήμερα βρήκα στα ράφια μερικές συσκευασίες με ημ. λήξης (08/2017). Πήρα 7 συσκευασίες x 3.75 = €26.75 - €4 (το κέρδος κουπονιού απ'το Θέμα) =  €22,25

Δηλαδή €0,53/κουτάκι ή €1,60/λίτρο. Ό,τι πρέπει, μέχρι να βγουν οι Πασχαλινές προσφορές. :-D

Είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα βρείτε μακρινές ημερομηνίες... κι αν θα προλάβετε την προσφορά πριν αποσυρθεί... κι αν θα βρείτε εφημερίδα στο περίπτερο. Απλά έχετε το νου σας αν περάσετε καμιά βόλτα, να ρίξτε μια ματιά.

Επίσης στα MyMarket... από 8/2 - 21/2 (προσφορά νέου φυλλαδίου), έχει -25% σε όλα τα ρύζια Agrino 500gr ή 1kg. Τον Νοέμβριο που είχε βγει αντίστοιχη προσφορά, ίσχυε και για τις συσκευασίες με εκπτωτικά stickers.

Με της μπυρες υπαρχει μεγαλη συζητηση για την ημερομηνια ληξης.

Για το λογο οτι ειναι τροφιμο υποχρεουνται αναγκαστικα να εχει ημερομηνια ληξης (Ασφαλεια τροφιμων)

https://en.wikipedia.org/wiki/Hazard_analysis_and_critical_control_points  

Υπο προυποθεσεις μπορει να μην εχει παθει τιποτα ακομα και μετα απο πολλους μηνες μετα τη ληξη της.

Δοκιμαζετε (ληγμενες) με δικη σας ευθυνη.

Δημοσ.

Συγγνώμη για το οfftopic -προσπάθησε κάποιος φίλος απόψε να καταχωρήσει απόδειξη στο pockee και να μην του εμφανίζει την συναλλαγή στις υπό επεξεργασία;

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Τσίμπησα μία. Ελπίζω να χωράει το 15,6 lenovo μου το οποίο δεν το λες και μαζεμένο μιας και το έχω σε ellehammer backpack και το τεντώνω για να χωρέσει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Τσίμπησα μία. Ελπίζω να χωράει το 15,6 lenovo μου το οποίο δεν το λες και μαζεμένο μιας και το έχω σε ellehammer backpack και το τεντώνω για να χωρέσει.

αν δεν σου κάνει στην παίρνω για να είναι ασορτί με το dell laptop μου :P Μιας και "εξαντλήθηκε" 

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν σου κάνει στην παίρνω για να είναι ασορτί με το dell laptop μου :P

:-D  :-D  deal! αν και στο skroutz διαβάζω πως έχει ύψος... fingers crossed! 

• Like 1
Δημοσ.

λογικά τη μία που πήρε ο questioner :P

Αν πράγματι είχε λίγες (ή μια), τότε δεν βλέπω ούτε τον questioner να παίρνει. :P Θα ενημερώσω!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...