Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγουρα δεν εχεις καποιο καταστημα που να πουλαει;

Μεχρι τις γιορτες που το ειχα ψαξει οχι.

ΠΑντως το size chart toy Amazon to 11uk το βγαζει 45.

https://www.amazon.co.uk/Camper-Morrys-K300035-003-Ankle-boots/dp/B00SAYLK4I/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1486397491&sr=1-4

Αφου ομως λες οτι φορας κανονικα 45 αλλα στ camper πηρες 44 ετσι θα ειναι , λεω να παραγγειλω και εγω 44.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι τα κάνει τόσο καλά τα συγκεκριμένα παπούτσια? Εγώ όσον αφορά τα casual είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα skechers.

Δημοσ.

Δε σε πονάνε τα πόδια και ειναι casual και κυριλέ μαζί ορισμένα σχέδια

Αν περπατάς πολύ αξίζει

Πήρα πέρισυ από τον Τσουδερό με 50% (ίδες τιμές με το σιτε)

Δημοσ.

Μεχρι τις γιορτες που το ειχα ψαξει οχι.

ΠΑντως το size chart toy Amazon to 11uk το βγαζει 45.

https://www.amazon.co.uk/Camper-Morrys-K300035-003-Ankle-boots/dp/B00SAYLK4I/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1486397491&sr=1-4

Αφου ομως λες οτι φορας κανονικα 45 αλλα στ camper πηρες 44 ετσι θα ειναι , λεω να παραγγειλω και εγω 44.

φιλε μου τα νουμερα παν οπως ακριβως λεει η φωτο απο το κουτι που σου εστειλα, μη σε παρω στι λαιμο μου αλλα το 45 θυμαμαι ειχε 2 δαχτυλα κενο μπροστα.
Δημοσ.

Τι τα κάνει τόσο καλά τα συγκεκριμένα παπούτσια? Εγώ όσον αφορά τα casual είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα skechers.

"Δεν τα βλεπεις βρε κεφαλα? Ειναι αλλιώτικα απο τα άλλα"   :-)

K100130-001_L.jpg

Εγω πάντως μόλις καταλαβα οτι γέρασα :mad: ...δεν βρισκω (σχεδον) τιποτα να μου αρεσει !!!

• Like 3
Δημοσ.

"Δεν τα βλεπεις βρε κεφαλα? Ειναι αλλιώτικα απο τα άλλα"   :-)

Σιγουρα γερασες αφου ειπες ατακα απο διαφημιση των 80s (αν θυμαμαι καλα).

Μην αησυχεις και εγω ελαχιστα ενδιαφεροντα βρηκα (και ειμαι και της ιδιας "κλασης" με εσενα :) :) :)   )

• Like 1
Δημοσ.

τα περισσοτερα ειναι πολυ ιδιαιτερα. εγω εχω ενα ζευγαρι μποτακι χωρις κορδονια που ειναι ωραιο,απλο και ανετο. τα περισσοτερα παπουτσια τους εχουν αυτη τη στρογγυλαδα μπροστα που δε τρελαινει κιολας.

Δημοσ.

Σιγουρα γερασες αφου ειπες ατακα απο διαφημιση των 80s (αν θυμαμαι καλα).

Μην αησυχεις και εγω ελαχιστα ενδιαφεροντα βρηκα (και ειμαι και της ιδιας "κλασης" με εσενα :) :) :)   )

Το άκρον άωτον της γκαντεμιάς…

Ένα παπούτσι μου άρεσε και αυτό είναι  sold out στο ηλεκτρονικό κατάστημα και σε όλα τα ελληνικά καταστήματα.

Το έχει μόνο το κατάστημα camper στην πόλη μου αλλά είναι franchise και δεν δέχεται το κουπόνι!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...