kristosfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 50% εκπτωση στα Camper παπούτσια! (Για όσους δεν γνωρίζουν για αυτα που προσφέρουν είναι μοναδικά στο είδος τους) Κάντε επιβεβαίωση το email σας για να λάβετε κουπόνι με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε την αγορά απο 6/2 έως 12/2. Αφορά το προιόντα fall/winter 2016 Δωρεαν μεταφορικά με αγορά πάνω απο 45€ (Καλά αυτό είναι ευκολάκι, χωρίς κόπο τα ξεπερνάτε) Πατήστε το παρακάτω λινκ και συμπληρώστε το email σας. http://campaigns.camper.com/familyandfriends/index.php 8
georgatc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 50% εκπτωση στα Camper παπούτσια! (Για όσους δεν γνωρίζουν για αυτα που προσφέρουν είναι μοναδικά στο είδος τους) Κάντε επιβεβαίωση το email σας για να λάβετε κουπόνι με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε την αγορά απο 6/2 έως 12/2. Αφορά το προιόντα fall/winter 2016 Δωρεαν μεταφορικά με αγορά πάνω απο 45€ (Καλά αυτό είναι ευκολάκι, χωρίς κόπο τα ξεπερνάτε) Πατήστε το παρακάτω λινκ και συμπληρώστε το email σας. http://campaigns.camper.com/familyandfriends/index.php thanks Αξίζουν πραγματικά. 1
crimsonking Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 50% εκπτωση στα Camper παπούτσια! (Για όσους δεν γνωρίζουν για αυτα που προσφέρουν είναι μοναδικά στο είδος τους) Κάντε επιβεβαίωση το email σας για να λάβετε κουπόνι με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε την αγορά απο 6/2 έως 12/2. Αφορά το προιόντα fall/winter 2016 Δωρεαν μεταφορικά με αγορά πάνω απο 45€ (Καλά αυτό είναι ευκολάκι, χωρίς κόπο τα ξεπερνάτε) Πατήστε το παρακάτω λινκ και συμπληρώστε το email σας. http://campaigns.camper.com/familyandfriends/index.php Ευχαριστουμε για την ενημερωση, ξερετε αν ισχυουν και για φυσικα καταστηματα? Δεν εχω ξαναγορασει και φοβαμαι τα νουμερα...
someone- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστουμε για την ενημερωση, ξερετε αν ισχυουν και για φυσικα καταστηματα? Δεν εχω ξαναγορασει και φοβαμαι τα νουμερα... γενικα φοραω 45 στα camper 44.
ekkli Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστουμε για την ενημερωση, ξερετε αν ισχυουν και για φυσικα καταστηματα? Δεν εχω ξαναγορασει και φοβαμαι τα νουμερα... πήγαινε σε ένα φυσικό κατάστημα και δοκίμασε 2-3 ζευγάρια να βρεις το νούμερο σου. Γενικά, εξαιρετική προσφορά, κρίμα που είμαι άφραγκος, τα camper είναι από τις μάρκες που σε κάθε εκπτώσεις τα κρύβουν γιατί δεν ρίχνουν ποτέ τις τιμές του, ή τις ρίχνουν πάρα πολύ λίγο.
louben Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 γενικα φοραω 45 στα camper 44. Εγω που δεν εχω καταστημα που πουλαει camper στην πολη μου τι κανω? Εγω φοραω 11uk το οποιο στα ελληνικα νουμερα ποικιλει κατα περιπτωση (συνηθως 45). Μπορεις να δεις στα camper σου αν το 44 ειναι 11uk γιατι ειμαι με το δακτυλο στη σκανδαλη να τα αγορασω. ΠΑντως η εκπτωση ειναι μονο για τα παπουτσια της σεζον Φθινοπορο/Χειμωνας 16-17 απο οτι ειδα.
helena_n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Eδώ και κάνα δυο βδομάδες είχα παρατηρήσει στα MyMarket ότι ξεφόρτωναν κοντολήξιμες (03/2017) Fix 330ml 5+1 δώρο με €3.75. Σήμερα βρήκα στα ράφια μερικές συσκευασίες με ημ. λήξης (08/2017). Πήρα 7 συσκευασίες x 3.75 = €26.75 - €4 (το κέρδος κουπονιού απ'το Θέμα) = €22,25 Δηλαδή €0,53/κουτάκι ή €1,60/λίτρο. Ό,τι πρέπει, μέχρι να βγουν οι Πασχαλινές προσφορές. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν θα βρείτε μακρινές ημερομηνίες... κι αν θα προλάβετε την προσφορά πριν αποσυρθεί... κι αν θα βρείτε εφημερίδα στο περίπτερο. Απλά έχετε το νου σας αν περάσετε καμιά βόλτα, να ρίξτε μια ματιά. Επίσης στα MyMarket... από 8/2 - 21/2 (προσφορά νέου φυλλαδίου), έχει -25% σε όλα τα ρύζια Agrino 500gr ή 1kg. Τον Νοέμβριο που είχε βγει αντίστοιχη προσφορά, ίσχυε και για τις συσκευασίες με εκπτωτικά stickers. 1
someone- Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Εγω που δεν εχω καταστημα που πουλαει camper στην πολη μου τι κανω? Εγω φοραω 11uk το οποιο στα ελληνικα νουμερα ποικιλει κατα περιπτωση (συνηθως 45). Μπορεις να δεις στα camper σου αν το 44 ειναι 11uk γιατι ειμαι με το δακτυλο στη σκανδαλη να τα αγορασω. ΠΑντως η εκπτωση ειναι μονο για τα παπουτσια της σεζον Φθινοπορο/Χειμωνας 16-17 απο οτι ειδα. σιγουρα δεν εχεις καποιο καταστημα που να πουλαει;
InspectoR95 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Λόγω της επερχόμενης γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου η Hawkers έχει προσφορά στα γυαλιά. Συγκεκριμένα : ΠΡΟΣΘΕΣΕ 2 ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Προσθέτοντας 4 γυαλιά, θα πληρώσεις μόνο τα 2, προσθέτοντας 6 θα πληρώσεις μόνο τα 3... https://www.hawkersco.com Αν έχω κάνει κάποιο λάθος ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη. Σε περίπτωση που όντως έχω κάνει κάποιο λάθος, ας με διορθώσει ο Matrix. Ευχαριστώ! 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ενα σημαντικο λαθος: οτι ειναι "εκτος τεχνολογιας" το προιον αρα θα επρεπε να ειναι στο σχετικο θεμα. Κατα τα αλλα, ολα καλα. Το μεταφερω. Παρακαλουμε. 1
powerup Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 50% εκπτωση στα Camper παπούτσια! (Για όσους δεν γνωρίζουν για αυτα που προσφέρουν είναι μοναδικά στο είδος τους) Κάντε επιβεβαίωση το email σας για να λάβετε κουπόνι με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε την αγορά απο 6/2 έως 12/2. Αφορά το προιόντα fall/winter 2016 Δωρεαν μεταφορικά με αγορά πάνω απο 45€ (Καλά αυτό είναι ευκολάκι, χωρίς κόπο τα ξεπερνάτε) Πατήστε το παρακάτω λινκ και συμπληρώστε το email σας. http://campaigns.camper.com/familyandfriends/index.php Ζηταει και ημερομηνια γεννησης .Αν δεν δωσεις δεν σου στελνει κουπονι.Εγω δεν ολοκληρωσα ,δεν θα κανουμε τα προσωπικα δεδομενα χυμα στο κυμα.
topswnio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ζηταει και ημερομηνια γεννησης .Αν δεν δωσεις δεν σου στελνει κουπονι.Εγω δεν ολοκληρωσα ,δεν θα κανουμε τα προσωπικα δεδομενα χυμα στο κυμα. εμένα δεν μου ζήτησε. μετά την αγορά ζητάει κατι προσωπικά στοιχεία μαζί και ημνια γεννησης την οποία δεν έβαλα και προχώρησε κανονικά. Εγω που δεν εχω καταστημα που πουλαει camper στην πολη μου τι κανω? Εγω φοραω 11uk το οποιο στα ελληνικα νουμερα ποικιλει κατα περιπτωση (συνηθως 45). Μπορεις να δεις στα camper σου αν το 44 ειναι 11uk γιατι ειμαι με το δακτυλο στη σκανδαλη να τα αγορασω. ΠΑντως η εκπτωση ειναι μονο για τα παπουτσια της σεζον Φθινοπορο/Χειμωνας 16-17 απο οτι ειδα.
kristosfm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ζηταει και ημερομηνια γεννησης .Αν δεν δωσεις δεν σου στελνει κουπονι.Εγω δεν ολοκληρωσα ,δεν θα κανουμε τα προσωπικα δεδομενα χυμα στο κυμα. Δεν μου ζήτησε κατι τετοιο. Τώρα αν εσένα σου ζήτησε, το ενδεχόμενο να βάλεις μια οποιαδήποτε ημερομηνία το έχεις σκεφτεί; Μονο μην κάνεις την ίδια διαδικασία και στην διεύθυνση γιατί θα τα ψάχνεις τα παπούτσια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις