Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εληξε,ναι..Μαλλον,δεν περιμεναν οτι θα το παρουν τοσοι πολλοι χαμπαρι.Οπως,και να εχει αφου ειπαν μεχρι τις 23.59,επρεπε να το κρατησουν μεχρι τοτε,εκτος και αν ειχαν ανωτατο οριο χρησεων.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τους έστειλα μήνυμα και απάντησαν το εξής. Μου φαίνεται μας δουλεύουν, τέλος πάντων...

Σε περιπτωση που εχεις καμια ενημερωση ή σου πουνε οτι θα ξαναπαιξει ο κωδικος ενημερωσε κι εμας.........τους πεινασμενους!

• Like 2
Δημοσ.

φτου νηστικός έμεινα  ...  φαίνεται ότι κάποιοι το ξεφτιλησανε με το τσάμπα .... από τις 3 βλέπω deliverαδες να μην προφταινουν τριγύρω  .

Δημοσ.

Υπάρχει και κουπονάκι 2 ευρώ για τους χρήστες του delivery.gr. Ο κωδικός είναι "apolause" και είναι για "νεους" χρήστες αλλα παλιός/νέος το παίρνει έτσι κι αλλιώς

• Like 4
Δημοσ.

Πιθανώς να είχαν στείλει X κουπόνια σε email και να δέχτηκαν 2Χ παραγγελίες. Οπότε μου φαντάζει αναμενόμενο. Δεν το επικροτώ, όπως δεν επικροτώ που δεν μου έχουν στείλει ποτέ τέτοιο κουπόνι :-D

• Like 2
Δημοσ.

Το κουπονι του welovesupermarket ειναι μονο για αυτους που το ελαβαν με mail.την προηγουμενη φορα που καποιος συμφορμιτης το ειχε ανεβασει,το χρησιμοποιησα,το πηρε κανονικα και αμεσως με πηραν τηλεφωνο και μιλωντας μου σε με πολυ ασχημο και υποτιμητικο τροπο,μου ειπαν οτι η εκπτωση ειναι προσωπικη,οτι δεν μπορω να παιρνω το κουπονι καποιου αλλου και μου ακυρωσαν την παραγγελια.καλοσυνη του οποιου το ανεβαζει εδω,αλλα το λεω για να μην ταλαιπωρηθει αλλος και κανει παραγγελια ανευ λογου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...