Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Φωτοτυπικο χαρτι απο 2,15€ στα 200 κομματια (40 κουτες) εως 2,41€ 15 κομματια (3 κουτες) στον Κωτσοβολο

Το the mart που εχει το ιδιο χαρτι προσφορα το εχει αρκετα ακριβοτερο

Δεν ξερω τι τιμες ειχε οταν ποσταρες, αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που γραφεις αυτη την ωρα:

533 ευρω τα 200τεμαχια, αρα 2.67€ το ενα

και 44.90 ευρω τα 15, αρα 3€ το ενα.

Απο ο,τι καταλαβαινω, αντεγραψες απο το διαφημιστικο email τους, στο οποιο εχουν τιμες χωρις ΦΠΑ, οπως αναγραφουν και οι ιδιοι κατω κατω.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μασούτης    12/1 - 14/1

-Ελληνική χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο   3,99€/κιλό

-Μπανάνες Chiquita   1,12€/κιλό

-35% σε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα αρακάς,σπανάκι και φασολάκια  Μπάρμπα Στάθης

-40% σε όλα τα παιδικά δημητριακά Nestle

-40% σε όλα τα αναψυκτικά  Green Cola, ΜΠΛΕ  1500ml

-50% σε όλα τα προϊόντα  Elvive

-50% σε όλα τα μαλακτικά  Cajoline  750 και 1500ml

-40% σε οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, στυλό λεύκανσης και στοματικά διαλύματα Colgate

-40% στα καθαριστικά Ajax γιορτή λουλουδιών 1 λίτρου, Max Power, πολυκαθαριστικά gel, spray αντλίες και πανάκια(εξαιρούνται τα spray αντλίες τζαμιών)

-Απορρυπαντικό Skip σκόνη 52μεζ, υγρό 50μεζ, πανίσχυρο μικρό 52μεζ, κάψουλες 40 τεμάχια   7,90€

ΕΛΟΜΑΣ     12/1 - 15/1

-40% στα Tena pants και Tena lady

-Ariel   σκόνη 45μεζ, υγρό 44μεζ, κάψουλες 39 τεμάχια   7,69€

-Μπούτι κοτόπουλο νωπό(προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)  1,99€/κιλό

-Βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας Νίκας   8,99€/κιλό

My Market    12/1 - 14/1

-Dirollo classic 14% λιπαρά, φρατζόλα   6,15€/κιλό

-30% σε όλα τα παξιμάδια  Krispies Παπαδοπούλου

-Αφρόλουτρα  Lux  700ml   2,90€

-50% σε όλες τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια  Εvery Day

• Like 11
Δημοσ.

Tα Τζαμπο εχουν μια κουζινα στα 50 ευρω (απο 120 σκρουτζ). Και έχω ήδη πάρει στην ιδια σειρα την μικροτερη με 80. :mad: Εχει και παγκο Βlack and Decker στα 30, απο 50 σκρουτζ, που παλι εχω παρει το μικροτερο με 20. Ξανα :mad: .

Το είδα σε κατάστημα με ταμπελακι "black January". Κυριως διωχνουν κινεζιες με αυτη την προωθητικη αλλα ειχε και αυτα τα δυο, καλα κατα τη γνωμη μου, παιχνιδια. Ειναι μια χαρα κλειστα χωρις ελαττωματα και είχε αρκετο αποθεμα στην περιοχη μου (Ελευσινα).

Εξαιρετική τιμή αλλά μετριότατο προϊόν σύμφωνα με τις κριτικές στο γερμανικό amazon:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00KGZI9E8/ref=cm_cr_arp_mb_bdcrb_top?ie=UTF8

Δημοσ.

Δεν ξερω τι τιμες ειχε οταν ποσταρες, αλλα δεν ισχυουν οι τιμες που γραφεις αυτη την ωρα:

533 ευρω τα 200τεμαχια, αρα 2.67€ το ενα

και 44.90 ευρω τα 15, αρα 3€ το ενα.

Απο ο,τι καταλαβαινω, αντεγραψες απο το διαφημιστικο email τους, στο οποιο εχουν τιμες χωρις ΦΠΑ, οπως αναγραφουν και οι ιδιοι κατω κατω.

Πραγματι ειναι χωρις φπα , οποτε το the mart τα δινει 2.30€ χωρις ΦΠΑ για 5 κομματια (1 κουτα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη άκυρο.

Καλά που δεν την αγοράζετε! Παρ' όλο που η συσκευασία αναγράφει μπουγάτσα Θεσσαλονίκης παραδοσιακή συνταγή, η κρέμα της αποτελείται μόνο από σιμιγδάλι και νερό αντί για γάλα και αυγά. Το καταλαβαίνει κανείς αμέσως από τη νερουλένια γεύση! Μετάνιωσα που την πήρα έστω και με pockee από τη Προμηθευτική προχθές.

ΥΓ. Είμαι από τα Σέρρας και ξέρω από μπουγάτσα..

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 3
Δημοσ.

Εξαιρετική τιμή αλλά μετριότατο προϊόν σύμφωνα με τις κριτικές στο γερμανικό amazon:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00KGZI9E8/ref=cm_cr_arp_mb_bdcrb_top?ie=UTF8

Είχα ήδη την μικροτερη της ιδιας σειρας και ηξερα τι να περιμενω. Για 50 ευρω πιστευω ειναι πολυ καλο vfm, για 120 ίσως όχι

Δημοσ.

Προστέθηκαν σήμερα οι κερδισμένοι πόντοι στις κάρτες από τα online παιχνίδια των ΑΒ Βασιλοπουλος.

• Like 12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...