Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://pockee.com/coupons/5496/

pro600 στο μασουτη την εχει προσφορα 24ε

αν παρει το κουπονι ποκι παει 12ε// και σας ρωτω... το ποκι θα δεχτει το προιον ή θα φαμε ακυρο;

εχει και οραλ β οδοντοκρεμεσ 1+1 3.5ε/ θα παρει ποκι -1ε;

παρτην και αν σου βγαλουν ακυρο πηγαινε την πισω, αυτό εκανα την τελευταία φορά που με γειωσαν ανευ λόγου απο το ποκυ, μετα το διεγραψα απο ολες τις συσκευες μου και ηρεμησα

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα χθες από Sports Direct 3 πακέτα συνολικά από την προσφορά των Χριστουγέννων (δωρεάν μεταφορικά με express DHL), όλα μια χαρά.

Σήμερα περιμένω άλλα δύο από την προσφορά της Πρωτοχρονιάς.

• Like 1
Δημοσ.

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος κάθε Τετάρτη για κάθε προϊόν που αγοράζετε κερδίζετε έναν πόντο στην κάρτα (πέρα από τυχόν πόντους από κουπόνια, προσφορές κτλ).

Δηλαδή αν αγοράσετε 16 προϊόντα σήμερα, εκτός από υπόλοιπους πόντους που μπορεί να κερδίσετε, θα πιστωθούν στην κάρτα ΑΒ Plus 16 πόντοι.

Επίσης, κάθε μέρα μέχρι τις 14/1:

Για κάθε συναλλαγή 40€ και άνω (μετά από επιταγές και κουπόνια) που περιλαμβάνει οποιοδήποτε απορρυπαντικό από 38 μεζούρες και πάνω, δώρο μία εξάευρη επιταγή.

• Like 6
Δημοσ.

https://pockee.com/coupons/5496/

pro600 στο μασουτη την εχει προσφορα 24ε

αν παρει το κουπονι ποκι παει 12ε// και σας ρωτω... το ποκι θα δεχτει το προιον ή θα φαμε ακυρο;

εχει και οραλ β οδοντοκρεμεσ 1+1 3.5ε/ θα παρει ποκι -1ε;

Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει στα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ από τις 5/1 έως 17/1. (Pockee)

Δημοσ.

Επίσης, κάθε μέρα μέχρι τις 14/1:

Για κάθε συναλλαγή 40€ και άνω (μετά από επιταγές και κουπόνια) που περιλαμβάνει οποιοδήποτε απορρυπαντικό από 38 μεζούρες και πάνω, δώρο μία εξάευρη επιταγή.

Χθες ήμουν AB, θυμήθηκα το post σου τελευταία στιγμή καθώς πήγαινα στα ταμεία (είχα κάνει ψώνια πολύ πάνω απο 40 ευρώ), πετάχτηκα και πήρα ένα neomat υγρό 42 μεζούρες που το είχαν 5.99 ευρώ προσφορά το οποίο με την δωροεπιταγή (την εξαργύρωσα επι τόπου αφήνοντας κάτι των 6 ευρώ για δεύτερη απόδειξη) μου βγήκε τσάμπα... οπότε ευχαριστώ :) 

Τονίζω στους υπόλοιπους πως δεν ισχύει για μαλακτικά κτλ αλλά μόνο για απορρυπαντικά (η προσφορά στο κατάστημα στον Κηφισό δίπλα στα ΙΚΕΑ δεν αναφερόταν πουθενά)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω προσέξει στο my market της περιοχής μου πως έχει αφήσει τα Ava perle 650ml στην τιμή 1.24€! Υπάρχει και κουπόνι από το ποκι 0.60€

Εκτός από τα Ava 650ml, έχουν συγκεκριμένα ariel pods σχεδόν στην μισή τιμή.(χωρίς σήμανση προσφοράς)

Για το κουτί των 15 τεμαχίων υπάρχει και κουπόνι από ποκι. Οπότε από 3€ μείον 1.50€ από ποκι έρχεται τελική 1.50€! (κανονικά έχουν περίπου 6€)

Δεν ξέρω αν αυτά τα "λάθη" στις τιμές γίνονται μόνο στο δικό μου κατάστημα!

post-244337-0-73336200-1483639002_thumb.jpg

Δημοσ.

Εκτός από τα Ava 650ml, έχουν συγκεκριμένα ariel pods σχεδόν στην μισή τιμή.(χωρίς σήμανση προσφοράς)

Για το κουτί των 15 τεμαχίων υπάρχει και κουπόνι από ποκι. Οπότε από 3€ μείον 1.50€ από ποκι έρχεται τελική 1.50€! (κανονικά έχουν περίπου 6€)

Δεν ξέρω αν αυτά τα "λάθη" στις τιμές γίνονται μόνο στο δικό μου κατάστημα!

Η προσφορά στο ποκι αναφέρει ότι δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλη προσφορά του καταστήματος. Οπότε υποθέτω ότι δεν θα τα επιστρέψουν τα 1.5 ευρώ.

Δημοσ.

αυτο το ποκι το χαλασανε , παλια εβγαινε κερδος τωρα τα κοψαν ολα.

-50% σε ολα απο τα εντος για οσους ψαχνουν επιπλα απο 9 ιανουαριου.

http://www.entos.gr/el/

στις αναγραφομενες τιμες ειναι το 50% σιγουρα ; Γιατι λεει  για στρωμα απο 240 στα 120.

Δημοσ.

Ετσι κ αλλιως απο ιντερνετ δν μπορεις να παραγγειλεις...οποις παει στο καταστημα ας μας πει...αλλα πιστευω πραγματικο 50% σε τιμες ιντερνετ θα εχουν σε κανα δυο κομματια

Δημοσ.

Ετσι κ αλλιως απο ιντερνετ δν μπορεις να παραγγειλεις...οποις παει στο καταστημα ας μας πει...αλλα πιστευω πραγματικο 50% σε τιμες ιντερνετ θα εχουν σε κανα δυο κομματια

αρα να ειχαμε να λεγαμε...

• Like 3
Δημοσ.

Λογικα οχι αφου γραφει ξεκαθαρα "(ΔΕΝ ισχύει συνδυαστικά με προσφορά ή κουπόνι καταστήματος)". Τωρα εαν ξεφυγει και στο περασουν τι να πω;

Πληρωσαν κανονικα και ετσι βγηκε 7,4.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...