Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα και επαθα πλακα απο τις τιμες. Δεν πηρα τιποτα, αφου με το 30% εβγαιναν στην καλυτερη στις αρχικες/κανονικες που ειδα πχ στον Σκλαβενιτη. Αμυγδαλα 21 ευρω Βασιλ, 15 ευρω Σκλαβεν. Ηλιοσπορος 8 ευρω Βασιλ, 4.5 ευρω Σκλαβεν.

Για να μην πατε αδικα. 

Στην λαϊκή τα αμύγδαλα έχουν 12€, σταφίδες 6€ (στο Mymarket 5.κάτι €), τα καρύδια δεν θυμάμαι 12 ή 14€ το κιλό, με το τσόφλι έχουν από 4€ έως 6€, τουλάχιστον στη λαϊκή στο Χαϊδάρι.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το sportsdirect μέσω του app έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 10 λίρες με τον κωδικό FD2016 μέχρι αύριο το βράδυ!

αδερφε σε ευχαριστω πολυ ηθελα κατι χαζομαρουλες και δεν εξιζε 15 ευρω μεταφορικα.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μασούτης    27/12 - 28/12

-Ariel  σκόνη  45μεζ, υγρό 44μεζ ή κάψουλες 39-42μεζ  7,60€

-Όλες οι διπλές συσκευασίες σερβιέτες και οι μονές συσκευασίες σερβιετάκια  Always  1+1 δώρο(ισχύει για όμοιες συσκευασίες)

-Όλες οι οικονομικές συσκευασίες πάνες  Pampers baby dry  7,90€

Μασούτης    27/12 - 31/12

-Ελληνική χοιρινή μπριζόλα Μ/Ο   3,99€/κιλό

-30% στα χύμα και συσκευασμένα αλλαντικά Υφαντής

-30% σε όλους τους χύμα ξηρούς καρπούς(εξαιρούνται τα αποξηραμένα φρούτα)

-30% σε όλες τις συσκευασίες Καρποί Ελλάδας 

-Ουίσκι  Dewar's  700ml   14,90€

-Αφρώδη γαλλικά κρασιά(Brut και Demi sec)Charles Bailly  750ml  4,99€

My Market   27/12 - 29/12

-Oυίσκι The Naked Grouse  700ml   21,80€

-30% σε όλους τους χύμα ξηρούς καρπούς(η προσφορά ισχύει σε συγκεκριμένα καταστήματα,πληροφορίες στο www.mymarket.gr)

-30% στο βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας  Εν Ελλάδι Creta Farms

-Ρολό κουζίνας Puppy soft lux  800gr   1,75€

ΑΒ    27/12 - 31/12

-Ελαιόλαδο ΑΒ  4 λίτρων  13,50€

-Χοιρινό μπούτι εισαγωγής, χωρίς κόκκαλο  3,98€/κιλό

-Ελληνικό αρνάκι γάλακτος  5,98€/κιλό

-Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη   6,95€/κιλό

-Μπανάνες Dole ή Chiquita  1,19€/κιλό

-Ουίσκι  Johnnie Walker Red label  700ml   14,94€

-Αφρώδης οίνος Henkell Trocken Dry Sec  750ml   5,63€

-Λευκός οίνος Α.Ρούβαλη  750ml  3,90€

-50% στα Finish 25-45 τεμαχίων

-40% στα υγρά πιάτων Palmolive

-40% στα Ajax Fete des fleurs, απολυμαντικά και sprays

-45% στις πάνες και σερβιέτες ακράτειας Sani

-Μαλακτικά Lenor 26 έως 56 μεζούρες ή ενισχυτικά αρώματος Unstoppables  1+1 δώρο

-Με συνολικές αγορές αξίας 12€ σε Coca Cola,Sprite, Fanta, Schweppes δώρο 100 πόντο στην κάρτα ΑΒ plus(αφορά τελική αξία προϊόντων αφαιρουμένων τυχόν προσφορών,εκπτώσεψν και επιταγών και ισχύει για αγορές σε μία ή περισσότερες συναλλαγές και για συνολικό όφελος μέχρι 300 πόντους ανά κάρτα)

-Με συνολικές αγορές 40€, δώρο 100 πόντοι στην κάρτα ΑΒplus

Επεξ/σία από efkola
  • Like 14
Δημοσ.

https://uk.trustpilot.com/review/www.sportsdirect.com - Sportsdirect Reviews | Customer Service Reviews of Sportsdirect | www.sportsdirect.com

Γιατί τόσες αρνητικές. ;;;

Απο customer support τοσο το sportsdirect οσο και το αδελφακι του usc ειναι πραγματικα αθλιο (προσωπικη εμπειρια).

Συνηθως ερχονται οκ αν σου σκασει ομως την εκατσες.

Γι αυτο οσοι παραγγειλετε καντε το οπωσδηποτε μεσω paypal αλλιως δυσκολα θα βρειτε ακρη.

• Like 2
Δημοσ.

Απο customer support τοσο το sportsdirect οσο και το αδελφακι του usc ειναι πραγματικα αθλιο (προσωπικη εμπειρια).

Συνηθως ερχονται οκ αν σου σκασει ομως την εκατσες.

Γι αυτο οσοι παραγγειλετε καντε το οπωσδηποτε μεσω paypal αλλιως δυσκολα θα βρειτε ακρη.

Συμφωνω απολυτα! 10 παραγγελιες εχω κανει. Στην μια που εκατσε στραβη μονο με paypal εβγαλα ακρη. Αυτοι δεν απανταγαν...

Ποιο ειναι το αδερφακι ομως??? Sorry το ειδα ειπες usc

Δημοσ.

Εμένα πάντως σε ένα μπλουζάκι που ενώ έγραφε 100% βαμβακερό και προέκυψε 40% ακρυλικό, μετά από δύο τρία mail μου πίστωσαν το ποσό.

• Like 1
Δημοσ.

Η τελευταία προσφορα του ΑΒ εξαφανίστηκε απο το site? -Με συνολικές αγορές 40€, δώρο 100 πόντοι στην κάρτα ΑΒplus

• Like 2
Δημοσ.

offtopic. επισης εκτος της ασφαλειας που σου δινει η πειπαλ σε περιπτωση λαθους νουμερου, η επειδη απλα το μετανιωσες σου δινουν πισω τα εξοδα αποστολης. μου το χε πει ενα παιδι απο εδω μεσα και το εχω ηδη χρησιμοποιησει δυο φορες.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τελευταία προσφορα του ΑΒ εξαφανίστηκε απο το site? -Με συνολικές αγορές 40€, δώρο 100 πόντοι στην κάρτα ΑΒplus

Δεν ξερω αν υπηρχε ή αν υπαρχει στο site, στην τηλεοραση παντως την ειδα πριν λιγο.

Add: Ισχυει, επιβεβαιωμενο και με αγορα μου, για να μην εχουμε και αλλα ποστς σειρα περι αυτου... :)

Επεξ/σία από matrixxx
add
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...