Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υellowday εχει για toysforkids 50 ευρω αγορες στα 42,5. Το κατάστημα έχει και 20% επιστροφη για αγορες ανω των 50 ευρω συν δωρεαν μεταφορικά. Δεν είναι καμιά σούπερ έκπτωση μιας και ειναι ακριβα, ενδεικτικά εγώ που ήθελα κατι με αρχικη 75 θα μου εβγαινε 15 ευρω κατω απο το φθηνοτερο στο Σκρουτζ αλλα οκ, κατι είναι.

Επίσης amazon ιταλιας εχει καλες τιμες σε παιχνιδια αλλα δεν βγαινουν οι ημερομηνιες. Εκει θα μου εβγαινε 25 ευρω κατω σε σχεση με σκρουτζ.

Δημοσ.

στο site 99 λεει παντως και δωρο ο δεκεμβριος:

http://planetfitness.gr/prexmas-offer/

https://planetfitness.gr/happy-fit-year/

Έχουν πολλές διαφορετικές προσφορές και όπου σε πιάσουν! ;)

Tσίμπησα χθες την προσφορά. Ήμουν έτοιμος να πάω με το cosmote deals στα 79€ και μόνοι τους μου είπαν για την προσφορά με τα 59€ είναι προς τιμήν τους αυτό γιατί δεν την γνώριζα(χθες το πρωί βγήκε). Πολύ εξυπηρετικοί στο planet περιστέρι που πήγα εγώ. Στο δικό μου είναι μια κοπέλα το πρωί και δύο το βράδυ που φυσικά δεν μπορούν να είναι πάνω από τον καθένα. Έχει πολύ κόσμο 6-9 το βράδυ αλλά νωρίς πρωί που πάω εγώ είναι χαλαρά. Πάρα πολύ καθαρό ,μου έκανε εντύπωση που πέρναγε και ξαναπέρναγε η καθαρίστρια τα όργανα. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος που με τόσο λίγα λεφτά έχω ένα χρόνο συνδρομή σε ένα τόσο καλό γυμναστήριο,προτείνεται από εμένα

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα κι εγω Σκλαβενίτη για μπουγάτσες (δυο... μην αρχίσετε γκρίνιες) γιατι το Pockee έγραφε περιορισμένα κουπόνια. Καταχώρησα την απόδειξη και μετα σκάναρα το barcode και δεν το αναγνωρίζει. Παρατήρησα στην απόδειξη εχει περαστεί ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑ STICKER και στη γωνία γραφει νηστίσιμη. Φυσικά το κατάστημα δεν ειχε αλλες συσκευασίες. Προσέξτε οσοι πάρετε.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχουν διάφορα είδη... μία είναι και είναι νηστίσιμη γενικότερα. Υπάρχουν μόνο 2 συσκευασίες, μία 850 και μια 450 γρ.

Το κουπόνι είναι για 850 αν δε κάνω λάθος... Μήπως εσύ πηρες 450?

Δημοσ.

850 πηρα. Ανέφερα τη διαφορετική συσκευασία γιατι μπορει να εχει διαφορετικό barcode. Μπορει απλα να το εχουν κλειδώσει απο το Pockee λογω χαμηλής διαθεσιμότητας (σε μενα παντως ακόμα δειχνει Πρόλαβε: περιορισμένος αριθμός).

Δημοσ.

850 πηρα. Ανέφερα τη διαφορετική συσκευασία γιατι μπορει να εχει διαφορετικό barcode. Μπορει απλα να το εχουν κλειδώσει απο το Pockee λογω χαμηλής διαθεσιμότητας (σε μενα παντως ακόμα δειχνει Πρόλαβε: περιορισμένος αριθμός).

Να κρύψεις με το δάχτυλό σου το qr code και να σκανάρεις το barcode ;)
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους,με υγεία και οικογενειακή γαλήνη!

My Market    22/12 - 24/12

-30% σε όλα τα κρασιά Τσέλεπος ή Κτήμα Χατζημιχάλη Alfega, λευκός ή ερυθρός

-Γραβιέρα κοπής Λεβέτι  6,30€/κιλό

-40% σε όλες τις πίτες Kanaki

-Always μονές ή διπλές συσκευασίες σερβιέτες ή Always σερβιετάκια μονές συσκευασίες  1+1 δώρο(ισχύει για ίδιο προϊόν)

-Φρέσκο χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο  3,30€/κιλό

-Λουξ cola,λεμονάδα ή πορτοκαλάδα 330ml   5+1 δώρο   1,75€

-Ουίσκι Grant's  700ml  14,50€ 

-50% σε όλες τις μηχανές και τα gel ξυρίσματος Gillette(εξαιρούνται όλα τα ανταλλακτικά)

-50% σε όλες τις οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες Οral B (εξαιρούνται όλα τα ανταλλακτικά)

ΕΛΟΜΑΣ    22/12 - 24/12

-40% στις οδοντόκρεμες Colgate

-40% στα καθαριστικά Ajax

-40% στα μαλακτικά Soupline Ultra

-Pepsi και 7-UP  1500ml   0,89€

-Μοσχοφίλερο ή Αγιωργίτικο Ρεπάνη(ειδική εμφιάλωση για τον ΕΛΟΜΑΣ)   750ml   3,20€

-Χοιρινό ρολό γεμιστό(προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)  5,39€/κιλό

-Φέτα δοχείο Π.Ο.Π.  5,49€/κιλό

Μασούτης   22/12 - 24/12

-20% σε όλα τα προϊόντα κρεοπωλείου

-Φέτα Π.Ο.Π. Δωδώνη  1 κιλού σε άλμη  7,27€

-Αφρώδη γαλλικά κρασιά 750ml(Brut και Demi Sec) Charles Bailly  4,99€

-30% σε όλα τα κρασιά και τις ρετσίνες 500ml  Αμπελήσιους

-45% στο Dixan σκόνη 50μεζ, υγρό 48μεζ, κάψουλες Duo caps 36 τεμάχια και Powermix  32 τεμάχια

-40% σε όλα τα προϊόντα Finish

-40% στα μαλακτικά Lenor 26 και 56μεζ και στα Unstoppables

-Pantene σαμπουάν 360ml ή conditioner 270ml   2,69€

Επεξ/σία από efkola
  • Like 15
Δημοσ.

Εγώ ψώνισα από Σκλαβενίτη το απόγευμα κανονικά και πέρναγε και στο pockee χωρίς θέμα. Πιστεύω θα πληρωθεί κανονικά...

Δημοσ.

τώρα αυτό υπάρχει περίπτωση να δουλέψει;

Στο κάτω μέρος της συσκευασίας της μπουγάτσας, έχει barcode και ακριβώς δίπλα έχει qr code. Όταν δοκίμασα μέσω pockee app να σκανάρω το barcode, για κάποιο λόγο διάβαζε το qr code και μου έβγαζε μήνυμα ότι η προσφορά δεν υπάρχει ή ότι τα κουπόνια έχουν εξαντληθεί.Έκρυψα λοιπόν το qr με το δάχτυλό μου και σκάναρα το barcode και όλα καλά...

** Το pockee ήδη μου πίστωσε και 6*1,5=9€...

• Like 1
Δημοσ.

Τα πρώτα 4 νέα παιχνίδια της ενότητας AB Plus & Play που ήταν διαθέσιμα στα κιόσκια AB touch point στην περίοδο 09/09-03/10, μπορείτε πλέον να τα παίξετε online!

http://www.ab.gr/assets/games/index.html

Ξεκλείδωσαν και τα άλλα 4 παιχνίδια.

• Like 23
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...