Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παρακαλω μην ανεβαζετε ποστς για κουπονακια που εχετε λαβει ταχυδρομικα. Οποιος τα εχει τα βλεπει. Οποιος δεν τα εχει, γιατι να μπερδευεται και να ρωτα τι και πως αφου δεν τον αφορα τελικα; Ειναι επιλεκτικη "προσφορα" αφου τα εχουν λαβει επιλεκτικα καποιοι, αρα δεν αφορα την κοινοτητα.

(εφυγαν τα σχετικα ποστς)

Ευχαριστω.

• Like 2
Δημοσ.

Γυμναστηριο Plannet ετησια συνδρομη και εγγραφη με 59ευρω το χρονο.
Για τα λεφτα του ειναι το καλυτερο VFM των γιορτων, γενικα τα γυμναστηρια ειναι σε καλη κατασταση, επισκευαζουν οτι χαλαει σχετικα συντομα, οι γυμναστες ειναι εκει αλλα ελαφρος αδιαφοροι, εαν δεν σε δουν να σε πνιγει η μπαρα και να εισαι στα τελευταια σου δεν επεμβαινουν. Απο κοσμο εχει αρκετο ειδικα τις ωρες 6-9, σε καμια περιπτωση οσοι κανουν εγγραφη αυτες τις ημερες δεν θα εμφανιστουν.

• Like 3
Δημοσ.

σε ποιο σημείο πρέπει να βάλεις τον κωδικό;

Και που είναι αυτές;

Log in

Κλικ στο προφίλ

Κλικ πάνω αριστερά «Προωθητικές Ενέργειες»

Θα ανοίξει pop up παράθυρο.

Έχει σχεδόν κάτω κάτω «Κωδικός Προωθητικής Ενέργειας» (κάτω από τον αριθμό παιδιών)

• Like 3
Δημοσ.

Γυμναστηριο Plannet ετησια συνδρομη και εγγραφη με 59ευρω το χρονο.

Για τα λεφτα του ειναι το καλυτερο VFM των γιορτων, γενικα τα γυμναστηρια ειναι σε καλη κατασταση, επισκευαζουν οτι χαλαει σχετικα συντομα, οι γυμναστες ειναι εκει αλλα ελαφρος αδιαφοροι, εαν δεν σε δουν να σε πνιγει η μπαρα και να εισαι στα τελευταια σου δεν επεμβαινουν. Απο κοσμο εχει αρκετο ειδικα τις ωρες 6-9, σε καμια περιπτωση οσοι κανουν εγγραφη αυτες τις ημερες δεν θα εμφανιστουν.

στο site 99 λεει παντως και δωρο ο δεκεμβριος:

http://planetfitness.gr/prexmas-offer/

Δημοσ.

Δεν είναι προσφορά, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τη διαχείριση και από όλους σας, το θεώρησα αρκετά σημαντικό να postαριστεί εδώ που το βλέπει πολύς κόσμος.

http://www.lifo.gr/now/greece/126194

Η είδηση περιληπτικά:

Coca-Cola, Nestlé, ΔΕΛΤΑ και Unilever αποσύρουν προϊόντα μετά την απειλή οργάνωσης για δηλητηρίαση (λίστα) Το προειδοποιητικό μήνυμα οργάνωσης για δηλητήριο σε προϊόντα ερευνάται από την αντιτρομοκρατική

Τα προϊόντα στα οποία αφορά:

σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Πράσινης Νέμεσις»  απαλλοτριώθηκαν και δηλητηριάστηκαν:

-12 σάλτσες για Ceasar σαλάτες της Hellmans (Unilever)

-23 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας Pummaro ''Κλασσική'' (Unilever)

-11 συσκευασίες σάλτσα ντομάτας Pummaro ''Πιο συμπυκνωμένη'' (Unilever)

-35 συσκευασίες ''Φρέσκο γάλα'' της ΔΕΛΤΑ

-12 μπουκάλια Nestea ροδάκινο, της Nestle

-10 μπουκάλια Nestea λεμόνι, της Nestle

-29 μπουκάλια Coca Cola Light

Οι εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει σε απόσυρση των προϊόντων.

Θερμή παράκληση:

Ας μη σχολιάσει ούτε ένας το post μου. Όποιος διαφωνεί με την ύπαρξή του ας στείλει αναφορά στον moderator που θα το σβήσει.

Δε θα ήθελα να γεμίσουμε σελίδες επί σελίδων για το αν είναι μούφα ή όχι, σε τι αποσκοπεί κάτι τέτοιο κτλ κτλ

Όποιος θέλει να ξεκινήσει συζήτηση για το θέμα, μπορεί να το κάνει στο Μπλα Μπλα

Ο σκοπός του post είναι ενημερωτικός.

• Like 23
Δημοσ.

είδα κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές απ το cash and carry του bazaar πχ σε Γκούντα (3,55), Παρμεζανα6(6,40), κατικι(5,79), προσοχή όχι όμως φέτα Μπάσδρας την συγκεκριμένη είχαν βρει πως ήταν μούφα απ τον ΕΦΕΤ. Πάνω κάτω 20 εως 30% κατω απ το απλό μάρκετ. το ερώτημα είναι, απο αυτο μόνο επαγγελματίες ψωνίζουν γιατι το φυλλάδιο κυκλοφορούσε στο απλό μάρκετ.

Δημοσ.

είδα κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές απ το cash and carry του bazaar πχ σε Γκούντα (3,55), Παρμεζανα6(6,40), κατικι(5,79), προσοχή όχι όμως φέτα Μπάσδρας την συγκεκριμένη είχαν βρει πως ήταν μούφα απ τον ΕΦΕΤ. Πάνω κάτω 20 εως 30% κατω απ το απλό μάρκετ. το ερώτημα είναι, απο αυτο μόνο επαγγελματίες ψωνίζουν γιατι το φυλλάδιο κυκλοφορούσε στο απλό μάρκετ.

Νομιζω οτι λες το καταστημα που βρισκεται στην Πειραιως σχεδον διπλα στον ποταμο Κηφισο. Εαν λες αυτο τοτε να ενημερωσω οτι εχω ψωνισει κανονικα απο αυτο το καταστημα. Ειναι καπως περιεργο σαν καταστημα γιατι στοχευει στην χονδρικη πωληση, εχει πραγματα που δεν τα βρισκεις αλλου. Αγοραζεις κανονικα με αποδειξη.

Δημοσ.

Χονδρική πώληση στα δεξιά του καταστήματος όπως θα μπείτε,σε στυλ dexion και μεγάλες συσκευασίες.

Είναι σε στυλ μάκρο (the mart),βέβαια χωρίς κάρτα μπορείτε να ψωνίζετε. Τιμές αρκετά καλές σε γαλοπούλα,τυρί,χλωρινες και μερικά αλλα,έχω πάει πάρα πολλές φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι λες το καταστημα που βρισκεται στην Πειραιως σχεδον διπλα στον ποταμο Κηφισο. Εαν λες αυτο τοτε να ενημερωσω οτι εχω ψωνισει κανονικα απο αυτο το καταστημα. Ειναι καπως περιεργο σαν καταστημα γιατι στοχευει στην χονδρικη πωληση, εχει πραγματα που δεν τα βρισκεις αλλου. Αγοραζεις κανονικα με αποδειξη.

Θεσσαλονίκη ειμαι εγω παιδιά , στην ιστοελίδα τους λέει πως δεν έχουν cash and carry στην Αθηνα, αλλα μόνο Σίνδο, Τρίπολη, Ηράκλειο, Κω και Ρόδο

Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλος έχει ως 05/01/2017 ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ μπουγάτσα με κρέμα 850gr 2,43€ (44% έκπτωση)

Μέχρι την τετάρτη 21/12 το pockee το έχει "hot προσφορά" με επιστροφή 1,50

βγαίνει τελική 2,43€ - 1,50€ = 0,93

Στο site του pockee δεν αναφέρει οτι η προσφορά δεν ισχύει συνδυαστικά με τις προσφορές των καταστημάτων. Επίσης δεν εξαιρεί τον Μαρινόπουλο.

Το app δεν το έχω εγκαταστήσει στο κινητό και δεν ξέρω αν αναφέρει κάτι διαφορετικό απο το site.

Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το app και μπορεί να μας δώσει εικόνα καλό θα ήταν.

http://www.marinopoulos.com/sites/default/files/mob_app_xrysi-zumi.png

https://pockee.com/media/thumbs/news/pockee_offers_hot_mpougatsa_orzene_blog.png.1280x0_q85_crop-smart_upscale.png

https://pockee.com/coupons/5409/

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να το σκανάρεις με την εφαρμογή να δεις ότι ισχύει το συγκεκριμένο προϊόν καθώς το πόκι δε σου τα επιστρέφει πολλές φορές ότι και να λέει στο σάιτ η στην εφαρμογή

Η τιμή πάντως για τη μπουγάτσα που γράφει στην εφαρμογή είναι 4.96 € για τον Μαρινόπουλο

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ στην εφαρμογή βλέπω στο Μαρινόπουλο 4.96 όπως λέει και ο παραπάνω. ΌΜΩΣ στο Σκλαβενίτη βλέπω 2.43 και επιστροφή 1.50 κανονικά...!!! Λαμβάνοντας υπόψη τη γνωστή σχέση Σκλαβενίτη Μαρινόπουλου, πιθανολογώ ότι ισχύει και στους 2 και απλά δεν είναι ενημερωμένο το pockee...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...