blazar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, στο pockee έχει στις προσφορές του Κρητικού, υγρό πιάτων planet SeaPearl 425ml στα 0.69€ μείον 0.30€, τελική 0.39€ Ισχύει ή είναι καμιά μούφα; P.S. Κουπόνι για το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο planet.
ahill2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Nope IMG_0065.JPG Έσφαλα τελικά 1.32 η λευκή Δεν ξέρω που μένεις φίλε ή γιατί την χρεώσαν 1.32 σε βασιλόπουλο εκεί αλλά να ξέρεις η τιμή της είναι 1.10 της λευκής και της κλασσικής και 1.34 με μπισκότο. Eγώ θα τους ρώταγα γιατί της χρεώνουν παραπάνω + θα εκτύπωνα τα κουπόνια απο nestlenoiazomai και τους άδειαζα το μαγαζι και για του λόγου το αληθές http://www.ab.gr/click2shop/search?text=nestle%20crunch .
dimigar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή! Κουπόνια Νεστλέ-Νοιάζομαι: Το κουπόνι αυτό δεν συνδυάζεται με άλλο κουπόνι ή προσφορά... Το αναγράφει δυο φορές δεξιά στο κουπόνι..
iliasbass Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Nope IMG_0065.JPG Έσφαλα τελικά 1.32 η λευκή χωρις καρτα αβ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή στην προσφορά για Kleenex Capitone χαρτί υγείας του pockee. Έχει προσφορά για συσκευασίες 7+1 και 10+2 αλλά όχι για την μεγαλύτερη (14+4). Κατά διαβολική σύμπτωση η μεγάλη συσκευασία ήταν η μόνη που είχε το σουπερμαρκετ της γειτονιάς μου και φορτώθηκα την υψηλή τιμή.... (με τέτοια "ψιλά γράμματα" ξενερώνει κανείς από κουπόνια-προσφορές)
bfc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Με πήραν τηλέφωνο από Αθήνα. Είχα δίκιο τελικά. Στην επόμενη συναλλαγή. Θα χρεωθούν 1400 πόντοι (πιστωτικής κάρτας) για κάθε δύο συσκευασίες που έχω πάρει (εχω πάρει στο σύνολο 4) και θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Το έκανα αλλά μου έβγαλαν τη πίστη στο ταμείο, περίμενε πόσος κόσμος και με κοιτούσαν περίεργα. Είναι ο λόγος που δε χρησιμοποιώ κουπόνια. Από την Αθήνα με εξυπηρέτησαν αμέσως αλλά οι ταμίες είναι λες και τα πληρώνουν από τη τσέπη τους. Στο τέλος λέω έπρεπε να είχατε ενημερωθεί, πάρτε τηλέφωνο η θα ξαναπάρω εγώ αύριο στην Αθήνα και στο φινάλε είναι δικό σας λάθος. Η ταμίας μου λέει μετά ενημερωθήκαμε ότι γίνεται αυτό που λέγατε, και της λέω όταν εγώ επέμενα γιατί δε σηκώνατε κουβέντα? Τώρα βρείτε τρόπο να επιστρέψετε τα χρήματα και να πάρω τα lenor με τους πόντους.
SKRUTZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 online παιχνίδι του ΑΒ για πόντους στην κάρτα. Μάζεψα εύκολα 160 πόντους στην κάρτα μου. http://www.ab.gr/assets/games/index.html 12
Inler Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εχει τσεκαρει κανεις Σκλαβενιτη αν υπαρχουν τα Planet 625ml γιατι το πρασινο και με το λεμονι βγαινουν απο 1.98/1.94 σε συνδυασμο με την εκπτωση του μαγαζιου και το κουπονι -0.50e στα 0.49/0.47 το ενα Νομιζω καλη τιμη
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 online παιχνίδι του ΑΒ για πόντους στην κάρτα. Μάζεψα εύκολα 160 πόντους στην κάρτα μου. http://www.ab.gr/assets/games/index.html Παιδιά πρόσοχη Να κάνετε μία αγορά απο το κατάστημα μέχρι τις 31/12/16 ώστε να σας περαστούν οι πόντοι αλλιώς δεν ισχύει Το λέει κάτω κάτω στα ψιλά γράμματα.μην κάνετε κανένα λάθος και περιμένετε άδικα Εγώ επαιξα το παιχνίδι εχθες και σήμερα πέρασα με την κάρτα μου και ψωνισα κάτι πραγματακια ώστε να περαστούν και οι 90 πόντοι που κέρδισα Μέχρι τις 13/1 λέει θα έχουν περάσει αυτοί οι πόντοι που κερδίσαμε. 4
FKLDS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά πρόσοχη Να κάνετε μία αγορά απο το κατάστημα μέχρι τις 31/12/16 ώστε να σας περαστούν οι πόντοι αλλιώς δεν ισχύει Το λέει κάτω κάτω στα ψιλά γράμματα.μην κάνετε κανένα λάθος και περιμένετε άδικα Εγώ επαιξα το παιχνίδι εχθες και σήμερα πέρασα με την κάρτα μου και ψωνισα κάτι πραγματακια ώστε να περαστούν και οι 90 πόντοι που κέρδισα Μέχρι τις 13/1 λέει θα έχουν περάσει αυτοί οι πόντοι που κερδίσαμε. Για την ακρίβεια, γράφει να έχει πραγματοποιηθεί συναλλαγή από 1/11 εως 31/12. 3
Professor Xavier Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μ' ενημέρωσε συμφορουμίτης ότι άλλαξε η περιγραφή και δεν ισχύει πλέον στα Ελομας. Μην σας πάρω στο λαιμό μου. Το πρωί έκανα έλεγχο μέσα στο μαγαζί και ήταν οκ Τι απατεώνες είναι αυτοί? Και εγώ όσο ήμουν μέσα στο μαγαζί (bazaar) υπήρχαν τα κουπόνια και πέρασα την απόδειξη. τώρα μου έστειλαν μήνυμα πως το κουπόνι δεν ισχύει για το συγκεκριμένο μαγαζί! 1
ahill2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή! Κουπόνια Νεστλέ-Νοιάζομαι: Το κουπόνι αυτό δεν συνδυάζεται με άλλο κουπόνι ή προσφορά... Το αναγράφει δυο φορές δεξιά στο κουπόνι.. Εννοείται πως δεν συνδιάζεται,γιατί νομίζεις έφαγα κόκκινη απο μια ταμία?γιατί κάθισε και το διάβασε αλλά οι περισσοτεροι δεν ασχολούνται και απλά το περνάνε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Για την ακρίβεια, γράφει να έχει πραγματοποιηθεί συναλλαγή από 1/11 εως 31/12. Ακριβως. Ετσι ηταν και το καλοκαιρι. Δεν αλλαξε κατι. 1
SKRUTZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κουπόνι -5€ στο welovesupermarket για οποιαδήποτε παραγγελία Ισχύει μέχρι και την Δευτέρα 12/12 COMEBACK5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις