Captain Nemo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το roadkilltshirts έχει προσφορά 12 tshirts στην τιμή των τριων. Mεταφορικά $40 και $20 το απλό κοντομάνικο μπλουζάκι, παίρνεις τα 12 με περίπου 8 ευρώ το ένα. Μπορεί να είναι διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, είδη, κλπ αλλά αν είναι ακριβότερα πληρώνεις τη διαφορά (πχ δεν μπορεις να πληρώσεις για 3 κοντομανικα και να παρεις τζαμπα 9 hoodies). μια χαρά εχω σκεφτεί και λογότυπο Dormammu I've come to bargain
idomeneas7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης είναι ενεργό το κουπόνι FAY6 που δίνει έκπτωση -6€! Καλύτερο κι από το COUPON5 που υπήρχε πριν λίγο καιρό... Δυστυχώς τώρα το ανακάλυψα, ελπίζω κάποιοι να προλάβουν να επωφεληθούν. 'Εχω ήδη παραγγείλει απο την Παρασκευη αλλά έστειλα mail μπας και το βάλουν αυτοί.
theAthenian Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το μαγαζί είναι γελοίο το welovesupermarket ! Βάζω το κουπόνι μου κάνει κανονικά την έκπτωση και επειδή δεν τους συνέφερε να μου στείλουν την παραγγελία με παίρνει τηλέφωνο και μου τις ακυρώνει . ΜΑΚΡΙΑ ... Επίσης είναι ενεργό το κουπόνι FAY6 που δίνει έκπτωση -6€! Καλύτερο κι από το COUPON5 που υπήρχε πριν λίγο καιρό... Δυστυχώς τώρα το ανακάλυψα, ελπίζω κάποιοι να προλάβουν να επωφεληθούν. Γνωρίζεις μήπως από πότε μέχρι πότε ίσχυε ;
filippos001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το μαγαζί είναι γελοίο το welovesupermarket ! Βάζω το κουπόνι μου κάνει κανονικά την έκπτωση και επειδή δεν τους συνέφερε να μου στείλουν την παραγγελία με παίρνει τηλέφωνο και μου τις ακυρώνει . ΜΑΚΡΙΑ ... Γνωρίζεις μήπως από πότε μέχρι πότε ίσχυε ; .......κ μολις ανεβασαν την τιμη στα babylino packs... 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 .......κ μολις ανεβασαν την τιμη στα babylino packs... Ανέβασαν την αρχική τιμή εννοείς, ή δεν κάνουν πλέον την έκπτωση?
killertomato Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Η προσφορά ίσχυε για το ΠΣΚ και ήταν -50% τώρα γύρισε στο -40% , η αρχική τιμή δεν άλλαξε, ισχύουν ακόμη τα δωρεάν μεταφορικά εως 7δεκ. πρόλαβα και έκανα παραγγελία με το κουπόνι -6€ και ακόμα δεν έχω φάει άκυρο... 2
pantelikas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ΕΛΟΜΑΣ 5/12 - 7/12 -Όλα τα υγρά πιάτων Ava 1+1 δώρο Στην συσκευασία των 650ml έχει επιστροφή 0,60€ pockee. Η τιμή 1,91€. Πήρα 6τμχ και πλήρωσα τα 3τμχ στα 5,73. Θα πάρω επιστροφή 3,60€. 1
fpump Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το μαγαζί είναι γελοίο το welovesupermarket ! Βάζω το κουπόνι μου κάνει κανονικά την έκπτωση και επειδή δεν τους συνέφερε να μου στείλουν την παραγγελία με παίρνει τηλέφωνο και μου τις ακυρώνει . ΜΑΚΡΙΑ ... Γνωρίζεις μήπως από πότε μέχρι πότε ίσχυε ; όχι, αλλά πρακτικά θα σου πω μέχρι να το δοκιμάσεις και να μην περνάει πια. Συνήθως τα κουπόνια έχουν όχι μόνο χρονική περίοδο ισχύος, αλλά και αριθμό κουπονιών που δίνονται και πέραν αυτού του αριθμού δεν περνάνε. Κι εγώ άκυρο δεν έφαγα ακόμα, αλλά για τόση διαφήμιση/ανθρώπους που αρχίζουν να παραγγέλουν από αυτό το site δε νομίζω ότι είναι έξυπνο να ακυρώσουν παραγγελίες, από τη στιγμή που και προϊόν ροής είναι, και δεν έκαναν λάθος τιμή και το κουπόνι ήταν σε ισχύ. Είχα πάρει και με το προηγούμενο κουπόνι και θα έπαιρνα και τώρα με το -50%, απλά βρήκα το κουπόνι. Αν είχα φάει άκυρο την προηγούμενη φορά, δε θα ξαναασχολούμουν με αυτούς. 1
gorgar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ΕΛΟΜΑΣ 5/12 - 7/12 -Όλα τα υγρά πιάτων Ava 1+1 δώρο Στην συσκευασία των 650ml έχει επιστροφή 0,60€ pockee. Η τιμή 1,91€. Πήρα 6τμχ και πλήρωσα τα 3τμχ στα 5,73. Θα πάρω επιστροφή 3,60€. ή 1,80 ; πως το ξέρεις;
pantelikas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή η απόδειξη έχει 6 τμχ Ava με την τιμή τους δίπλα. Με αυτόν τον τρόπο σε παρόμοια προσφορά πληρώθηκα και για τα δώρα.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά δεν μου έβαλαν την έκπτωση αλλά έβαλαν 6 ευρώ μείον στο "πορτοφολι" για την επόμενη παραγγελία. Προτείνω όποιος παρήγγειλε αλλά δεν εβαλε fay6 να επικοινωνήσει ώστε να του κάνουν το ίδιο.
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 σόμπα 8€; σε πόσες ωρες χαλάει; είχα πάρει μια 14€... αντεξε 25ωρες ζήτημα 2
SKRUTZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 σόμπα 8€; σε πόσες ωρες χαλάει; είχα πάρει μια 14€... αντεξε 25ωρες ζήτημα 9,92 με ΦΠΑ. Μη σε νοιάζει....έχει 2 χρόνια εγγύηση.. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ναι και αυτά τα 2 χρονια θα χαλάσεις καμία 50αρια €€€ βενζινες από τα πήγεν έλα για τα service Ή φτηνια τρώει τον παρά μην το ξεχνάτε παιδιά. Παρά πολύ φθηνό και καλό δεν υπάρχει! Κάποιο κουσούρι θα έχει. Δεν τα χαρίζουν ποτέ!! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις