Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ηλεκτρική σκούπα BOSCH BGN2A213 στα 69 ευρώ

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_bosch-bgn2a213-1188547.html

σκρούτζ στα 97 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/10059393/Bosch-BGN2A213-GL-20.html?keyphrase=BGN2A213

θερμάστρα αλογόνου κεροσαν 5 ευρώ

http://www.electrostudio.gr/product/21852/kerosun-thermastra-alogonoy-khh-12- σκρουτζ 33

ηλεκτρική κουβέρτα μόνη 10 ευρω

http://www.electrostudio.gr/product/18269/beper-ilektriki-koyberta-moni-ri.401-150x80- σκρουτζ 22

Αυτά υποτίθεται ότι είναι "εκτός τεχνολογίας" ? :P

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μασούτης    24/11 - 26/11

-40% στις χύμα και συσκευασμένες γαλοπούλες  Νίκας

-25% σε όλους τους χυμούς ψυγείου Life 1 λίτρου

-35% σε όλα τα αναψυκτικά σε κουτί 330ml  Έψα

-Άσπρο ελληνικό λάχανο  0,19€/κιλό

-Ελληνικό μαρούλι ίσιο και πράσα  0,59€

-Ολόκληρο κοτόπουλο  Μιμίκος  νωπό συσκευασμένο   2,49€/κιλό

-Skip  σκόνη 52 μεζ ή υγρό 50μεζ ή πανίσχυρο μικρό 52μεζ  ή κάψουλες 40 τεμάχια   7,60€

-50% σε όλα τα προϊόντα  ΑΙΜ, Dove, Cajoline, Timotei(εξαιρούνται σαπούνια και κρεμοσάπουνα)

-50% σε όλα τα χαρτιά υγείας  Zewa

-50% σε όλες τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια Every Day(εξαιρούνται σερβιέτες Sensitive,συσκευασίες 1+1 και megapacks)

Το τίμησα δεόντως, ευχαριστώ...έχει να πέσει πολύ κρέας με λάχανο και πρασοσέλινο το επόμενο δεκαπενθήμερο....

• Like 3
Δημοσ.

Black Friday στο Delivery.gr!

Ήρθε η ώρα της Black Friday και στο Delivery.gr!

Το ξέρουμε έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα! Είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου ή κρατάς το κινητό στα χέρια σου; Παράγγειλε τον καφέ σου ή οτιδήποτε άλλο με σούπερ έκπτωση 40% μόνο για σήμερα!!

Πρόσθεσε τον παρακάτω κωδικό στο λογαριασμό σου.

Κωδικός κουπονιού*:

blackfriday

Πρόλαβε γρήγορα γιατί ο αριθμός των κουπονιών είναι περιορισμένος!!

Go Black Tώρα

*Οδηγίες χρήσης: Κάνε Σύνδεση στο λογαριασμό σου και πρόσθεσε τον κωδικό στα Εκπτωτικά Κουπόνια. Επίλεξε τον στο καλάθι της online παραγγελίας σου και η έκπτωση κουμπώνει αυτόματα. Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίες που γίνονται με τη χρήση κάρτας χρεωστικής/πιστωτικής μέχρι 50 ευρώ από οποιοδήποτε κατάστημα επιλέξεις που υποστηρίζει κάρτα. Ισχύς του κουπονιού μέχρι σήμερα 25-11-16 και λήγει στις 00.00! Ο αριθμός των κουπονιών είναι περιορισμένος και ενδέχεται να εξαντληθούν.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο εχοντας παρακολουθησει ενα χρονο το συγκεκριμενο γυμναστηριο μου φαινεται οτι θα ξαναπαιξει σαν προσφορα τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια. Οποιος το παρει και παει ενα χρονο εχει κανει την καλυτερη αγορα της ζωης του, τσαμπα ειναι. Εχω υπολογισει οτι με τρεις φορες την εβδομαδα ειναι περιπου μισο ευρω η επισκεψη.

ναι, κι εγω αυτο "τρεχω" με την ιδια προσφορα, αρχες καλοκαιριου,

εντωμεταξυ μια συναδελφος εχει συνδρομη που ληγει τελος του χρονου και θελει να ανανεωσει μ αυτο

(να μην χασει το μηνα δηλαδη, να κανει "extend") και οι μπαγλαμαδες της λενε οτι δεν γινεται :devil: :mad:

χωρια οτι δεν εχει κινητο cosmote και ψαχνει κωδικο :whistle:

Δημοσ.

Καλησπερα, στο Μymarket βρηκα κρουασαν dolce 150g 0,48€ αλλα δεν το ειχε ως προσφορα..νομιζω ειναι καλη τιμη γιατι αλλου το αγοραζω 1€~

Μόλις έφυγα από mymarket και τα έχει 0,96€ και στο ράφι και στο ταμείο που το χτύπησα.

Δημοσ.

ναι, κι εγω αυτο "τρεχω" με την ιδια προσφορα, αρχες καλοκαιριου,

εντωμεταξυ μια συναδελφος εχει συνδρομη που ληγει τελος του χρονου και θελει να ανανεωσει μ αυτο

(να μην χασει το μηνα δηλαδη, να κανει "extend") και οι μπαγλαμαδες της λενε οτι δεν γινεται :devil: :mad:

χωρια οτι δεν εχει κινητο cosmote και ψαχνει κωδικο :whistle:

Εμένα μου είπαν ότι γίνεται επέκταση από εκεί που τελειώνει ή συνδρομή που έχεις ήδη. Βέβαια δεν τους εμπιστευόμαστε ή προχειρότητα τους είναι δυστηχως πανταχού παρούσα.

Για κωδικό COSMOTE δες τα πμ σου

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τον κωδικο,

οσο για την προχειροτητα εχεις απολυτο δικιο, της ειπα να το κυνηγήσει, να ζητησει καποιον υπευθυνο,

να παρει στα κεντρικα, αλλα δεν θελει, εγω ετσι θα εκανα παντως

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τον κωδικο,

οσο για την προχειροτητα εχεις απολυτο δικιο, της ειπα να το κυνηγήσει, να ζητησει καποιον υπευθυνο,

να παρει στα κεντρικα, αλλα δεν θελει, εγω ετσι θα εκανα παντως

Στην σελίδα τους στο fb να ρωτήσει. Την κεντρική που δεν αναφέρει περιοχη. Αυτοί είναι οι πιο ενημερωμένοι και τυπικοί. Με μία ερώτηση που έκανα έφτιαξαν αρκετούς από τους διαδρόμους που ήταν για καιρό χαλασμένοι.

Δημοσ.

τωρα που το λες θα τους στειλω κι εγω καποια στιγμη γιατι δεν ξερω τι γινεται στην περιοχη σου,

αλλα στην δικη μου δεν εχει ουτε 1) κρεμαστρα/καλογηρο να κρεμασουμε ενα μπουφανακι,

ρωτησα το κοριτσι στην reception και μου ειπε να παω στα αποδυτηρια (που σημαινει να εχω λουκετο κλπ κλπ),

ουτε 2) ψυκτη να πινουμε μια σταγονα νερο - πρεπει να παρω μπουκαλακι σωνει και καλα; και

3) ζυγαρια ..

Στην σελίδα τους στο fb να ρωτήσει. Την κεντρική που δεν αναφέρει περιοχη. Αυτοί είναι οι πιο ενημερωμένοι και τυπικοί. Με μία ερώτηση που έκανα έφτιαξαν αρκετούς από τους διαδρόμους που ήταν για καιρό χαλασμένοι.

μπορει να την ψησω τελικα, ελα μωρε παει και ρωταει τα γυμναστακια τα 10χρονα

Δημοσ.

Black Friday στο Delivery.gr!

Ήρθε η ώρα της Black Friday και στο Delivery.gr!

Το ξέρουμε έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα! Είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου ή κρατάς το κινητό στα χέρια σου; Παράγγειλε τον καφέ σου ή οτιδήποτε άλλο με σούπερ έκπτωση 40% μόνο για σήμερα!!

Πρόσθεσε τον παρακάτω κωδικό στο λογαριασμό σου.

Κωδικός κουπονιού*:

blackfriday

Πρόλαβε γρήγορα γιατί ο αριθμός των κουπονιών είναι περιορισμένος!!

Go Black Tώρα

*Οδηγίες χρήσης: Κάνε Σύνδεση στο λογαριασμό σου και πρόσθεσε τον κωδικό στα Εκπτωτικά Κουπόνια. Επίλεξε τον στο καλάθι της online παραγγελίας σου και η έκπτωση κουμπώνει αυτόματα. Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίες που γίνονται με τη χρήση κάρτας χρεωστικής/πιστωτικής μέχρι 50 ευρώ από οποιοδήποτε κατάστημα επιλέξεις που υποστηρίζει κάρτα. Ισχύς του κουπονιού μέχρι σήμερα 25-11-16 και λήγει στις 00.00! Ο αριθμός των κουπονιών είναι περιορισμένος και ενδέχεται να εξαντληθούν.

Το δοκίμασε κανείς?

Εμένα δεν τον δέχεται!

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ιδιαίτερα δύσχρηστο το site τους αλλά ο κωδικός πέρασε το πρωί και φάγαμε πρωινό κοψοχρονιά.

• Like 1
Δημοσ.

Τον δέχτηκε τελικά.

Αν τα σουβλατζιδικα ανοιγανε από το πρωί θα είχα φάει μεσημεριανό από της 10.

Δε χρειαζόταν να παραγγείλεις πρωί πρωί... Εγώ καπάρωσα το κουπόνι στον λογαριασμό μου και θα το χρησιμοποιήσω το απόγευμα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...