Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε ένα προιον του Pockee ενώ υπάρχει ξεκάθαρα κουπόνι και αγόρασα το προιον μου έστειλαν ότι δεν υπάρχει προσφορά. Έχει ξανασυμβεί; Σρυ άμα μου έχει ξεφύγει κάποιο ποστ.

Αν μέσα στην εφαρμογή του Pockee στο κουπόνι του προϊόντος λέει ότι "Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά του καταστήματος" και εσύ το έχεις αγοράσει με μειωμένη τιμή λόγω προσφοράς του καταστήματος, τότε αυτομάτως δεν ισχύει η προσφορά του Pockee.

Επίσης κάποια κουπόνια (πχ Sanitas αλουμινόχαρτο, κλπ) ισχύουν σε συγκεκριμένα καταστήματα που τα γράφει στην "Περιγραφή Προσφοράς".

Κουράζει λίγο αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς ακόμα να βρεις προσφορές. Έτσι μπορώ και χρησιμοποιώ το Pockee ακόμα, και σήμερα θα πάω από Σκλαβενίτη για τις προσφορές που αναφέρθηκαν πιο πριν.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γαλαξίας 24-26 Νοεμβρίου

-Λευκό τυρί αγελαδινό ΦΑΡΜΑ  3,79€/κιλό
-Κεφαλογραβιέρα ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ  8,14€/κιλό
-Προϊόντα DETTOL  -40% (Εξαιρούνται προϊόντα σε προσφορά)
-Μαλακτικό QUANTO 660ml/5Lit  -45%
-Είδη δώρων, διακοσμητικά σπιτιού και έπιπλα  -30%

Κρητικός 24-30 Νοεμβρίου
-Βόειος κιμάς  5,49€/κιλό
-Μπούτι κοτόπουλο  1,99€/κιλό
-Χοιρινή μπριζόλα ελληνική  3,89€/κιλό
-Αρνί Ελληνικό  6,29€/κιλό
-Βόεια σπάλα ελιά α/ο  6,99€/κιλό
-Χοιρινό μπούτι α/ο ελληνικό  3,49€/κιλό
-Όλα τα μήλα  -20%
-Ανθότυρο Αμφιλοχίας  3,45€/κιλό
-Φέτα βαρελίσια Επιδαύρου  5,79€/κιλό
-Μπλε τυρί Δανίας  5,75€/κιλό
-Χορτόπιτα ή Τυρόπιτα χωριάτικη ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ με φέτα Καλαβρύτων κτψ. 800γρ.  2,99€
-Ελαιόλαδο ΕΛΑΙΟΧΡΥΣΟ 4L  15,90€
-Αναψυκτικό COCA COLA 2x1,5L  2,19€
  • Like 3
Δημοσ.

Αν μέσα στην εφαρμογή του Pockee στο κουπόνι του προϊόντος λέει ότι "Δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά του καταστήματος" και εσύ το έχεις αγοράσει με μειωμένη τιμή λόγω προσφοράς του καταστήματος, τότε αυτομάτως δεν ισχύει η προσφορά του Pockee.

Επίσης κάποια κουπόνια (πχ Sanitas αλουμινόχαρτο, κλπ) ισχύουν σε συγκεκριμένα καταστήματα που τα γράφει στην "Περιγραφή Προσφοράς".

Κουράζει λίγο αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείς ακόμα να βρεις προσφορές. Έτσι μπορώ και χρησιμοποιώ το Pockee ακόμα, και σήμερα θα πάω από Σκλαβενίτη για τις προσφορές που αναφέρθηκαν πιο πριν.

Ναι το γνωρίζω αυτό με τα καταστήματα προφανώς. Ε μπορεί να είχε έκπτωση. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν.

Δημοσ.

Τα κουπόνια που έστειλε ο αβ ταχυδρομικά μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όλα μία φορά;; πχ αν πάω σήμερα μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα 6 που λήγουν στις 10/12/2016;;

Γιατί στο χαρτί λέει να τα εξαργυρώσουμε ξεχωριστά τα κουπόνια

Δημοσ.

Την Τρίτη άνοιξε νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην Δημητρίου & Καραολή 138 (πρώην Ενυδρείο).
Έχει -10% σε όλα μέχρι και σήμερα. Η έκπτωση γίνεται στο ταμείο.

• Like 1
Δημοσ.

Την Τρίτη άνοιξε νέο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην Δημητρίου & Καραολή 138 (πρώην Ενυδρείο).

Έχει -10% σε όλα μέχρι και σήμερα. Η έκπτωση γίνεται στο ταμείο.

Το τιμήσαμε :P Κοτόπουλο 1.79 το κιλό ειχε όλοι έπαιρναν το λιγότερο 3

Δημοσ.

landing_page-01-2-1.png

Αυτο εχοντας παρακολουθησει ενα χρονο το συγκεκριμενο γυμναστηριο μου φαινεται οτι θα ξαναπαιξει σαν προσφορα τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια. Οποιος το παρει και παει ενα χρονο εχει κανει την καλυτερη αγορα της ζωης του, τσαμπα ειναι. Εχω υπολογισει οτι με τρεις φορες την εβδομαδα ειναι περιπου μισο ευρω η επισκεψη.

Δημοσ.

Αυτο εχοντας παρακολουθησει ενα χρονο το συγκεκριμενο γυμναστηριο μου φαινεται οτι θα ξαναπαιξει σαν προσφορα τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια. Οποιος το παρει και παει ενα χρονο εχει κανει την καλυτερη αγορα της ζωης του, τσαμπα ειναι. Εχω υπολογισει οτι με τρεις φορες την εβδομαδα ειναι περιπου μισο ευρω η επισκεψη.

αναλογα το γυμναστηριο...πχ εγω παω στο γιαβα πειραια με 48 το χρονο και ειναι 24 ωρο μετα τις 10 το βραδυ ειναι αρκετα χαλαρα...ενω στο πλανετ καλλιθεας ακομα και μετα τις 11 εχει πολυ κοσμο απο φιλο που παει σε αυτο το γυμ στα αλλα δεν ξερω

Δημοσ.

θερμάστρα αλογόνου κεροσαν 5 ευρώ

http://www.electrostudio.gr/product/21852/kerosun-thermastra-alogonoy-khh-12- σκρουτζ 33

ηλεκτρική κουβέρτα μόνη 10 ευρω

http://www.electrostudio.gr/product/18269/beper-ilektriki-koyberta-moni-ri.401-150x80- σκρουτζ 21 συν μεταφορικά αντικαταβολή κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...