Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενημερώνω επειδή μόλις μου έκαναν κατάθεση και είμαι σίγουρος πλεον για να το γράψω.

Σκλαβενίτης

Βούτυρο αγελάδος ΧΩΡΙΟ 250gr πακέτο από 2,94 -0,60€ sticker πάει στα 2,34€ και με τον διπλασιασμό του pockee -1,20€ πάει τελική στα 1,14€ το πακέτο.

*Μεγάλη προσοχή στην ημερομηνία λήξης.Αυτά που ήταν μπροστά έιχαν ημερομηνία λήξης τον Ιανουάριο αυτά που ήταν πιο πίσω στο ράφι λήγουν τον Μάρτιο.

Ακόμα έπεσε το μάτι μου στα μωρομάντηλα septona. ένα κουτί με 3 πακέτα μέσα στα 4,48€ αν θυμάμαι καλά και τα έχει 1+1 δώρο δηλάδη 6 πακέτα μωρομάντηλα με 4,48€. πολύ καλή τιμή βγαίνει 0,75€ το πακετάκι με τα 57 μωρομάντηλα.

Για την ακρίβεια είναι αυτά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΛΟΜΑΣ   24/11 - 26/11

-50% στα Kellogg's coco pops και  coco bars

-Βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας Creta Farms Εν Ελλάδι   8,99€/κιλό

-Ηλιέλαιο Sanola  5 λίτρων   5,95€

-Ariel σκόνη 45μεζ ή υγρό 44μεζ ή κάψουλες 39 τεμάχια  7,69€

My Market   24/11 - 26/11

-Βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων Π.Ο.Π.  5,90€/κιλό

-50% σε ρύζια και όσπρια Ωμέγα 500 και 1000γρ(εξαιρούνται οι προωθητικές συσκευασίες)

-Kanaki pizza special 1380gr(συσκευασία 2+1 δώρο)  4,20€

-Σαμπουάν Ultrex 400ml   2,40€

Μασούτης    24/11 - 26/11

-40% στις χύμα και συσκευασμένες γαλοπούλες  Νίκας

-25% σε όλους τους χυμούς ψυγείου Life 1 λίτρου

-35% σε όλα τα αναψυκτικά σε κουτί 330ml  Έψα

-Άσπρο ελληνικό λάχανο  0,19€/κιλό

-Ελληνικό μαρούλι ίσιο και πράσα  0,59€

-Ολόκληρο κοτόπουλο  Μιμίκος  νωπό συσκευασμένο   2,49€/κιλό

-Skip  σκόνη 52 μεζ ή υγρό 50μεζ ή πανίσχυρο μικρό 52μεζ  ή κάψουλες 40 τεμάχια   7,60€

-50% σε όλα τα προϊόντα  ΑΙΜ, Dove, Cajoline, Timotei(εξαιρούνται σαπούνια και κρεμοσάπουνα)

-50% σε όλα τα χαρτιά υγείας  Zewa

-50% σε όλες τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια Every Day(εξαιρούνται σερβιέτες Sensitive,συσκευασίες 1+1 και megapacks)

Επεξ/σία από efkola
  • Like 5
Δημοσ.

Μόλις γυρισα από σκλαβενιτη

Έχει τυρί milner στα 5.59€ το κιλό και δίνει και κουπονακι μπροστά εκεί στα τυριά που τα κόβουν ανά 300gr κόβουν 0.50€

Οπότε πήρα 900gr στα 5.59€ μείον τα 1.5€ από τα κουπόνια μ βγήκε στα 4.09€

Θεωρώ καλή τιμουλα είναι για ωραίο τυρί (το βάζω στα τοστ) :)

• Like 3
Δημοσ.

Σπίτι γιατί να μας έρθουν; Στον ΑΒ στο μηχάνημα δεν πας και τα εκτυπωνεις ;;

ρωτάω γιατί σήμερα μου ήρθαν σπίτι 

απλώς έχω μία απορία σε ένα λέει 300 γρ αλλαντικα εννοει χύμα, συσκευασμένα, τι να εννοεί?

• Like 1
Δημοσ.

ρωτάω γιατί σήμερα μου ήρθαν σπίτι

απλώς έχω μία απορία σε ένα λέει 300 γρ αλλαντικα εννοει χύμα, συσκευασμένα, τι να εννοεί?

Ισχυει είτε για χύμα είτε για τυποποίηση

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερώνω επειδή μόλις μου έκαναν κατάθεση και είμαι σίγουρος πλεον για να το γράψω.

Σκλαβενίτης

Βούτυρο αγελάδος ΧΩΡΙΟ 250gr πακέτο από 2,94 -0,60€ sticker πάει στα 2,34€ και με τον διπλασιασμό του pockee -1,20€ πάει τελική στα 1,14€ το πακέτο.

Και -€0,60 από http://www.minervahorio.gr/ta-kouponia-mou/?products=7 πάει στα €0,54 το πακέτο. Δηλ. το κιλό €2,16.

• Like 8
Δημοσ.

Ερώτηση

1) τί το κάνει αξιόλογο;

2) δεν είναι κάπως μικρό σε χωρητικότητα για τα χρήματά του;

Νομίζω μπορεί να βρει κανείς τέτοιες τσάντες μεγαλυτερης χωρητικότητας και καλής ποιότητας (πχ Wenger) σε συγκριτικά καλύτερες τιμές.

Αξιολογο εννοώ καλης ποιοτητας και πρακτικο, τουλάχιστον τα jester, borealis και vault της northface που εχω δει απο κοντα και επεξεργαστεί μου αφησαν πολυ θετικές εντυπώσεις, εγω ημουν αναμεσα στο vault και jester λόγω τιμης (πιο φθηνα απο borealis) και μολις το ειδα στα 38,25€ εριξα μια παραγγελια,

Τωρα για τα wenger που λες δε τα εχω δει απο κοντα αλλα δε βρισκω κατι με προχειρη αναζήτηση σε αυτη τη τιμη με πιο πολλα λιτρα, εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις;

επισης και στις μαρκες της σειρας eastpack κτλ για να παρεις κατι καλο με θηκη για λαπτοπ και σχετικα ευρυχωρο θελεις ενα 70ρι,

Σιγουρα θα υπάρχουν εναλλακτικές σε αυτη την τιμη ειδικα σε περιοδους εκπτωσεων αλλα για northface αυτη τη στιγμη το θεωρω καλη περίπτωση.

Δημοσ.

Καλησπερα, στο Μymarket βρηκα κρουασαν dolce 150g 0,48€ αλλα δεν το ειχε ως προσφορα..νομιζω ειναι καλη τιμη γιατι αλλου το αγοραζω 1€~

Δημοσ.

Καλησπερα, στο Μymarket βρηκα κρουασαν dolce 150g 0,48€ αλλα δεν το ειχε ως προσφορα..νομιζω ειναι καλη τιμη γιατι αλλου το αγοραζω 1€~

Μήπως λήγει αύριο;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...