Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 14,15 ευρώ η μονή, διαστάσεων 80Χ150cm και στα 23,4 η διπλή, 160Χ140cm αντίστοιχα. Με μια επιφύλαξη για τα δεκαδικά..

Έχουμε καμιά φωτό ή πληροφορία για την μάρκα της κουβέρτας;

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην εφαρμογή nestlenoiazomai μου ήρθε κωδικός για δωρεάν καφέ από everest.

Επιβεβαιώνω και εγώ.

Έρχετε ένα μήνυμα μέσα στην εφαρμογή του nestlenoiazomai και σου δίνει έναν μοναδικό κωδικό που ισχύει μέχρι 31/12

*H Προσφορά καλύπτει όλους τους καφέδες σε regular μέγεθος.

Δημοσ.

τελικά με τις colgate τι γίνετε? ισχύει η τιμή που φαίνεται στο Online store? αγόρασε κανείς από κατάστημα να μας πει?

Δημοσ.

Για να μην νομίζει ο κόσμος οτι αναφέρω ανακριβείς προσφορές ανεβάζω φωτό με την απόδειξη της

χθεσινής αγοράς μου.

Αν εντωμεταξύ έγινε κάποια αλλαγή απο το supermarket ή λάθος ή κάτι άλλο δεν μπορώ να ξέρω.

Εγω αγόρασα 2 οδοντόκρεμες στα 2,10€ και πήρα 30 πόντους στην κάρτα.

image.jpg

Δημοσ.

Αγαπητέ razor

Δεν είναι φυλλάδια.

Είναι οι εβδομαδιαίες προσφορές του καταστήματος. Ίσως σε μπερδεύει το σχέδιο με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Προσφορά βλέπω εγώ το μαλακτικό 5lt στα 3,32€ ας πούμε.

Ναι οκ, δεν κολλάμε στον ορισμό.

Π.χ. "απόκομμα φυλλαδίου με τις προσφορές του καταστήματος" ή "προσφορές καταστήματος" ή όπως αλλιώς. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι αυτές είναι "προσφορές" που ανακοινώνει το κατάστημα, δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικές προσφορές. Οπότε γενικά αυτό που λέω είναι ότι θα βόλευε π.χ. να πεις προσφορά στο μαλακτικό και ας έβαζες και από κάτω σε σπόιλερ συνολικά όλες αυτές που διατείνεται το Mart οτι είναι.

ΥΓ: Δεν είναι προσωπικό, εξάλλου έχεις βάλει πολλές προσφορές και έχεις βοηθήσει αρκετά εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

προσοχή γιατί είναι χωρίς τα "καλαμάκια".

οποίος το πάρει κάλο είναι να πάρει και τα καλαμάκια.

http://www.gearbest.com/classic-toys/pp_401452.html

Χρειάζονται αυτά; Θυμάμαι πιτσιρικάδες τα "βεντουζάραμε" στη βρύση και γεμίζαμε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως μόλις επέστρεψα απο τα ΑΒ, πήρα 2 Colgate Total original, και πέρασε μόνο το 40% έκπτωση +30 πόντους στην κάρτα,
δηλαδή 1,5 ευρώ το τεμάχιο + τους πόντους.

Ρώτησα στο ταμείο για τη δεύτερη έκπτωση, και μου απάντησε η ταμείας με "φυσικό" τόνο, πώς είναι δυνατόν να μπούν και οι 2 εκπτώσεις, πάντα η μεγαλύτερη εφαρμόζεται...

οπότε μάλλον τυχερός είσαι...

Για να μην νομίζει ο κόσμος οτι αναφέρω ανακριβείς προσφορές ανεβάζω φωτό με την απόδειξη της

χθεσινής αγοράς μου.

Αν εντωμεταξύ έγινε κάποια αλλαγή απο το supermarket ή λάθος ή κάτι άλλο δεν μπορώ να ξέρω.

Εγω αγόρασα 2 οδοντόκρεμες στα 2,10€ και πήρα 30 πόντους στην κάρτα.

image.jpg

Δημοσ.

To Μymarket έχει 4άδα μωρομάντηλα Babycare με 4.44

2upw96o.jpg

O Βασίλαγας-3ΒMarkets έχει 0.58€ το ένα πακέτο μωρομάντηλων (χωρίς αλκοόλη/parabens με αλόε βέρα)...4*0.58 = 2.32

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...