dendenden Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 θα το εγραφε εννοεις καπου ? ο φιλος πιο πανω λεει οτι στην εφαρμογη δεν το δειχνει και εμενα δεν δειχνει την επιστροφη ενω σε ολα τα αλλα καταστηματα δειχνει κανονικα επειδη με ενδιαφερει πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι? Με το Pockee δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Άλλες προσφορές ισχύουν σε H/Y, άλλες σε ios/android...
gorgar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μίλησα μαζί τους με το pockee για το Planet seapearl 425ml τα δικά μου που τα αγόρασα πρωί στις 8-9 θα μου τα βάλουν όλα .... Μάλιστα σήμερα μου πίστωσαν από το Γαλαξία αγορές σε κρουασάν και σπανακόπιτα χρυσή ζύμη της προηγούμενης εβδομάδας που μου την είχαν ακυρώσει. Τους είπα ότι στον Η/Υ δεν τα είχαν αφαιρέσει έως και το Σάββατο και μετά τα αφαίρεσαν αναδρομικά οπότε έπρεπε να με πληρώσουν ...Σε αυτό το θέμα είναι άψογοι !!! αν κάνουν λάθος πληρώνουν δίχως δισταγμό. μπα εμένα δυό φορές μου κάναν λάθος και τις δύο δεν το παραδέχτηκαν, ειδικά την πρώτη από διπλανούς μασούτηδες ίδια προσφορά ίδια μέρα η αγορά απ τον ένα μου την δεχτηκαν απ τν άλλο οχι και έλεγαν μάλιστα πως δεν υπήρχε προσφορά (στις ταμπλέτες ΤΕΖΑ αναφέρομαι) 5 μηνύμαα έστειλα , μου την κάναν και σε άλλη αγορά και από τότε τους χαιρέτησα. αν είναι μια στις δυό αγορές να τρώω για μισόευρα ώρες σε ανταλλαγή μηνυμάτων, χώρια το ψάξιμο ,δεν αξίζει (ειδικά τώρα που κόψαν τις συνδυαστικές )
DEREK4A Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, τώρα μπαίνω μέσω υπολογιστή και δείχνει την προσφορά για το planet sea pearl χωρίς να γράφει ότι εξαιρείται κάποιο κατάστημα. Πρέπει να έχω smartphone για να χρησιμοποιήσω το Pockee?
kob6931 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Με το Pockee δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Άλλες προσφορές ισχύουν σε H/Y, άλλες σε ios/android... Πριν λίγο καιρό που υπήρχε η προσφορά με την φέτα "ήπειρος", εμφανιζόταν στον λογαριασμό της γυναίκας μου στο pockee αλλά όχι στον δικό μου... Ότι να'ναι... 1
pagour3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Babylino monthly pack (4 οικονομικές συσκευασίες), δωρεάν μεταφορικά & κουπόνι -5€ (COUPON5) = 24.95€ https://www.welovesupermarket.gr/promotion/term/Mega_offers_Nov_16 8
koslol8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Babylino monthly pack (4 οικονομικές συσκευασίες), δωρεάν μεταφορικά & κουπόνι -5€ (COUPON5) = 24.95€ https://www.welovesupermarket.gr/promotion/term/Mega_offers_Nov_16 Εχει παραγγειλε κανενας απο το συγκεκριμενο σαιτ, ειναι αξιοπιστο; Μιλαμε για τρελο value οι πανες σε αυτην την περιπτωση. Σκεφτομαι να πληρωσω με paypal για να γλιτωσω και τα 3€ της αντικαταβολης edit: Με επιλογη paypal, δεν μου δεχεται το κουπονι
pagour3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 koslol8, ολοκλήρωσα 2 παραγγελίες πριν από λίγο. Με paypal + COUPON5 (κεφαλαία). Ελπίζω να τα στείλουν.
chris456 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Εχει παραγγειλε κανενας απο το συγκεκριμενο σαιτ, ειναι αξιοπιστο; Μιλαμε για τρελο value οι πανες σε αυτην την περιπτωση. Σκεφτομαι να πληρωσω με paypal για να γλιτωσω και τα 3€ της αντικαταβολης edit: Με επιλογη paypal, δεν μου δεχεται το κουπονι koslol8, ολοκλήρωσα 2 παραγγελίες πριν από λίγο. Με paypal + COUPON5 (κεφαλαία). Ελπίζω να τα στείλουν. Εχω παραγγειλει παλαιοτερα απο το site και ειναι αξιοπιστο.Ειχα παραγγειλει κατι καφεδες nescafe και ολα πηγαν μια χαρα.
killertomato Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το κουπονι COUPON5 δεν το αναγνωριζει με κανεναν τροπο πληρωμης EDIT για να λειτουργήσει το κουπόνι πρέπει να γίνει εγγραφη στο σαιτ και δέχεται και paypal μετα
koslol8 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το κουπονι COUPON5 δεν το αναγνωριζει με κανεναν τροπο πληρωμης EDIT για να λειτουργήσει το κουπόνι πρέπει να γίνει εγγραφη στο σαιτ και δέχεται και paypal μετα Αυτο ηθελα να γραψω τωρα, το κουπονι το αναγνωριζει μονο αν κανεις εγγραφη και μετα την παραγγελια και οχι σαν "επισκεπτης" Ευχαριστω pagour3! Μακραν η καλυτερη τιμη σε πανες που εχω πετυχει μεχρι στιγμης!
YPhot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, τώρα μπαίνω μέσω υπολογιστή και δείχνει την προσφορά για το planet sea pearl χωρίς να γράφει ότι εξαιρείται κάποιο κατάστημα. Πρέπει να έχω smartphone για να χρησιμοποιήσω το Pockee? Ναι χρειάζεται smartphone
devil1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Σας ευχαριστω ολους θερμα με εχετε σωσει αρκετες φορες απο το να πληρωνω αδικα χρηματα! ειδικα αυτο με τις πανες τωρα! 1
samth8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Στο huggler.com μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν ένα voucher για το "Free Small Softcover Photo Book". (κανονικά κοστίζει 14.99 λίρες). Απλά βάζετε στην εξαργύρωση τον κωδικό MMHUGF και ολοκληρώνετε την παραγγελία. Μόνο μια φορά ανα λογαριασμό γίνεται, ενώ το shipping (3.99 λίρες) δεν περιλαμβάνεται, οπότε συμφέρει αν παραγγείλετε κατι αλλο και συμπεριλάβετε και αυτο. Εκτός απο αυτό σήμερα τρέχει και προσφορά 12 λίρες το 26page, hardcover με κωδικό ICE60, αλλά για κάποιον λόγο δεν μου το δέχεται. Έστειλα στην εταιρεία email. 7
inso107pm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει και μένα, αν σου απαντήσουν μπορείς να μας ενημερώσεις ; Στο huggler.com μπορείτε να πάρετε εντελώς δωρεάν ένα voucher για το "Free Small Softcover Photo Book". (κανονικά κοστίζει 14.99 λίρες). Απλά βάζετε στην εξαργύρωση τον κωδικό MMHUGF και ολοκληρώνετε την παραγγελία. Μόνο μια φορά ανα λογαριασμό γίνεται, ενώ το shipping (3.99 λίρες) δεν περιλαμβάνεται, οπότε συμφέρει αν παραγγείλετε κατι αλλο και συμπεριλάβετε και αυτο. Εκτός απο αυτό σήμερα τρέχει και προσφορά 12 λίρες το 26page, hardcover με κωδικό ICE60, αλλά για κάποιον λόγο δεν μου το δέχεται. Έστειλα στην εταιρεία email. 2
samth8 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Mόλις μου απάντησαν ότι λύθηκε το πρόβλημα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις