drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παρεμπιπτόντως τα κομμάτια απο το μοσχάρι του ΑΒ επειδή ψώνισα 2 φορες και τα τσέκαρα 3 ηταν 90% κρεας. Τώρα βραζω την δεύτερη φουρνιά. Του ζήτησα και κανένα κόκκαλο έξτρα για να γίνει καλύτερο το βραστό και μου είπε ο ένας οτι δεν εχει και ο άλλος το κόκκαλο το πουλάνε με το κρεας και αν θέλω να μου φέρει απο μέσα άλλο κομμάτι να μου πουλήσει. Η αλήθεια ειναι οτι εβρασε για πλάκα το πρώτο, και όλοι που ήρθαν και έφαγαν τόνισαν ότι ηταν ιδιαίτερα μαλακό. Από την άλλη δεν μας ενθουσίασε που το αγοράσαμε καθώς τρώμε αραιά κρέας. Φαντάζομαι οτι θα ηταν και γεμάτο στα αντιβιοτικά κλπ ενέσεις. Για το γέμισμα της κατάψυξης (στου κολλητού βέβαια γιατι η δικιά μας ειναι τίγκα) για τις λίγες φορες που θα φτιάξουμε, παρήγγειλα απο Βόρεια Ελλάδα μοσχαρι από μικρόσωμα ζώα που τρέφονται σαν τα πρόβατα έξω στην καθημερινή βόλτα. Για όσους γνωρίζουν μιλάω για αυτά που τα πηγαινοφερνουν τσοπανοσκυλα. Δύο φορές που φάγαμε αυτό το κρεας βέβαια ηταν σκληρότερο και την μια συγκεκριμένα πέτρα. Βέβαια καμία σχέση τι τρως στην περίπτωση ΑΒ και τι σε αυτήν που λέω. Η τιμή βέβαια ειναι αρκετά υψηλότερη. Καλύτερα κατά την γνώμη μου να τρώμε γίδα βραστή πάρα τα μοσχαρια που πουλάνε εξω. Ειδικά για όσους μενουν επαρχία γνωρίζεις μεχρι και ποιος ειχε τα ζώα. Αναφέρομαι πχ στην Κρήτη για αγορες απο τα Ινκα. Και αν το εξαντλήσουμε κάποιοι γεμίζουν τον καταψύκτη με αρνια κατσικια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. 1
dobro Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 @drdedus ,.... ΣΥΝ.ΚΑ ryanair 5€ εισητηρια για το Νοεμβριο μονο (κυριως ευρωπαικες πρωτευουσες)https://www.ryanair.com/gr/el/ 2
gorgar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Moνό ηλεκτρικό επίστρωμα Primo (80x150cm) ,λευκό, 13,50€ και διπλό (140χ160cm) 19,90€ το έχει πάρει κανείς από πιο παλιά προσφορά; αξίζει; έχω πάρει το διπλό. Φοβερό είναι. που βρήκες την προσφορά;
PETROS13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 έχω πάρει το διπλό. Φοβερό είναι. που βρήκες την προσφορά; Είναι στις προσφορές του My market.
iPnos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 20% έκπτωση στις παραγγελίες από το delivery.gr με το κουπόνι run20 μέχρι σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα. Επίσις, επίστρωμα ή υπόστρωμα είναι; 1η φορά ακούω για επίστρωμα.
saxos55 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Επίσις, επίστρωμα ή υπόστρωμα είναι; 1η φορά ακούω για επίστρωμα. Το ίδιο πράγμα είναι κατ'ουσίαν. Λέγεται επίστρωμα αν θεωρήσεις ότι είναι κάτι που μπαίνει πάνω από το στρώμα που κοιμάσαι, που όντως εκεί μπαίνει. Λέγεται υπόστρωμα αν θεωρήσεις ότι είναι ένα στρώμα που μπαίνει από κάτω από σένα. Δηλαδή για το στρώμα είναι επίστρωμα αλλά για σένα είναι υπόστρωμα. Εγώ τα λέω επιστρώματα καθώς μου κάθεται πιο καλά αλλά μάλλον είναι θέμα προτίμησης/ερμηνείας. Το βασικό είναι ο iPnos 6
helena_n Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ελληνικά Μάρκετ Β. Ελλάδας (ως 24/11) - Eξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Knossos 5L 19.99 - Aλεύρι για όλες τις χρήσεις Βοσινάκη 1kg 0.59 1
dendenden Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σαμπουάν και Conditioner κανείς θέλει, γιατί είσαστε χορτάτοι με τους μόσχους. Τελος η προσφορα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2016 από dendenden 1
katcos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Σκλαβενιτης Σπανάκι σε φύλλα Μπαρμπα Στάθης 1 kg Αρχική 3,98-2,00 έκπτωση-1,50 ποκι = 0,48 ευρώ 7
Professor Xavier Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το market in (για κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου) έχει βάλει το υγρό πιάτων Planet seapearl 425ml 0,75€ από 1,79€ Το ποκι έχει διπλασιασμο κουπονιου (2x0,30€) Άρα τελική τιμή 0,15€ 1
akisthegreat Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Το market in (για κάθε Τρίτη του Νοεμβρίου) έχει βάλει το υγρό πιάτων Planet seapearl 425ml 0,75€ από 1,79€ Το ποκι έχει διπλασιασμο κουπονιου (2x0,30€) Άρα τελική τιμή 0,15€ Επειδή την πάτησα με άλλο προϊόν και δεν μου έδωσαν επισστροφή, αν δεις μέσα στην εφαρμογή και βάλεις ως κατάστημα Market in, τότε δεν σου δείχνει την επιστροφή 2 x 0,30. Την προηγούμενη εβδομάδα την έδειχνε και το έκανα κι εγώ. Νομίζω ότι το κατάλαβαν και έβγαλαν το Market in από την προσφορά. Το κάνουν με αρκετά προϊόντα......
gkouklakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 το Market in τουλάχιστον ως τώρα 13:46 δεν έχει πρόβλημα https://pockee.com/coupons/5110/
SnakeMJK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Στην εφαρμογή του κινητού ΔΕΝ το δίνει το συγκεκριμένο για Market-in! edit: μόλις ρώτησα και στο τσατ, έχει εξαιρεθεί το market-in για αυτό το κουπόνι... την προηγούμενη φόρα τους προλάβαμε μόνο.
panbil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 θα το εγραφε εννοεις καπου ? ο φιλος πιο πανω λεει οτι στην εφαρμογη δεν το δειχνει και εμενα δεν δειχνει την επιστροφη ενω σε ολα τα αλλα καταστηματα δειχνει κανονικα επειδη με ενδιαφερει πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι? 1
gkouklakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 μίλησα μαζί τους με το pockee για το Planet seapearl 425ml τα δικά μου που τα αγόρασα πρωί στις 8-9 θα μου τα βάλουν όλα .... Μάλιστα σήμερα μου πίστωσαν από το Γαλαξία αγορές σε κρουασάν και σπανακόπιτα χρυσή ζύμη της προηγούμενης εβδομάδας που μου την είχαν ακυρώσει. Τους είπα ότι στον Η/Υ δεν τα είχαν αφαιρέσει έως και το Σάββατο και μετά τα αφαίρεσαν αναδρομικά οπότε έπρεπε να με πληρώσουν ...Σε αυτό το θέμα είναι άψογοι !!! αν κάνουν λάθος πληρώνουν δίχως δισταγμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις