Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΛΟΜΑΣ   14/11 - 16/11

-Σταρένιο ψωμί για τοστ ΕΛΟΜΑΣ  700γρ  1,11€

-Βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας  Νίκας   8,99€/κιλό

-30% στις γαλοπούλες κοπής Νίκας

-Φέτα δοχείο Π.Ο.Π. 5,49€/κιλό

Market In    14/11 - 19/11

-Ελληνικό νωπό κοτόπουλο  1,98€/κιλό

-Όλες οι πατάτες McCain  2,29€

-Σαμπουάν και conditioner Elvive  2,10€

Μασούτης    14/11 - 16/11

-30% αγοράζοντας δύο τεμάχια πολυσυσκευασίες Fanta ή φιάλη 1500ml

-Φέτα Δωδώνη χύμα  6,99€/κιλό

-Απορρυπαντικό Neomat σκόνη 45μεζ ή υγρό 42μεζ   4,90€

-50% σε όλα τα προϊόντα Ultrex

-50% στα αφρόλουτρα  Lux  700ml

-40% στα προϊόντα Dettol (εξαιρούνται τα πακέτα προσφορών 1+1)

-40% στα μαλακτικά Lenor 56μεζ και στα Lenor Unstoppables

My Market    14/11 - 16/11

-Όλυμπος χωριάτικο ημίσκληρο τυρί, φρατζόλα ή κεφάλι  7,30€/κιλό

-40% σε όλα τα γάλατα Nestle Junior,Neslac και School

-Λουξ  cola,λεμονάδα ή πορτοκαλάδα  330ml, 5+1 δώρο  1,75€

-Pampers baby dry οικονομικές συσκευασίες  7,85€

-50% σε όλες τις σερβιέτες και τα σερβιετάκια Every Day

-50% σε όλα τα προϊόντα Color sensation, Botanic therapy και σε όλες τις κρέμες προσώπου Garnier

-Μαλακτικό ρούχων Soupline ultra 60μεζ  2,90€

-Moνό ηλεκτρικό επίστρωμα Primo (80x150cm)  ,λευκό,  13,50€ και διπλό (140χ160cm)  19,90€

ΑΒ    14/11 - 15/11

-20% σε όλα τα γιαούρτια και τα επιδόρπια ψυγείου

ΑΒ   14/11 - 19/11

-35% στον αρακά,τα φασολάκια και το σπανάκι Μπάρμπα-Στάθης

-40% στις πατάτες McCain

-35% στα ζυμαρικά Μisko(εξαιρούνται οι πολυσυσκευασίες)

-Φρέσκο γάλα  Η Αλφαβήτα κοντά στην ελληνική γη, πλήρες ή light,1 λίτρου  0,99€

-Υγρά πιάτων Fairy 780 και 900ml  1+1 δώρο

-50% σε όλα τα προϊόντα Syoss

-Σερβιέτες Always οικονομικές συσκευασίες  1+1 δώρο

-40% στις ξυριστικές μηχανές μιας χρήσης,τους αφρούς και τα gel ξυρίσματος Gillette

Επεξ/σία από efkola
  • Like 22
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι έγκυρο μόνο με πιστωτική η PayPal?

Ναι. Αν είναι ακριβώς 4 € η  παραγγελία πατάς πιστωτική και δεν ζου ζητάει καν αριθμό!

• Like 1
Δημοσ.

Κουπόνι 4€ για efood μεχρι τις 24.00,  subscribersluv  B)

ΜΑς καταστρέφεις ρε φίλε και μόλις ενδώσαμε στο cheat-meal-day του μήνα και μας βάζεις κι ονειρευόμαστε νέα κρΕπάλη.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν μιλας για cheat meal τοτε σιγουρα το παλευεις να τρως καθαρα. Μια βρωμια στο τοσο δεν πειραζει.

• Like 1
Δημοσ.

Moνό ηλεκτρικό επίστρωμα Primo (80x150cm)  ,λευκό,  13,50€ και διπλό (140χ160cm)  19,90€

το έχει πάρει κανείς από πιο παλιά προσφορά;

αξίζει;

Δημοσ.

Mε κοκαλο, οκ, τιποτα ιδιαιτερο/τρομερο.

Όσο ειδες εσυ το κόκαλο αλλο τοσο το είδα και εγω.

Διαλέγεις, ζητάς και παίρνεις.

Αρα τα 4 κάτι ευρώ για μοσχάρι μέχρι 12 μηνών ηταν άριστο.

Φτηνότερα μόνο στο lidl σε συνδυαστική βρίσκεις.

• Moderators
Δημοσ.

Kι ομως το ειδα εγω το κοκκαλο. Ολα τα κομματια ηταν με κοκκαλο, δεν ξερω τι κομματι βρηκες εσυ.

Μια χαρα η τιμη. Αν ηταν χωρις κοκκαλο θα ηταν πραγματικα τρομερη τιμη, ενω με κοκκαλο δεν ειναι κατι το τρομερο. Εχουμε παρει θυμιζω (απο σουπερ μαρκετ γιατι γενικα αυτες οι τιμες παιζουν πολυ πιο ευκολα σε κρεοπωλεια) 4.95€ ελια και σπαλα μοσχαρι χωρις κοκκαλο πέρυσι απο mymarket. Το 4.40 που ηταν τωρα με κοκκαλο δεν ειναι τιμη για να "γεμισεις" καταψυκτη. Αν ηταν χωρις κοκκαλο θα ηταν τοπ.

Add, προσθηκη εδω για να μην γινει νεο ποστ: Το ζυγισα τωρα βραδακι που το εκοψα. Στα 2100 των 2 κομματιων, τα 1250 ειναι κοκκαλο (αφησα και λιγο ψαχνο πανω του για να γινει βραστο) και τα 800 ειναι καθαρο κρεας. (ειναι πολυ πιο βαρυ το κοκκαλο, μην σας μπερδευει οπτικα η αναλογια ογκου κοκκαλου - κρεατος).  Τα αλλα 50γρ+ ειναι το χαρτι.    (μαλιστα διαλεξα τα κομματια με το λιγοτερο κοκκαλο απο τα 5-6 που ηταν στο σκαφακι).

Επισης εχει αρκετο λιπος σε σχεση με το περσινο του ΜΜ, που ηταν πολυ πιο καθαρο. - Μιας και τεθηκε θεμα στο επομενο ποστ περι συγκρισης, να το πω και αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Kι ομως το ειδα εγω το κοκκαλο. Ολα τα κομματια ηταν με κοκκαλο, δεν ξερω τι κομματι βρηκες εσυ.

Μια χαρα η τιμη. Αν ηταν χωρις κοκκαλο θα ηταν πραγματικα τρομερη τιμη, ενω με κοκκαλο δεν ειναι κατι το τρομερο. Εχουμε παρει θυμιζω (απο σουπερ μαρκετ γιατι γενικα αυτες οι τιμες παιζουν πολυ πιο ευκολα σε κρεοπωλεια) 4.95€ ελια και σπαλα μοσχαρι χωρις κοκκαλο πέρυσι απο mymarket. Το 4.40 που ηταν τωρα με κοκκαλο δεν ειναι τιμη για να "γεμισεις" καταψυκτη. Αν ηταν χωρις κοκκαλο θα ηταν τοπ.

Αυτό που λές ήταν πέρυσι,απο τότε την ξαναείδες αυτή την προσφορά?

Το κρέας ήταν Ολλανδίας?Ελληνικό ή τπτ σάπιο απο Γαλλία?

Τα λέω αυτά όχι για να υπερασπιστώ την προσφορά που είχε ο αβ,αλλά γιατί μερικές φορές λέμε (σιγά την προσφορά είχα δεί πρόπερσι σε χαμηλότερη τιμή) το τι είδε κάποιος πριν 1-2 χρόνια ή πρίν 6 μήνες δεν παίζει ρόλο,αυτή την στιγμή υπάρχει?Δεν πάνε όλοι να ψωνίσουν με το σκεπτικό να γεμίσουν καταψύκτη για κανα χρόνο,δεν έχουν όλοι τόσο μεγάλους καταψύκτες ή ψυγεία για παγωτά :P .

Δεύτερον δεν παίζει ρόλο μόνο η τιμή σε τέτοια πράγματα μεγάλο ρόλο παίζει και η προέλευση του κρέατος,προσωπικά το μόνο κρέας που έχω βρεί να έχει γεύση απο τα εισαγόμενα είναι το Ολλανδικό,όσες φορές πήρα Γαλλίας,Γερμανίας κτλ.έκλαιγα τα λεφτά μου,άνοστα κρέατα γεμάτα ίνες κτλ. και όχι δεν έτυχε για να προλάβω το σχόλιο,πήρα πολλές φορές γιατί και εγώ σκεφτόμουν μην τα αδικήσω αλλά το αποτέσμα πάντα το ίδιο.

ΥΓ.Κόκκαλο είχε κανονικά που έπιανε απο 200γρ-500γρ άνετα απο το σύνολο του κομματιού.

Συγνώμη για το οφ τόπικ.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Καταπληκτικοτατο ηταν τοτε του mymarket και πηρα 10 κιλα, ελπιζω το ιδιο καλο ποιοτικα/γευστικα να ειναι και αυτο (2κιλα) που πηρα προχθες απο τον ΑΒ.

• Like 1
Δημοσ.

σκουπάκι WDB215W  με παζάρι στην τιμή 34 ευρώ.

επόμενη τιμή skroytz 48 Ευρω

Black & Decker WDB215WA
Black & Decker WDB215WA
Black & Decker WDB215WA
Black & Decker WDB215WA

Την επιλογή για παζάρι δεν την βλέπω κάπου

Παίζει κάτι σ'εμένα ή την βγάλανε;

Δημοσ.

Την επιλογή για παζάρι δεν την βλέπω κάπου

Παίζει κάτι σ'εμένα ή την βγάλανε;

Δεν υπαρχει πια, και εγω όταν ακομα υπηρχε πηγα να την χρησιμοποιησω και εβγαζε λαθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...