Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Lidl δεν δέχονται κανένα κουπόνι, εκτός αυτών που δίνουν οι ίδιοι στο προσωπικό τους Χριστούγεννα και Πάσχα.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην χάνουν τον χρόνο τους οι υπόλοιποι ψάχνοντας...

Η προσφορά δεν ισχύει στα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ για το διάστημα 11/11 έως 12/11.

Μόνο στη ζύμη για πίτσα και τις μίνι πίτσες δεν βλέπω να υπάρχει η εξαίρεση. Μέχρι αύριο όμως ποιος ξέρει...Εξαίρεση

Αυτά τα 2 που δεν είναι στην εξαίρεση δεν υπάρχουν στα ράφια του Μασούτη. Πέρασα από 2 μεγάλα υποκαταστήματα λόγω δουλειάς. Υποπτεύομαι ότι θα εμφανιστούν από Δευτέρα που θα λήξει η προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Το μοσχάρι στο ΑΒ έχει μια έκπτωση 15 ημερών.

Αλλά το πιάνει και η έξτρα έκπτωση -20% για όλα τα μοσχαρια.

Με 9 περιπου ευρώ 2.2 περίπου μοσχάρι 12μηνών.

Απο την άλλη κακώς, έπρεπε να πάρω γίδα η κάνα αρνί Κατσίκη απο το ινκα που ξέρουμε και απο που ειναι.

• Moderators
Δημοσ.

Αλλά το πιάνει και η έξτρα έκπτωση -20% για όλα τα μοσχαρια.

Με 9 περιπου ευρώ 2.2 περίπου μοσχάρι 12μηνών.

Απο την άλλη κακώς, έπρεπε να πάρω γίδα η κάνα αρνί Κατσίκη απο το ινκα που ξέρουμε και απο που ειναι.

Παμε αλλη μια προσπαθεια μπας και καταλαβουμε και εμεις τιποτα; :)

• Like 7
Δημοσ.

Παμε αλλη μια προσπαθεια μπας και καταλαβουμε και εμεις τιποτα; :)

Εννοεί ελιά με κόκαλο 5.49 (προσφορά φυλλαδίου) - 20% (προσφορά 2ημέρου) = 4,39/kg

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως θα ηταν καλυτερο να λεγαμε και το καταστημα; Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα εαν ειναι να παθω εγκεφαλικο και εγω και να μην καταλαβαινω τιποτα απο αυτα τα "ωραια" που συμβαινουν γυρω μας, νομιζω θυσιαζω ανετα τα χρηματα. Ποιο καταστημα ομως, δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεστε

Δημοσ.

Μηπως θα ηταν καλυτερο να λεγαμε και το καταστημα; Οχι οτι με ενδιαφερει αλλα εαν ειναι να παθω εγκεφαλικο και εγω και να μην καταλαβαινω τιποτα απο αυτα τα "ωραια" που συμβαινουν γυρω μας, νομιζω θυσιαζω ανετα τα χρηματα. Ποιο καταστημα ομως, δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεστε

:)

http://www.insomnia.gr/topic/460200-προσφορές-εκτός-τεχνολογίας/?p=55258481

Δημοσ.

AB Παρασκευή-Σάββατο 11/11-12/11 

-20% σε μοσχαρίσιο κρέας

-30% σε Αβ Ζυμαρικά & Αβ τοματοειδή (τομάτα στον τρίφτη κτλ.)

Πάντως πιστεύω ότι αξίζει να πάρεις ελιά με 4.39 ευρώ με 11 ευρώ πέρνεις 2.5 κιλά που τα χωρίζεις σε πχ. 1.2κ για ένα ωραίο κοκκινιστό ή στο φούρνο ή κιμά (για όσους δεν τους αρέσει το πολύ λίπος απο τη λάπα) και το άλλο 1.2-1.3κ που έχει και το κόκαλο κάνεις ένα ωραίο βραστό.

Δημοσ.

Εμένα με Chrome δε μου βγάζει κάτι τέτοιο και μέσω της εφαρμογής με επιλεγμένο το μαγαζί βγάζει στη τιμή και την έκπτωση του 50%

Επειδή μου έκανε εντύπωση η αρχική τιμή της τυρόπιτας (4,95€), καθώς τη θυμόμουν αρκετά ακριβότερη, σήμερα που ήμουν εκεί κοίταξα πόσο έχει και το καρτελάκι έλεγε 6,45€ -50% = 3,23€. Προσοχή λοιπόν.

Μαρινόπουλος: Κρουασανάκια βουτύρου Χρυσή Ζύμη 300γρ 1,69€ - 0,70€ (pockee, δεν λέει ότι εξαιρείται, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πλέον) = 0,99€

Δεν ξέρω βέβαια σε πόσα μαγαζιά θα τους έχει μείνει απόθεμα. Σ'αυτό της γειτονιάς μου (επαρχία) έχουν μαζέψει ότι έχει ξεμείνει από κατεψυγμένα σε δυο μικρούς καταψύκτες και είχε 5-6 πακέτα από αυτά. Κατά τα άλλα ψυχοπλάκωμα. Είχα να μπω κάνα 3μηνο και η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από τότε.

Δημοσ.

Μαρινόπουλος: Κρουασανάκια βουτύρου Χρυσή Ζύμη 300γρ 1,69€ - 0,70€ (pockee, δεν λέει ότι εξαιρείται, αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πλέον) = 0,99€

Δεν ξέρω βέβαια σε πόσα μαγαζιά θα τους έχει μείνει απόθεμα. Σ'αυτό της γειτονιάς μου (επαρχία) έχουν μαζέψει ότι έχει ξεμείνει από κατεψυγμένα σε δυο μικρούς καταψύκτες και είχε 5-6 πακέτα από αυτά. Κατά τα άλλα ψυχοπλάκωμα. Είχα να μπω κάνα 3μηνο και η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη από τότε.

Αυτό ισχύει και στον Σκλαβενίτη. 0,99 λεπτά βγαίνει με την επιστροφή από Pockee. Η πίστωση μου έχει γίνει ήδη.

Δημοσ.

Πήγα και εγώ σήμερα στο Μαρινόπουλο.

Πλέον δεν έχει τίποτε από αλλαντικά, άσπρα τυριά, γαλακτοκομικά, κλπ.

Πήρα μια εξάδα σόδες για να μη φύγω με άδεια χέρια και έφυγα,

Ραντεβού το Φεβρουάριο από ότι έμαθα που μίλησα με μια ταμία...

Δημοσ.

Και εδώ Μεσολόγγι ο Μαρινόπουλος είναι άδειος, αναλογία: ένας πελάτης / τρεις υπάλληλοι.

Καλά ως τον Φλεβάρη που θα έχει πέσει κι άλλο η κίνηση γενικότερα, ποιος ζεί, ποίος πεθαίνει.

Δεν τον βλέπω καλά τον Σκλαβενίτη, μέχρι να αντιστρέψει το κλίμα, πολύ φοβάμαι οτι θα το έχει χάσει το παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...