Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα s/m Χαλκιαδάκης, απορρυπαντικό Neomat σκόνη 70 μεζούρες:

yxHGRhc.jpg

10,98 ευρώ (αρχική τιμή) - 3,29 ευρώ (έκπτωση 30%) - 1,5 ευρώ (κουπόνι exipniepilogi)= 6.19 ευρώ (τελική τιμή)

Δηλαδή περίπου 9 λεπτά η μεζούρα.

Δεν το έχω αγοράσει, θα το επιχειρήσω το Σάββατο. Το κουπόνι το εκτύπωσα από έδω. Στο κουπόνι (πρέπει να είναι έγχρωμο) αναγράφεται πως "μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με οποιαδήποτε άλλη προσφορά (εκτός από κουπόνι) του συγκεκριμένου προϊόντος". Ημερομηνία λήξης κουπονιού 24/11/2016.

Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω το πήρε το μάτι μου και στα Lidl αυτό σε πολύ κοντινή τιμή.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τρως πολύ τόνο να κοιτάς αν φωσφορίζεις στο σκοτάδι γιατί όλα αυτά τα ψάρια της επιφανείας όλο και περισσότερη ραδιενέργεια μαζεύουν.

Αυτό πάλι από πού προκύπτει? Και από πότε φωσφορίζει η ραδιενέργεια?

Sorry για το off topic.

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε πάρει γραμμή τι γίνεται με συνδυασμό μασούτη + κανάκη + Pockee έτσι;  :shifty:  :shifty:

Εμεις οι Αθηνεζοι οχι :)

• Like 2
Δημοσ.

Έχετε πάρει γραμμή τι γίνεται με συνδυασμό μασούτη + κανάκη + Pockee έτσι;  :shifty:  :shifty:

Για να μην χάνουν τον χρόνο τους οι υπόλοιποι ψάχνοντας...

Η προσφορά δεν ισχύει στα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ για το διάστημα 11/11 έως 12/11.

Μόνο στη ζύμη για πίτσα και τις μίνι πίτσες δεν βλέπω να υπάρχει η εξαίρεση. Μέχρι αύριο όμως ποιος ξέρει...

Δημοσ.

Δεν βλέπω εξαίρεση εγώ πουθενά. Ακόμα και με συγχρονισμο.

Στη σελίδα τους πχ...

Η εφαρμογή έχει φάει σουτ από το κινητό μου οπότε δεν μπορώ να το ελέγξω από εκεί.

Δημοσ.

Στη σελίδα τους πχ...

http://pockee.com/coupons/5031/

Η εφαρμογή έχει φάει σουτ από το κινητό μου οπότε δεν μπορώ να το ελέγξω από εκεί.

Που αναφέρει ότι εξαιρείται ο Μασούτης;

Και μέσω της εφαρμογής αλλά και στη σελίδα δεν βλέπω κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Έβαλα screenshot στο προηγούμενο post. Μόνο σε μένα βγαίνει;

Εμένα με Chrome δε μου βγάζει κάτι τέτοιο και μέσω της εφαρμογής με επιλεγμένο το μαγαζί βγάζει στη τιμή και την έκπτωση του 50%

post-146708-0-62718100-1478813690_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμένα με Chrome δε μου βγάζει κάτι τέτοιο και μέσω της εφαρμογής με επιλεγμένο το μαγαζί βγάζει στη τιμή και την έκπτωση του 50%

Με Firefox είμαι. Τι να πω, δεν ξέρω...

Όποιος πάει αύριο ας βγάλει και screenshots πριν αγοράσει ώστε να τα έχει ως απόδειξη. Μετά ελπίζω να βγάλει άκρη αν δεν του αναγνωρίσουν τις αγορές.

Δημοσ.

είδα στο φυλλάδιο προσφορών του mymarket (μέχρι 15/11) τα πιτσάκια κανάκη (mini pizza 315gr) τα έχει προσφορά -40% στα 2.27 και πόκι -1.00 άρα βγαίνει 1.27. στο σαιτ του ποκι δεν λεέι για περιορισμούς κτλ. έχει πάρει κάποιος να το επιβεβαιώσει; 

Δημοσ.

Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω το πήρε το μάτι μου και στα Lidl αυτό σε πολύ κοντινή τιμή.

Αν ισχύει αυτό, είναι ακόμα χαμηλότερη η τιμή, γιατί το συγκεκριμένο κουπόνι, σε αντίθεση με άλλα, δεν αναφέρει πουθενά ότι δεν ισχύει σε Lidl ή Jumbo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...