Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ο Μασουτης έχει τα Dove -50%.

Επίσης έχει πολλές συσκευασίες 1+1 δώρο.

Ακόμα στο livesmart έχει κουπόνια -1€.

Ενδεικτικά τα δύο αφρολουτρα 750 ml κοστίζουν 6.23/2 - 1=2.12€. Δηλαδή 1.06€ το ένα.

Τα δύο αποσμητικα for men κοστίζουν 4.02/2 - 1= 1€. Δηλαδή 0.50€ το ένα.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^^

Δεν συνδυάζονται δυστυχώς τα κουπόνια πλέον..

Είπαμε, εξαρτάται από το κατάστημα πιθανώς και απο τον ταμία.

Εμένα πάντως μία χαρά μου τα πέρασε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ο Μασουτης έχει τα Dove -50%.

Επίσης έχει πολλές συσκευασίες 1+1 δώρο.

Ακόμα στο livesmart έχει κουπόνια -1€.

Ενδεικτικά τα δύο αφρολουτρα 750 ml κοστίζουν 6.23/2 - 1=2.12€. Δηλαδή 1.06€ το ένα.

Τα δύο αποσμητικα for men κοστίζουν 4.02/2 - 1= 1€. Δηλαδή 0.50€ το ένα.

Οντως το εχω ηδη εκμεταλλευτει , αλλα δυστυχως δε βρηκα ουτε αποσμητικα ουτε αφρολουτρα Dove Men

^^

Δεν συνδυάζονται δυστυχώς τα κουπόνια πλέον..

εχμ...ενιοτε ομως...γινεται 

Δημοσ.

Σκλαβενίτης

- Zewa Deluxe 8 ρολά 768gr στα 3€ -1€ από pockee πάει τελική στα 2€ το πακέτο.

- Ντομάτα στον τρίφτη Μπαρμπασταθης 500γρ 0,69€ -0,20€ από pockee πάει τελική στα 0,49€ το τεμάχιο.

- Σπανάκι σε φύλλα μπαρμπασταθης 1KG 2,78€ -1€ από pockee πάει τελική στα 1,78€ το τεμάχιο

Να ενημερώσω πως το κουπόνι είναι -1,50€ για το σπανάκι οπότε βγαίνει στα 1,28€ το κιλό

Το πήρα χαμπάρι τώρα που μου εξαργηρώσανε τις χθεσινές μου αγορές.

• Like 3
Δημοσ.

το σπανάκι όποιος πάει λαϊκή, επειδή τώρα είναι η εποχή του, 1 ευρώ το κιλό έχουν. δε νομίζω πως αξίζει όλο το κυνήγι με το πόκι. όταν το σπανάκι είναι εκτός εποχή αξίζει εννοείται.

• Like 7
Δημοσ.

το σπανάκι όποιος πάει λαϊκή, επειδή τώρα είναι η εποχή του, 1 ευρώ το κιλό έχουν. δε νομίζω πως αξίζει όλο το κυνήγι με το πόκι. όταν το σπανάκι είναι εκτός εποχή αξίζει εννοείται.

Κοίτα και κατεψυγμένο το βρίσκεις 1,20-1,40€ / κιλό οπότε για τόσο μικρή διαφορά δεν αξίζει τόσο ο εξτρά κόπος...

...εκτός κι αν είναι τέτοιο το φαγητό που θέλει πιο 'ευπαρουσίαστα' φύλλα ...

..γιατί στα καταψυγμένα δεν είναι πάντα έτσι...το lidl νομίζω έχει και μαι συσκευασία για σπανάκι που πρακτικά ειναι κολλημένα κομματάκια σπανάκι, έλεος εκεί...

Για σπανακόπιτα πάντως δεν θα έπαιρνα με τίποτα κατεψυγμένα...αν θέλω 1 κιλό στο τσικάλι μαζί με τα φασόλια, τότε μου κάνουν και τα κατεψυγμένα.

Δημοσ.

Ο Μασουτης που εχω αναφερει πολλες φορες προσφατα...τον επιασα να αποσυρει σημερα τα 1+1 πακετα dove για να μην τα παιρνει ο κοσμος μαζι με το 50% που δινει εκεινος

Δημοσ.

Ο Μασουτης που εχω αναφερει πολλες φορες προσφατα...τον επιασα να αποσυρει σημερα τα 1+1 πακετα dove για να μην τα παιρνει ο κοσμος μαζι με το 50% που δινει εκεινος

Εγω παντως εχθες, πηγα σε Μασουτη για να παρω δεμενες συσκευασιες 1+1 Fa αφρολουτρα που ηξερα οτι ειχε.

Ενω το καρτελακι ηταν στο ραφι, δεν ειχε καμια τετοια δεμενη συσκευασια παρα μονο μονες. Προφανως τις ειχαν αποσυρει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε στα ΑΒ πάνες pampers οι κλασικές πράσινες -40% (βγαίνει 7 κάτι το κουτί). --Πήγε η πεθερά χθες οπότε δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.--

Είναι καλή τιμή για όποιον δεν έχει οι συγκεκριμένες επειδή έχουν αρχική τιμή 12+ δεν παίζουν συχνά -50 αλλά συνήθως στο -40%.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...