Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχύει σε όλα τα shell? 

Στο site της shell δεν λεέι τίποτα, αλλά σε 2 πρατήρια της shell που πήγα εδω στην Θεσσαλονίκη τα είχε.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μήπως θυμάστε ποια ήταν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης? Διότι σε ένα που πήρα τηλ μου παν ότι δν έχουν..

Δημοσ.

Mαρινόπουλος ως 30/11

Μisko πενάκι 2+1 δώρο --> 2,16

Μisko τριβελάκι 2+1 δώρο --> 2,16

Μisko αχιβαδάκι 2+1 δώρο -->2,16

Αγοράζουμε συνολικά 6 τεμάχια (4+2 δώρο) , πληρώνουμε 4.32 - 2.40 (pockee) = 1.92

Δηλαδή 0.32/τεμάχιο

• Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το MyMarket έχει τα pringles 1,58 και υπάρχει κουπόνι -50 στη γνωστή εφαρμογή κινητού.

post-200062-0-26035900-1477572384_thumb.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.

Mαρινόπουλος ως 30/11

Μisko πενάκι 2+1 δώρο --> 2,16

Μisko τριβελάκι 2+1 δώρο --> 2,16

Μisko αχιβαδάκι 2+1 δώρο -->2,16

Αγοράζουμε συνολικά 6 τεμάχια (4+2 δώρο) , πληρώνουμε 4.32 - 2.40 (pockee) = 1.92

Δηλαδή 0.32/τεμάχιο

Η προσφορά ισχύει αν πάρω 1 τεμάχιο απο κάθε είδος ή πρέπει να πάρω 2+1 ίδια προιόντα?

π.χ 1 πενάκι +1 τριβελάκι + 1 αχιβάδα ή πρέπει να πάρω 2+1 απο το ίδιο προιόν π.χ 3 πενάκια.

Δημοσ.

Το MyMarket έχει τα pringles 1,58 και υπάρχει κουπόνι -50 στη γνωστή εφαρμογή κινητού.

Αναφέρει ότι δεν πάει συνδυαστικά.

Αν δείτε στο pockee με τις τιμές έχει διαφορές ανά αλυσίδα. Σα να έχουμε το φυλλάδιο προσφορών μαζί με το pockee.!

Δημοσ.

μήπως θυμάστε ποια ήταν τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης? Διότι σε ένα που πήρα τηλ μου παν ότι δν έχουν..

Στην Shell στην Καλαμαριά στο τέλος του περιφερειακου προς Φοίνικα έχει πολλά. (Εθν. Αντιστάσεως)

Δημοσ.

Πολυ βολικο, να εισαι καλα, περασα για αλλη δουλεια αλλα δεν ειδα τιποτα. Τυφλα ειμαι, θα ξαναπαω.
Ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν ισχύει για όλους ή αν ήταν επιλεκτική προσφορά αλλά σήμερα πήρα καφέδες από e-food.gr με το παρακάτω κουπόνι:

Παράγγειλε μέχρι την Κυριακή 30/10/2016 με κωδικό ef-variety και κέρδισε έκπτωση 4€ στην επόμενη παραγγελία σου

ισχύει μόνο για πληρωμή με κάρτα/paypal

enjoy

• Like 3
Δημοσ.

δεν ξέρω αν ισχύει για όλους ή αν ήταν επιλεκτική προσφορά αλλά σήμερα πήρα καφέδες από e-food.gr με το παρακάτω κουπόνι:

ισχύει μόνο για πληρωμή με κάρτα/paypal

enjoy

ευχαριστούμε πολύ.

Γνωρίζετε αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάθε λογαριασμός περισσότερες από μία φορά ή όχι;

Το χρησιμοποιώ δλδ όσο φορές θέλω μέχρι να λήξει ή επιτρέπεται μία μόνο φορά η χρήση του;

Δημοσ.

ευχαριστούμε πολύ.

Γνωρίζετε αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάθε λογαριασμός περισσότερες από μία φορά ή όχι;

Το χρησιμοποιώ δλδ όσο φορές θέλω μέχρι να λήξει ή επιτρέπεται μία μόνο φορά η χρήση του;

Δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω και δεύτερη φορά (από τον ίδιο λογαριασμό), αλλά δεν το δέχεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...