Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς εμπειρία απ' το Z-mall;

Έχω ψωνίσει 2-3 φορές... Μια χαρά ήταν αυτά που μου έστειλαν εκτός από μια φορά που είχαν στείλει λάθος προϊόν (έμοιαζε πολύ με τη μπλούζα που είχα αγοράσει πάντως), και μου είπαν αν θέλω να τη στείλω πίσω και να πάρω κάτι άλλο αφού δεν υπήρχε πια αυτό που είχα παραγγείλει. Λόγω χαμηλού κόστους όμως βαρέθηκα ν ασχοληθώ και κράτησα το "λάθος"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάθε επιφύλαξη δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100€ με 60€, χωρίς περιορισμό αγορών.

Η ΙΚΕΑ έχει βγάλει ανακοίνωση ότι δεν έχει σχέση με την ενέργεια, αλλά και στο site αναφέρεται ότι "Το κουπόνι αγοράζεται από την ιστοσελίδα της Dealber και είναι προσφορά της Report spam και όχι της ΙΚΕΑ". Η Dealber έχει σχέση με την AirFast Tickets.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο site?

Επεξ/σία από matrixxx

Έχει κανείς εμπειρία απ' το Z-mall;

δεν υπάρχει θέμα, είναι εξυπηρετικοί και σε περίπτωση που το νούμερο επιλογής σου βγει στενότερο η φαρδύτερο σου κάνουν αλλαγή χωρίς πολλά-πολλα

• Moderators

Με κάθε επιφύλαξη δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 100€ με 60€, χωρίς περιορισμό αγορών.

Η ΙΚΕΑ έχει βγάλει ανακοίνωση ότι δεν έχει σχέση με την ενέργεια, αλλά και στο site αναφέρεται ότι "Το κουπόνι αγοράζεται από την ιστοσελίδα της Dealber και είναι προσφορά της Report spam και όχι της ΙΚΕΑ". Η Dealber έχει σχέση με την AirFast Tickets.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το συγκεκριμένο site?

Η ανακοινωση της ΙΚΕΑ δεν αναφερει απλα οτι "δεν εχει σχεση με την ενεργεια", αλλα ακριβως το εξης :  "Η ΙΚΕΑ ενημερώνει για παραπλανητική προωθητική ενέργεια στο διαδίκτυο. "

Αυτο ειναι αρκετο για να αφαιρεθει ο συνδεσμος.

• Like 5

Ειναι πραγματι δυνατη προσφορα για ουζα-τσιπουρα :-)

Δεν ξέρω για τα Τσίπουρα γιατί μου φάνηκαν λίγο τσιμπημένα σε τιμή (τα 700ml στα 11.50€ και δεν είχε κανένα σε έκπτωση!) κοντά στα λεφτά που έχουν τα ουίσκι δλδ. Αλλά βρήκα Ούζο Τσάνταλη τα οποία τα 2 τεμ. είχαν  15.95€! ( 6ρα μετά κανονικά) οπότε 5€ το ένα νομίζω καλά είναι. 

• Like 2

Καλησπέρα, στο νέο κατάστημα ΑΒ στην Λάρισα (παλιά Εθνική οδό). Έχει 40% έκπτωση στα ανταλακτικά ξυραφάκια Gillette (ανδρικά-γυναικεία). Επιδή δεν έχει αναφερθεί, δεν γνωρίζω αν ισχύει για όλους τους ΑΒ. Ενδεικτικά τα ανδρικά fusion 4tem = 6.70Ευρώ και τα γυναικεία venus(μπλέ) 4τεμ =4,8Ευρώ. Έιχα πολύ καιρό να πετύχω αξιόλογη προσφορά στα ανταλακτικά.

Το ούζο έχει το μισό εφκ σε σχέση με το τσίπουρο το οποίο έχει τον ίδιο με το ουίσκι.

Τρελό αλλά Ισχύει.

Μια χαρά είναι και το ουζάκι όσο το θεωρούν παραδοσιακό προϊόν,και στο 5€ ακόμα καλύτερο, αλλιώς δεν θα αγόραζα τίποτα..και θα έπαιρνα από γνωστό που είναι και καλύτερο αντί να τα πάρει ο AB και κάθε ΑΒ.

Καλησπέρα, στο νέο κατάστημα ΑΒ στην Λάρισα (παλιά Εθνική οδό). Έχει 40% έκπτωση στα ανταλακτικά ξυραφάκια Gillette (ανδρικά-γυναικεία). Επιδή δεν έχει αναφερθεί, δεν γνωρίζω αν ισχύει για όλους τους ΑΒ. Ενδεικτικά τα ανδρικά fusion 4tem = 6.70Ευρώ και τα γυναικεία venus(μπλέ) 4τεμ =4,8Ευρώ. Έιχα πολύ καιρό να πετύχω αξιόλογη προσφορά στα ανταλακτικά.

ξέρει κανείς αν είναι προσφορά σε όλους τους ΑΒ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...