Anorymous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 βικος πηρα εγω χθες απο το my market π. φαληρου,ειχε αρκετες ακομα! ειναι κοντα στον ηλεκτρικο ? 1
smpt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εαν ακουσετε καποια προσφορα σε κρασια πειτε γιατι θελω μπολικα! θα σου πρότεινα να δεις τα κρασιά απο τα ελληνικά κελάρια. Έχουν πολλά είδη κρασιού, άσπρα και κόκκινα. Εμείς έχουμε καταλήξει στο αθηρι. Σου τα προτείνω γιατί το μπουκάλι του 1,5 λίτρου έχει την ίδια τιμή με το μπουκάλι των 750 ml (6.5€). Περίεργο άλλα σε αυτήν την τιμή ειναι VFM. Το carrefour δεν έχει όλα τα μπουκάλια των 1,5 λίτρων 2
Critter Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Και να προσθέσω την έκδοση εξαευρης επιταγής επιτόπου, αφού με τις συγκεκριμένες προσφορές και τον διπλασιασμό των πόντων λόγω Τετάρτης μαζεύονται 200+ πόντοι. Τέλεια... Φίλε μου, στο ποστ που έχει κάνει ο kamousis έχει υπολογισει τις τιμές των προιόντων αφαιρώντας την εκπτωση που δίνουν οι ποντοι, οι οποιοι μεταφραζονται σε εξαευρη επιταγη μολις συμπηρωθούν οι 200. Επομένως αυτο που γραφεις δεν ισχύει. Έχετε υπολογίσει 2 φορές την έκπτωση.
efkola Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ΑΒ 14/9 - 15/9 -30% σε όλα τα κρουασάν -20% σε όλα τα τυριά για τοστ ΑΒ 14/9 - 19/9 -50% σε όλα τα αφρόλουτρα,αποσμητικά και κρέμες Dove -Τσιπούρα ΑΒ επιλογή χύμα 5,95€/κιλό -Βόεια ελιά ή σπάλα Γαλλίας 6,19€/κιλό -35% σε όλα τα ψωμιά για τοστ -50% σε όλα τα δημητριακά Fitness -Hλιέλαιο Sanola 5lt 6,69€ -Γάλα Φάρμα 1lt πλήρες ή light 0,94€ -Απορρυπαντικά Lenor 1+1 δώρο -40% σε όλα τα Dettol -Παντελόνι φόρμας και φούτερ 4,99€/τεμάχιο Market In 14/9 - 19/9 -Ψωμί για τοστ Δέκα Καραμολέγκος 0,99€ -Πάριζα Τοστάκι Creta Farms 2,89/κιλό -Ημίσκληρο τυρί Economy για τοστ 4,99€/κιλό Βερόπουλος 14/9 - 19/9 -Μπύρα Fix 6x330ml 2,99€ -30% σε όλες τις κατεψυγμένες πίτσες και ζύμες -20% στους χυμούς και τα αναψυκτικά(εξαιρούνται σόδες,τόνικ,ενεργειακά ποτά,χυμοί ψυγείου) Μασούτης 14/9 - 16/9 -Νωπό ελληνικό κοτόπουλο ολόκληρο χύμα 1,99€/κιλό -20% σε όλα τα γιαούρτια,επιδόρπια γιαουρτιού και επιδόρπια ΜΕΒΓΑΛ -Όλα τα προϊόντα πλυντηρίου πιάτων Fairy 1+1 δώρο -50% σε όλες τις πάνες jumbo,duo-packs και τα μωρομάντηλα Libero -30% σε όλα τα υγρά πιάτων Fairy 780 kai 900ml και στα προϊόντα Viakal Carrefour Μαρινόπουλος 14/9 - 15/9 -20% στα χύμα τυριά κοπής για τοστ -Κοκόρι νωπό ελληνικό 2,99€/κιλό -Πάριζα για τοστ βραστή Carrefour 2,99€/κιλό -30% στο ψωμί για τοστ μίνι σταρένιο,σίκαλης,πολύσπορο 340γρ ή φόρμα σταρένιο 680γρ Καραμολέγκος -20% στις μπύρες(μέχρι 12 τεμάχια ανά πελάτη και ανά ταμειακή συναλλαγή) Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2015 από efkola 24
JohnnyX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Λέτε να έχουν και δεμένα 1+1 αποσμητικα dove?
01jnr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 anorymous ειναι στο π.φαληρο,κοντα στην αμφιθεας!
surf80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Λέτε να έχουν και δεμένα 1+1 αποσμητικα dove? μπορει.εγω την προηγουμενη φορα τα ειχα πετυχει και εβγαινε περιπου 0.90 λεπτα το ενα
dimath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Στο φυλλάδιο του Market In έχει τα προϊόντα gilette με -35% απ' ότι βλέπω. Το pockee για σήμερα μόνο διπλασιάζει το κουπόνι για τους αφρούς ξυρίσματος gilette από 1€ σε 2€. Συνεπώς οι gel αφροί πρέπει να βγαίνουν γύρω στα 0,60€ τελική (από 4€) και ο απλός των 200ml πρέπει να επιστρέφει γύρω στα 40 λεπτά αφού η κανονική του τιμή είναι περίπου 2,5 ευρώ.
kamousis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σε 2 διαφορετικά Σ.Μ. Market In της περιοχής μου και μου συνέbη το εξής. Και στα 2 καταστήματα, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αφρός ξυρίσματος Gilette που να έχει έκπτωση 35% όπως γράφει το φυλλάδιό τους. Ο λόγος; Είναι για γέλια οι άνθρωποι. Έχουν στο κατάστημα αφρούς με κίτρινο πλαίσιο επάνω που γράφει δωρεάν προιόν 50 ml. και τους πουλάνε στην κανονική τιμή, όχι στην προσφορά -35%. Δηλαδή σε ένα προιόν βάρους 250 ml, σου κάνουν δώρο το 1/5 , δηλ. τα 50 ml, δηλ. 20%. Ενώ στο φυλλάδιο γράφουν όλα τα προιόντα Gilette -35%. Μα του λέω κύριε υπάλληλε, τα 50 ml που κάνουν δώρο είναι υποδυέστερο από το 35% που γράφει το φυλλάδιο. Α, μου λέει, αν θέλετε πάρτε αυτόν το αφρό που έχουμε με τα τα 50 ml δώρο στην κανονική του τιμή, εμείς στο κατάστημα δεν έχουμε αφρό με 35% έκπτωση. Τους άφησα στο ταμείο τους αφρούς και εξαφανίστηκα. Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω !! Όποιος καταφέρει σήμερα που το Πόκι έχει -2,00 € κουπόνι στους Ζιλέτ, και πάρει -35% αφρό σήμερα από τα Μάρκετ Ιν ,είναι ήρωας. 1
johni41 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και εχω χρησιμοποιησει μολις 1 φορα το pockee, παρατηρησα οτι πολλα απο τα προιοντα με κουπονι στο pockee δεν υπηρχαν στα ραφια! Την ιδια μερα σε 2 carrefour marinopoulos στο περιστερι. Δεν νομιζω να ηταν τυχαιο. Θα δειξει στην πορεια.
Vassilis_24 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πήγα σε 2 διαφορετικά Σ.Μ. Market In της περιοχής μου και μου συνέbη το εξής. Και στα 2 καταστήματα, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αφρός ξυρίσματος Gilette που να έχει έκπτωση 35% όπως γράφει το φυλλάδιό τους. Ο λόγος; Είναι για γέλια οι άνθρωποι. Έχουν στο κατάστημα αφρούς με κίτρινο πλαίσιο επάνω που γράφει δωρεάν προιόν 50 ml. και τους πουλάνε στην κανονική τιμή, όχι στην προσφορά -35%. Δηλαδή σε ένα προιόν βάρους 250 ml, σου κάνουν δώρο το 1/5 , δηλ. τα 50 ml, δηλ. 20%. Ενώ στο φυλλάδιο γράφουν όλα τα προιόντα Gilette -35%. Μα του λέω κύριε υπάλληλε, τα 50 ml που κάνουν δώρο είναι υποδυέστερο από το 35% που γράφει το φυλλάδιο. Α, μου λέει, αν θέλετε πάρτε αυτόν το αφρό που έχουμε με τα τα 50 ml δώρο στην κανονική του τιμή, εμείς στο κατάστημα δεν έχουμε αφρό με 35% έκπτωση. Τους άφησα στο ταμείο τους αφρούς και εξαφανίστηκα. Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω !! Όποιος καταφέρει σήμερα που το Πόκι έχει -2,00 € κουπόνι στους Ζιλέτ, και πάρει -35% αφρό σήμερα από τα Μάρκετ Ιν ,είναι ήρωας. Πού βλέπεις ποια κουπόνια διπλασιάζονται, στο site δε μου εμφανίζει κανένα ούτε τους αφρούς που λες...
terry308 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πού βλέπεις ποια κουπόνια διπλασιάζονται, στο site δε μου εμφανίζει κανένα ούτε τους αφρούς που λες...Έρχεται pop up ενημέρωση(κινητό wifi) από το pockee σε εμένα, οπότε λογικά θα ενημερωνωνται και άλλοι έτσιαν μπεις στην εφαρμογή θα βρεις αυτό 1
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Στο φυλλάδιο του Μάρκετ Ιν λέει Gillette -35% και δείχνει εικόνα από διάφορα προϊόντα αφήνοντας να εννοηθεί ότι η έκπτωση ισχύει σε όλα τα Gillette πλην φυσικά των ανταλλακτικων τα οποία δεν απεικονιζονται και ποτέ εξάλλου δεν σε συμμετέχουν στις προσφορές. Αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει σε όλα αλλά μόνο σε ελάχιστα. Υπάρχει βέβαια ο τέρμα απλός αφρός των 200 μλ ο οποίος με την έκπτωση πάει στα 1,64 και με το κουπόνι που είναι 2 ευρώ σήμερα βγάζεις κέρδος ουσιαστικά 36 cents ανά αφρό που αγοράζεις. Αλλά το τζελ ξυρίσματος το πήγα στο ταμείο και δεν είχε έκπτωση για παράδειγμα. Εγώ πήρα αρκετούς αφρούς μιας και θα μπω και φαντάρος... έβγαλα και κέρδος, φόρτωσα και το paypal μου μια χαρά δλδ Αλλά όντως με το φυλλάδιο κάτι δεν πάει καλά.. πχ σε εικόνα του φυλλαδίου φαίνεται και η Fusion η καινούρια η flexball αλλά δεν είδα να έχει αλλάξει η τιμή στο κατάστημα αντίθετα έχει αλλάξει η τιμή στην mach 3 πχ. Πάντως έχει και η Προμηθευτική -30 % σε κάποια gillete , είχε και αφρούς και gel ξυρίσματος και έβγαινε το gel με την έκπτωση 3,33 και - 2 ευρώ το κουπόνι 1,33... (καλά είναι καθώς είναι ακριβά τα άτιμα σαν αρχική τιμή γύρω στα 4,70 νομίζω) 1
kamousis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τον είδα κι εγώ τον αφρό των 200 ml με 1,64 €, αλλά δεν τον πήρα διότι νόμιζα ότι δεν τον δέχεται το Πόκι. Εφόσον όμως εσένα στον δέχτηκε και βγάζεις και 0,36 € κέρδος, πάω να αγοράσω 3 κομμμάτια τώρα πριν αλλάξουμε μέρα και χαθεί το κουπόνι των 2,00 € του Πόκι.
batatoudis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Offtopic αλλά ίσως βοηθήσει όταν δεν είσαι σίγουρος. Όπως έχω αναφέρει και στο σχετικό Site: topic , μπορείς να βεβαιωθείς αν για ένα προϊόν ισχύει το κουπόνι στο Pockee σκανάροντας το barcode επιτόπου στο κατάστημα, ακόμη και αν δεν έχεις σύνδεση internet τη δεδομένη στιγμή. Εγώ ποτέ δεν "διαλέγω" το κουπόνι που θα μπει στο καλάθι, πάντα το αφήνω να γίνεται αυτόματα σκανάροντας το προϊόν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις