ermanias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Tο στοιχειο "ταδε" σταματησε να λειτουργει τα windows προσπαθουν να βρουν λυση για την αντιμετωπιση του προβληματος σας αυτο το μνμ εμφανιζεται οταν ανοιγω προγραμματα οπως το photoshop , cd burner , nero , itunes , pro evolution soccer 13 , ekana mia ekatharisi ton skliro kai exo arketo keno xoro..230 gb einai..85 gb eleuuthera..]τι γινεται ρε παιδες ξερει κανεις?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου είναι κρίμα πέρα των προβλημάτων που σου βγάλανε τώρα να χρησιμοποιείς ακόμα Vista. Εγώ θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα κιόλας να πάρεις ενα backup τ'αρχεια σου και να περάσεις σε seven,θα δεις ότι η διαφορά λειτουργικότητας του υπολογιστή θα είναι τεράστια.Τώρα αυτό που περιγράφεις μπορεί να προέρχεται απ'οπουδηποτε,δες αν έχεις κάνει όλα τα update σε πρώτη φάση. 1
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Έλεος παιδιά με τα vista και ολη αυτην την ανώφελη παραπληροφορηση, μπορει τα 7 να ειναι ακομα καλυτερα αλλα τα vista τα εχω 5 χρονια σε laptop χωρις format και μου ειναι λειτουργικοτατα και τους εχω αλλαξει και τα φωτα. Η λυση δεν είναι το format φυσικα, να πρεπει δηλαδη να ξαναστησεις ενα υπολογιστη απο την αρχη Φίλε μου απλα δες ποιο ειναι το στοιχειο που σταματησε να λειτουργει και αν σου δημιουργει καποιο προβλημα, δηλαδη κλεινει τα προγραμματα και δε σε αφηνει να τα χρησιμοποιείσεις; Επίσης τσέκαρε απο το control panel το αναφορές και λύσεις προβλημάτων κάνοντας έλεγχο για νέες λύσεις
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά πες στην Microsoft να πάρει πίσω το συγνώμη που η ίδια ζήτησε γι'αυτο το λειτουργικό .. Όταν θα δουλέψεις τα 7 θα νομίζεις ότι έκανες upgrade στο hardware.. 2
ermanias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 δε βρισκει ποτε λυση το windows..Παντα λεει δν βρεθηκε λυση ας πουμε οταν ανοιγω το προ μου εμφανιζει το στοιχειο προ εβολουσιον σοκκερ σταματησε να λειτουργει οταν ανοιγω το itunes λεει το ιδιο για το αιτιουνς και δν τα ανοιγει τα προγραμματα
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά πες στην Microsoft να πάρει πίσω το συγνώμη που η ίδια ζήτησε γι'αυτο το λειτουργικό .. Όταν θα δουλέψεις τα 7 θα νομίζεις ότι έκανες upgrade στο hardware.. Δε με ενδιαφέρουν τα marketing κόλπα των εταιρειών ούτε αν απέτυχε εμπορικά το λειτουργικό ή στα μάτια των δήθεν χρηστών του, εγώ ξέρω ότι είμαι ευχαριστημένος απo αυτό που χρησιμοποιώ. Αν είναι καλύτερα τα 7 καλώς είναι αλλα δεν είχα λόγο να κάνω upgrade. Δεν ενδιαφέρομαι για περαιτέρω flame έχεις τη γνώμη σου έχω τη δική μου, μου φτάνει που έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια λόγια από άτομα που δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει ούτε μισή μερα. δε βρισκει ποτε λυση το windows..Παντα λεει δν βρεθηκε λυση ας πουμε οταν ανοιγω το προ μου εμφανιζει το στοιχειο προ εβολουσιον σοκκερ σταματησε να λειτουργει οταν ανοιγω το itunes λεει το ιδιο για το αιτιουνς και δν τα ανοιγει τα προγραμματα Στην προβολή ιστορικού αναφέρει πιο αναλυτικά το πρόβλημα ή λεει απλά οτι έκλεισε; Δοκίμασε ενα update του driver της καρτας γραφικών για καλό και για κακό. Ο κατασκευαστής του laptop ποιος είναι;
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Η Αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν περιμένω κάτι παραπάνω απο κάποιον που χρησιμοποιεί vista απο άποψη.. Flame δεν γίνεται γιατί απλά βρεγμένο "vista" δεν ανάβει.. μην παίρνεις άλλους στον λαιμό σου μόνο.. Καλή συνέχεια .. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι τα vista ήταν αποτυχία ολκής, δεν αποτελεί προσωπική γνώμη κάποιου αλλά αντικειμενική πραγματικότητα. Αν σου αρέσουν, εσένα, δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάξεις. Η προσωπική σου εμπειρία όμως, δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την πραγματικότητα. Ένας που θυμάται τις ουρές των κατόχων vista laptop στα μεγάλα καταστήματα εν αναμονή να τους περάσουν xp...
onasdiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγω οταν αγορασα το λαπτοπ μου φορουσε vista. Ενα απο τα πολλα προβληματα που ειχα ηταν σαν αυτο που αναφερει ο φιλος μας. Η λυση μια και μοναδικη...format και εγκατασταση τα 7. Ενοιωσα σαν να αγορασα καινουριο υπολογιστη. 1
ermanias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δε με ενδιαφέρουν τα marketing κόλπα των εταιρειών ούτε αν απέτυχε εμπορικά το λειτουργικό ή στα μάτια των δήθεν χρηστών του, εγώ ξέρω ότι είμαι ευχαριστημένος απo αυτό που χρησιμοποιώ. Αν είναι καλύτερα τα 7 καλώς είναι αλλα δεν είχα λόγο να κάνω upgrade. Δεν ενδιαφέρομαι για περαιτέρω flame έχεις τη γνώμη σου έχω τη δική μου, μου φτάνει που έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια λόγια από άτομα που δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει ούτε μισή μερα. Στην προβολή ιστορικού αναφέρει πιο αναλυτικά το πρόβλημα ή λεει απλά οτι έκλεισε; Δοκίμασε ενα update του driver της καρτας γραφικών για καλό και για κακό. Ο κατασκευαστής του laptop ποιος είναι; οτι απλα σταματησε να λειτουργει πως γινεται αυτο το update δν ειναι λαπτοπ.. και στο τελος λεει..το προγραμμα σταματησε να λειτουργει σωστα εξαιτιας καποιου προβληματος.Τα Windows θα κλεισουν το προγραμμα και θα σας ενημερωσουν εαν υπαρχει διαθεσιμη λυση. αλλα ποτε δν βρισκει λυση
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Συγνώμη μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι laptop. Ένας εύκολος τρόπος είναι να πας στο Πίνακας Ελέγχου\Εργαλεία διαχείρισης και κανε κλικ στο διαχείριση υπολογιστη και στη συνεχεια στο διαχείρση συσκευων στο προσαρμογεις οθονης θα βρεις την καρτα γραφικων σου, με δεξι κλικ θα λεει ενημερωση οδηγων επέλεξε το αυτόματο αλλιως θα πρεπει να πας στο site του κατασκευαστη της καρτας να τους βρεις μονος σου Επίσης εγκατέστησε όλες τις ενημερώσεις των windows αν δεν το κανεις τακτικά
ermanias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Συγνώμη μου είχε καρφωθεί στο μυαλό ότι είναι laptop. Ένας εύκολος τρόπος είναι να πας στο Πίνακας Ελέγχου\Εργαλεία διαχείρισης και κανε κλικ στο διαχείριση υπολογιστη και στη συνεχεια στο διαχείρση συσκευων στο προσαρμογεις οθονης θα βρεις την καρτα γραφικων σου, με δεξι κλικ θα λεει ενημερωση οδηγων επέλεξε το αυτόματο αλλιως θα πρεπει να πας στο site του κατασκευαστη της καρτας να τους βρεις μονος σου Επίσης εγκατέστησε όλες τις ενημερώσεις των windows αν δεν το κανεις τακτικά ωραιος το κανω αυτο...αλλα εδω και πεντα λεπτα κανει αναζητηση λογισμικου πληροφοριακα εχω Nvidia quadro FX 3400/4400 σε περιπτσση π παιζει καποιον ρολο
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς σχεδιαστικα προγράμματα και επελεξες αυτην. Σε αυτα δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα ετσι; Εδώ πάντως θα ψάξεις για τους drivers της http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
ermanias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς σχεδιαστικα προγράμματα και επελεξες αυτην. Σε αυτα δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα ετσι; Εδώ πάντως θα ψάξεις για τους drivers της http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us φιλαρακι ειχες δικιο...εχει προβλημα η καρτα NVIDIA Graphics Driver has stopped working properly. A driver update, if available, might prevent this problem from recurring. There are several ways of locating and installing driver updates, but it is best to let Windows do this for you. Try the first step below, which describes the process. If it doesn't produce a driver update that solves the problem, then try the remaining steps in the order given. θα την αλλαξω ετσι κ αλλιως τα νεα προγραμματα δεν τα σηκωνει αυτη η παλιατζουρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα