Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώντας 17αρι laptop ειδα αυτό:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0690040&catid=010200

Για τον φόβο των Ιουδαίων το screenshot εδω:

https://dl.dropbox.com/u/13458986/multiirama.JPG

(και συνημμένο επίσης)

Θα δέιτε οτι η μόνη τιμή η οποία αναφέρεται στο site ειναι τα 519€.

Στην άρχη της σελίδας αναφέρει:

Αγόρασε το συγκεκριμένο HP και κέρδισε άμεσα έκπτωση 50 € !

Η προσφορά ισχύει μόνο για τηλεφωνικές παραγγελίες έως 30/9 .

Οπότε γίνεται η κλήση, και ζητειται επιβεβάιωση της τιμής στα 469€

Η απαντηση είναι οτι η τελική τιμή ειναι 519€ με την εκπτωση των 50€

Δηλάδη είτε το παρέγγελνα μέσω internet έιτε μέσω τηλεφώνου η τιμή είναι η ίδια.

Η προσφορά των 50€ δηλαδή γίνεται επι μιας λογιστικής τιμης των 569€ την οποια προφανως εχουν κλειδαμπαρωμενη σε κανενα συρτάρι, διότι δεν αναφέρεται πουθενά.

Ο σκοπός της εξαπάτησης ειναι προφανής και δεν θέλω να πλατιάσω για τα αυτονόητα.

post-56590-0-71248200-1348821227_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά το Multirama υπάρχει ακόμα????ρωτάω γιατί περνώντας από την Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή είδα ότι έγινε public...

Δημοσ.

Κλεισανε κ τα μουλτιραμα στο Πειραια(το μεγαλο καταστημα),κριμα για το κοσμο που εμεινε ανεργος τετοια εποχη

δεν έμειναν άνεργοι, απλα μεταφέρθηκαν και αυτοί

και στον Βόλο το ιδιο έγινε

Δημοσ.

πως να μη κλεισουν αν εισαι πελατης τους που εχεις παρει ποσα πραγματα...και σε αλλο καταστημα τους,που πας και επειδη σου λειπουν 3 ευρω πχ απο κατι που αγοραζεις πανω απο 130€ και ενω βλεπουν οτι ναι,εχεις παρει και αλλα ειδη παλιοτερα απο τη καρτελα αγορων δε ξερω τι εχουν , δε στα δινουν....και σου λενε περαστε αυριο θα σας το κρατησουμε...

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ.εδω και καιρο με αυτα που κανουν.

και δε μιλαω για υπαλληλακο που το ζητησα επειδη ετυχε να μην κραταω πανω μου το ποσο όλο ,αλλα με τον υπευθυνο του καταστηματος... και που του ειπα οτι δε ξαναψωνιζω,με αυτα που κανετε, αδιαφορησε .....

τελικα την αλλη μερα το πρωι πρωι πηγα σε αλλο γνωστο καταστημα ανταγωνιστη τους και το πηρα...αυτοι εχασαν ...

(να σημειωσω οτι του ειχα πει οτι περναω τακτικα απο εδω απο περιοχη θα σας τα φερω σε μια δυο μερες)

ΕΛΕΟΣ. για 3 ευρω περιπου......με κατι τετοια κλεινουν τα μαγαζια αυτα και χανουν πελατεια

Μίλησες με υπεύθυνο του καταστήματος επειδή δεν είχες τα 3 ευρώ για το υπόλοιπο ποσό;Δηλαδή αν εσύ ήσουν ο υπεύθυνος θα δινες 3 ευρώ σε κάθε πελάτη που είχε ιστορικό σε εσένα,επειδή θα στο ζητούσε;

Θα έκανες το ίδιο πράγμα στο Amazon;

• Like 3
Δημοσ.

αν μπορει να σου κανει εκπτωση 3 ευρω οκ.αν δεν μπορει επειδη η τιμη ειναι τοσο ναι οσο και γνωστος πελατης να εισαι δεν γινεται ο αλλος να τα βαλει απο την τσεπη του

Δημοσ.

H γνωστή νοοτροπία του νεοΕλληνα που επειδή μπήκε να ψωνίσει σε ένα μαγαζί, "λόγω κρίσης", νομίζει ότι ο υπάλληλος ή ο υπεύθυνος πρέπει να του κάτσει κιόλας.Λυπάμαι... (αφορά τα 3...Ευρώ). Τώρα για το θέμα με το laptop ο tech25 φαίνεται να έχει δίκιο μιας και το screenshot αναφέρει μέχρι 30/9 (Κυριακή δηλαδή???). Δεν ξέρω...Εγώ πάντως για ό,τι έχω πάρει από multirama είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

αν ο υπευθυνος καταστηματος και μαλιστα μεγαλης αλυσιδας,δε μπορει να κρινει και να διευκολυνει εναν πελατη τους,για 2,5 ευρω διαφορα +/- ε τι να λεμε τωρα...

δε θα αποκτησω εγω σαββατοκυριακο την παιχνιδομηχανη ταδε +game επειδη ηταν πχ σαββατο και εκλειναν να παω δευτερα.... και ολα αυτα για 2,5 ευρω περιπου ποσα ηταν δε νομιζω να ηταν παραπανω.

ο υπαλληλος πανω μου ειχε πει θα στο δωσουν δε νομιζω για τοσα λιγα να μη σας το δωσουν αφου ειστε κα ιπελατης...και ο υπευθυνος "δε μπορεσε"....λες και ειμαι κανενα πιτσιρικι και δε θα του τα φερω δευτερα...

ε με κατι τετοια χασανε πελατη εμενα, που απ οτοτε ως τωρα θα ειχα ψωνισει αξιας 1000€ απο τα καταστηματα τους γενικα,, και χωρια ποσα αλλα μετεπειτα ....(ως τοτε ημουν ευχαριστημενος )

ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ θα το εδινα το προιον.

αυτα!

Δημοσ.

Για 3 ευρώ είναι γύφτοι, ας τα έβαζε από την τσέπη του και τα έδινε από δευτέρα. Δεν έκανε κάτι κακό ο άνθρωπος. Άλλοι είναι οι μαλάκες που την κάνουνε την μαλακία στην λένε επειδή λένε εσύ το έκανες και όταν τους αποδεικνύεις ότι την κάνανε αυτή κάνουνε τις πάπιες και βλέπουνε πώς να γλιτώσουνε τα 5 ευρώ από τα 40...

Αυτοί είναι οι καραγκιόζηδες.

Ακουστηκα σαν τον αντιπρόεδρο του εδεσσαικού το ξέρω.

Υποστηρίξτε αλυσίδες παιδιά , για αυτό εμείς τα νέα παιδιά δεν έχουμε δουλειά.

Δημοσ.

ουτε τρια ηταν φιλε.....

αλλα καποιοι εδω πιο πανω υποστηριζουν τη κινηση του,,,, ας ειχαν αυτοι μαγαζι και να μην εκαναν διευκολυνση 2,5 ευρω να δεις αν θα ξαναπηγαινε ο πελατης μετα.... μου ελεγε κιολας με τουπέ οτι μπορω να σας κανω εκπτωση 1,5 ευρω πχ.... δε μπορω παραπανω! αφου του εξηγουσα οτι την διαφορα θα στην φερω οσο βγει..

εμ με τετοια συμπεριφορα θα ξαναψωνισω απο αυτους? ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...