Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος παιδιά. 33 ευρώ για κέρωμα αυτοκινήτου.

Παρακαλώ μην πει κανένας ότι κάνω διαφήμιση, απλά σκέφτομαι να την πάρω γιατί το αμάξι σιγά σιγά θέλει ανανέωση, και θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάτι καλό για την εταιρία (του κερώματος εννοώ, το κουπονάδικο το έχω ξαναχρησιμοποιήσει και είναι legit). Αν θέλετε να βρίσετε, μπορείτε και με πμ για να μην κατηγορήσουμε κανέναν δημόσια.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Συνήθως είναι μια 60αρα μόνο το απλό κέρωμα, ή τουλάχιστον τόσο έκανε πρό κρίσης . Ποιο πολύ θα πρέπει να σε απασχολεί αν θα ακολουθήσουν όλα τα βήματα (πηλός-κέρωμα-sealant) και πόση ώρα θα ασχοληθούν,ειδικά στο πακέτο των 33 ευρώ.Για να γίνει σωστή δουλειά,θα πρέπει να χωρίσουν το αμάξι σε "panels" και να πάρουν μέτρηση του βερνικιού με παχύμετρο.Ανάλογα με τις μετρήσεις θα πρέπει να κάνουν και τις απαραίτητες ενέργειες σε κάθε περιοχή (σφουγγάρι αλοιφαδόρου/αλοιφή/στροφές).

Σε φιλικό μου πρόσωπο που ασχολείται απο χόμπι,το δεύτερο πακέτο θέλει τουλάχιστον 12 ώρες δουλειάς.Αν τώρα σου πούν "πέρνα να το πάρεις σε κανα τρίωρο",να είσαι σίγουρος οτι έπιασαν τον αλοιφαδόρο και το πέρασαν ένα χέρι όπως όπως...

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Λέω να πάρω πρώτα τηλέφωνο να ρωτήσω πόση ώρα σκοπεύουν να κάνουν το..."μεγάλο σέρβις" και ανάλογα να αγοράσω.

Δημοσ.

60euro είναι πάρα πολύ αρκιβό το κέρωμα.

Συνήθως έχει 25-40euro max ακόμη και με αλοιφαδόρο (δεν μιλάω για γυάλισμα) που καλό είναι να γίνεται.

Δημοσ.

Συνήθως είναι μια 60αρα μόνο το απλό κέρωμα, ή τουλάχιστον τόσο έκανε πρό κρίσης . Ποιο πολύ θα πρέπει να σε απασχολεί αν θα ακολουθήσουν όλα τα βήματα (πηλός-κέρωμα-sealant) και πόση ώρα θα ασχοληθούν,ειδικά στο πακέτο των 33 ευρώ.Για να γίνει σωστή δουλειά,θα πρέπει να χωρίσουν το αμάξι σε "panels" και να πάρουν μέτρηση του βερνικιού με παχύμετρο.Ανάλογα με τις μετρήσεις θα πρέπει να κάνουν και τις απαραίτητες ενέργειες σε κάθε περιοχή (σφουγγάρι αλοιφαδόρου/αλοιφή/στροφές).

Σε φιλικό μου πρόσωπο που ασχολείται απο χόμπι,το δεύτερο πακέτο θέλει τουλάχιστον 12 ώρες δουλειάς.Αν τώρα σου πούν "πέρνα να το πάρεις σε κανα τρίωρο",να είσαι σίγουρος οτι έπιασαν τον αλοιφαδόρο και το πέρασαν ένα χέρι όπως όπως...

οκ ειναι υπερβολη το 12ωρο εκτος και αν εχεις supercar.υποθετω αναφερεις γυαλισμα+κερωμα.

στην ουσια το κερωμα το κανεις για να κρατησεις το γυαλισμα...αν κανεις μονο κερωμα δεν εχει σημασια!

παντως αν θελει να του δωσουμε και μεις κατι να μας κανει τα αυτοκ:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ ειναι υπερβολη το 12ωρο εκτος και αν εχεις supercar.υποθετω αναφερεις γυαλισμα+κερωμα.

στην ουσια το κερωμα το κανεις για να κρατησεις το γυαλισμα...αν κανεις μονο κερωμα δεν εχει σημασια!

παντως αν θελει να του δωσουμε και μεις κατι να μας κανει τα αυτοκ :)

Ενα απλό κέρωμα ή ,για να το θέσω καλύτερα,ένα σωστό κέρωμα θέλει ένα 4ωρο~5ωρο.Απο εκεί και πέρα αν είναι να πάμε σε restoration του χρώματος, "σβήσιμο" της αράχνης κλπ-κλπ, πίστεψέ με, μπορεί να κάνω και λάθος για το 12ωρο (ενδεχομένως να είναι παραπάνω).Είναι και το curing time μεταξύ στρώσεων που επιβαρύνει την κατάσταση,άλλα το αποτέλεσμα σε ανταμείβει και έχει διάρκεια.

Το παλικάρι είναι αλλού πάντως,ειδικά αν σκεφτείς οτι ξεκίνησε ώς χομπίστας.Ψάχνεται συνεχώς πάνω στο θέμα detailing, τόσο σε επίπεδο υλικών όσο και εξαρτημάτων.Πιθανότατα είναι και ο λόγος που η δουλειές του είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) ποιοτικές σε σχέση με κάποιον καταξιωμένο επαγγελματία του χώρου.

Για κόστος πραγματικά δέν ξέρω τι παίζει,αν είναι πάντως να ρωτήσεις...be prepared

Επεξ/σία από Tenshi
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαναπαίζει η προσφορά για κέρωμα από το ίδιο κουπονάδικο (το συνεργείο δεν ξέρω εάν είναι το ίδιο γιατί το αρχικό λινκ που είχα βάλει δεν πάει σε τόσο παλιές προσφορές), με δύο επιλογές: 15 ευρώ για γυάλισμα-κέρωμα, 33 ευρώ για πιό λεπτομερή δουλειά (δείτε το από την περιγραφή).

Την αρχική προσφορά δεν την είχα πάρει οπότε πάλι θα ήθελα γνώμες.

Θεωρείται καλή σαν εταιρία για χρώμα κλπ; Πιστεύετε αξίζει ένα 30άρι έστω για μια αξιοπρεπή δουλειά; Προφανώς δεν θα κάνουν τόσο λεπτομερή εργασία όσο αυτή που περιγράφει ο Tenshi, αλλά αν είναι να δείχνει απλά σαν πλυμμένο, να μην τα δώσω.

Δημοσ.

Καλά δεν παίζει. Μόνο τα υλικά για να γίνει όπως τα λέει με τα 33Ε κοστίζουν πιο πολύ. Στην καλύτερη να κρατήσει μια εβδομάδα το οπτικό αποτέλεσμα και μετά τα ίδια.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, το προστατευτικό γυάλισμα "titanium" το κοστολογούν 25 ευρώ.Ελπίζω να μήν κάνω λάθος,άλλα πραγματικά τόσο θυμάμαι να μου είχαν πεί πριν κανα μήνα.Μήν με ρωτάτε αν παίζει απόδειξη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...