Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποτες είχα ένα Addon του Chrome, μετά είπα να μην έχω γενικά πολλά-πολλά Addon στον Chrome.. μιας και είχα μόλις ανακαλύψει τον Offliberty.com (ο οποίος θα αρέσει σε πολλούς από εσάς). Δεν έχω μεγάλα προβλήματα με αυτόν, είναι και πολύ τρέντυ. Το θέμα είναι πως κάθε φορά που κατεβάζω "πράγματα" θα πρέπει να βγάζει και το "- downloaded by Offliberty" το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου. Υπάρχει καλύτερη λύση; Ακόμη και Addon να' ναι.. είναι ελαφρύ; Είναι απροβλημάτιστο σε όλους τους τομείς; Τάι.
vrouxos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 δοκίμασε αυτο.. επίσης πολύ καλα για video δουλεύει και το keepvid
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Να σου πω την αλήθεια, κάτι σαν το keepvid θα ήθελα.. αλλά incl MP3. Το άλλο το είχα βάλει προ-φορμάτ, και δεν το θυμάμαι τόσο καλά. Θυμάμαι όμως, ότι χρειαζόταν να ανοίξω πρόγραμμα (αν και φαινόταν όμορφο) και να κάνω επιλογές. Δεν είναι προτιμότερο ρε vrouxo να κατεβάζω από Offliberty και απλά μετά να κάνω ένα Rename;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε αυτο.. Φίλε έβαλε buttons στο παράθυρο του YT και τη speedαρε τη διαδικασία.. πολύ καλό πρόγραμμα.. Ευχαριστώ πολύ vroux!
jim_p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Εγω εχω και αυτο, για τις δυσκολες μερες που καποια αλλαγη στο youtube πχ θα κανει το ταδε addon να μην δουλευει http://clipgrab.de/en
vrouxos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Φίλε έβαλε buttons στο παράθυρο του YT και τη speedαρε τη διαδικασία.. πολύ καλό πρόγραμμα.. Ευχαριστώ πολύ vroux!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα