fed90 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολους! επειδη εκανα μια αναβαθμιση με επεξεργαστη 6 πυρ.amd fx 6100 ,μητρικη gigabyte 990fxa-ud5 και καρτα γραφικων 6850 ati radeon λετε το τροφοδοτικο μου chieftech 500watt να μην αντεξει??? εαν οχι σε τι watt πρεπει να δω?
Dexterpap Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Με βαση με το παρακατω λινκ, εισαι στα minimum requirements γιατι λεει 500 watt και παραπανω. http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6850/pages/amd-radeon-hd-6850-overview.aspx#3 Λειτουργησε το μηχανημα με αυτο το τροφοδοτικο που εχεις και αν δεν εχεις προβλημα το αφηνεις ετσι,επισης μπορεις να τσεκαρεις και τις θερμοκρασιες που και που με το hwmonitor για να εισαι σιγουρος αλλιως αν θες να παρεις αλλο με αυτο θα εισαι μια χαρα. http://www.skroutz.gr/s/342010/Corsair-Builder-Series-CX600-V2.html
fed90 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εχεις δικιο αλλα λες μαλλον οτι θα ειμαι καλα.εαν δεν αντεξει και σκασει δεν νομιζω να μου καει και τιποτα αλλο σωστα?
trek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, μην ανησυχείς. Το σετάκι σου, δεν είναι δα και τόσο ενεργοβόρο. Just in case, μπες μια στο bios, στο pc health, δες τις μετρήσεις σε +3,3, +5 και +12v και πόσταρε τις. ναι εχεις δικιο αλλα λες μαλλον οτι θα ειμαι καλα.εαν δεν αντεξει και σκασει δεν νομιζω να μου καει και τιποτα αλλο σωστα? Έχουν καλή προστασία τα chiftech. Πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης, για να πάρει και άλλο hardware στο λαιμό του, σε περίπτωση βλάβης
rounsmith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα πήγα να πάθω ηλεκτροπληξία , Thermaltake τροφοδοτικό με το που βάζω μέσα το καλώδιο ρεύματος , αρχίζει τις εκρήξεις (μέσα στο τροφοδοτικό) και μετά καπνός. Ούτε το ρελέ δεν έπεσε... Μετά από μισή ώρα το ακούμπησα. Γνώμη μου τροφοδοτικό είναι μπορεί να στην κάνει την βλακεία όποιαδήποτε ώρα και στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα