MariosX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα Σκέφτομαι να αγοράσω το Galaxy S3, το κόλλημα μου είναι ότι κοστίζει 500€ ένω με τα ίδια λεφτά ή λίγο πάνω κάτω θα μπορούσα να πάρω κάνα netbook ή ultrabook. Τα θετικά του S3 κατά την γνώμη μου είναι: -Android OS - λειτουργικό σύστημα που είναι πλούσιο σε εφαρμογές -1.5 GHZ Quad Core με 1GB RAM που είναι super δυνατά για android -4.8 Inch OLED Οθόνη - που έχει άψογη ποιότητα για videos κτλ -Καλή camera -GPS - σε συνδυάσμο με την οθόνη είναι τούμπανο -και χωράει στην τσέπη ή σε ένα μικρό τσαντάκι\ Τα αρνητικά: -Κοστίζει 500€ και στην πραγματικότητα είναι κινητό (αλλά super-smartphone) Ποια είναι η γνώμη σας?
Meraklis56 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάται τις ανάγκες σου και τους περιορισμούς σου.Το ένα χωράει σε μια τσέπη (μεγάλη τσέπη) το άλλο χρειάζεται τσάντα.Το ένα βγάζει φωτογραφίες,μπαίνει ίντερνετ μεσω 3g/hspa το άλλο χρειάζεται wifi κοκ. Ζύγισε τις ανάγκες σου,και ότι άλλη ερώτηση έχεις κάντην!
VidShark7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ για τι χρήση το θες αυτό που θα πάρεις? Γιατί αλλιώς νομίζω πως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...
MariosX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ για τι χρήση το θες αυτό που θα πάρεις? Γιατί αλλιώς νομίζω πως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... Εδώ και 2 χρόνια έχω το Samsung Galaxy S 8GB. Με το συγκεκριμένο μπαίνω fb, internet, youtube και χρησιμοποιώ αρκετά το GPS που έχει αλλά η υποστήριξη για το κινητό έχει σταματήσει επίσημα και αφού τρέξω 2 πράγματα όπως fb ή internet με οποιοδήποτε browser ξεκινάει και κωλάει ανυπόφορα τόσο πολύ που παραλίγο μια στιγμή ήμουν έτοιμος να το πετάξω και να μην ξανα-ασχοληθώ με smart phones κτλ. Άλλα εάν ήταν λίγο πιο δυνατό κινητό δεν θα μου κάνε τπτ απ'όλα αυτά. Έχω δοκιμάσει το S2 και έμεινα έκπληκτος από τις επιδόσεις του τα ίδια ακριβώς προγράμματα τρέχανε 100 φόρες πιο σταθερά και πιο γρήγορα, ειδικά με το S3 φαντάζομαι ακόμα πιο τρελές επιδόσεις. Το συγκρίνω λόγο τιμής με 500€ παίρνεις άνετα ένα netbook/notebook η διαφορά είναι πως θα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα ίδια πράγματα να ακούς μουσική να surfareis κτλ μόνο που η διαφορά του θα είναι ότι δεν θα χει GPS και δεν θα χωράει στην τσέπη. Ζητάω γνώμες απλός γιατί είμαι σε δίλημμα
Str Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 κράτα το κινητό σου, αν θες πέρνα του και ένα 4άρι android (είτε 4.0.3 είτε 4.1) και πάρε ένα ταμπλετάκι/νετμπουκάκι/λαπτοπάκι ανάλογα με τις ορέξεις σου... θές να δουλεύεις κι όλας? λαπτοπ θες να χαζεύεις μόνο? ταμπλετ ultrabook σε αυτά τα λεφτά δύσκολο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα