Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εάν θεωρείται "framework κάτω του μετρίου" και "ημιλύση" κάτι το οποίο χρησιμοποιεί η Unity.. τότε πάω εγώ πάσο! Εκτός και εάν το main aspect είναι το support, όπου και η MS το msdn έχει... από εκεί και πέρα google. Παρεμπιπτόντως sodeli, έχεις MAC ή απλά μπήκες;
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει, δεν έχει και πολύ άδικο όμως... Δεν θα σκάσεις ένα σωρό λεφτά σε Mac αν σκοπεύεις να δουλεύεις .NET. Το καλύτερο είναι να πας σε Windows, γιατί σε αφορά προγραμματιστικά ως πλατφόρμα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Σαφώς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι "δεν έχεις .net σε mac". Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και για iPhone να θες να γράψεις, μπορείς και από Windows OS. Εάν όμως σκοπεύεις να γράφεις ΜΟΝΟ για iOS τότε θα πάρεις MAC. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι "δεν έχεις iOS development σε Windows".
sodeli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Παρεμπιπτόντως sodeli, έχεις MAC ή απλά μπήκες; Είμαι iOS Developer από το 2009, επαγγελματικά. Anyway, κατά τη γνώμη μου για .NET developing το Mac δεν κάνει, απλά. Όπως δεν κάνουν τα windows για iOS developmet. Δεν είναι αδύνατο, αλλά η ανυπαρξία official SDK και support δημιουργεί ΠΟΛΛΑ προβλήματα στην πορεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα