Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή για να μπορείΣ να παίξεις ένα απλό παιχνίδι τύπου cs,pro ποιο apple laptop σε καλύπτει?

Θελεις καποιο με ξεχωριστη καρτα γραφικων, οχι με την ενσωματωμενη..

Κοινως θελεις macbook pro 15", δηλαδη απο 2000€ και πανω.

Τα Macbook Pro σίγουρα.

Μπα , τα 13" macbook pro με το ζορι παιζουν παιχνιδια τυπου cs, pro σε χαμηλες αναλυσεις.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Counterstrike και Pro με το ζόρι; Τόσο απαιτητικά είναι αυτά τα παιχνίδια; Ειδικά το Counterstrike νόμιζα πως είναι μηδαμινών απαιτήσεων.

Δεν έχω MacBook, αλλά στον iMac του 2008 παίζω κανονικά Pro 2012 (το 13 δεν το πέρασα ακόμη, αλλά λογικά θα τρέχει το ίδιο καλά) σε Windows και από παιχνίδια για Mac Αssassin's Creed 2, Witcher, Portal 2, Bioshock κτλ, όλα ικανοποιητικά. Αυτά που με παίδεψαν, αν και παιζόντουσαν (αλλά προτίμησα να τα αφήσω για όταν αγοράσω καλύτερο μηχάνημα, ώστε να τα ευχαριστηθώ περισσότερο), ήταν τα Civilization V και Batman Arkham Asylum (αμφότερα για Mac, ίσως στα Windows να παίζουν καλύτερα).

Η γνώμη μου πάντως για τα παιχνίδια, είναι να παίζει κανείς αυτά που βγήκαν λίγο παλιότερα, ώστε να τα ευχαριστιέται στο μάξιμουμ χωρίς κολλήματα. Άλλωστε παραμένουν καλά παιχνίδια, ήταν βγήκαν φέτος ήταν πριν 3 χρόνια. Τώρα αν κάποιος είναι ταγμένος στα γραφικά, ε, ας πάρει κονσόλα.

Δημοσ.

Ούτε με αυτά έχει πρόβλημα.

Bootcamp ή κάποιο virtual machine δεν είναι λύση...κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου σε ένα πλαστικό laptop με windows :-D

Δημοσ.

Αναλογως τι εννοουμε παιζω..

Το pro πχ στην intel hd4000 που εχει το mbp 13" δεν παιζει καθολου ανετα σε 1920x1080. (τυπικη αναλυση σε μια τηλεοραση που συνηθως εκει παιζουν αρκετοι pro)

Τωρα αν καποιος παιζει pro στην 13αρα του macbook pro(προσωπικα μου φαινεται περιεργο γιατι το εχω συνηθισει να παιζω με αντιπαλο φιλο που ειναι κ αυτος παρων, οποτε δυσκολα να χωρεσουμε να παιζουμε σε 13αρα οθονη) , εκει παιζει ομαλοτερα λογω αναλυσης 1280x800, αλλα οχι τελεια ωστε να το ευχαριστηθεις.

Οπως λεει και εδω για το 13αρι:

http://www.notebookc...ok.79640.0.html

Since Apple does not offer a dedicated graphics card for the smallest MacBook Pro, the notebook is not particularly well-suited to play games. The Intel HD Graphics 4000 can handle older games, but newer ones are not a lot of fun.
Δημοσ.

Ε όχι και δεν μπορεί να παίξει CS η HD3000/4000. Κάποτε τα παίζαμε αυτά σε PII με 256RAM. :P

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια ιδέα για το πως είναι η απόδοση των παιχνιδιών στα μικρά macbook pro 2012 (13'', hd4000 κάρτα γραφικών) ας ρίξει μια ματιά σ'αυτά τα ενδεικτικά videos:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=uzFwM4s4eC4[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wZQgVlk7Bvw[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=GDOnBCxZJaE[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=RaDNu9GWrNs[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=VTx11-1GaoE[/media]

Δεν λέω ότι είναι ιδανικό για gaming, αλλά αυτό απέχει αρκετά απ΄το να πεις ότι δεν παίζει τίποτα.

Απλά προσοχή όσο αφορά το μοντελο του 2011, με την hd3000, η διαφορά είναι αρκετά σημαντική. Η HD4000 είναι αξιοπρεπέστατη κάρτα (αν λάβεις υπόψη ότι δεν είναι dedicated, αλλά ενσωματωμένη στον επεξεργαστή), η HD3000 είναι αρκετά υποδεέστερη όμως.

Δημοσ.

Ε όχι και δεν μπορεί να παίξει CS η HD3000/4000. Κάποτε τα παίζαμε αυτά σε PII με 256RAM. :P

Φανταζομαι πως δεν μιλαμε για το αρχικο CS που παιζαμε με τους pentium II, αλλα για το πιο προσφατο, πχ το CS GO.

Επισης ο φιλος δεν αναφερθηκε συγκεκριμενα στο cs, αλλα σε παιχνιδια "τυπου CS,pro" και ποιο apple laptop τον καλυπτει.

Οπου φανταζομαι με την εννοια "καλυπτει" δεν εννοει απλα να παιζει παιχνιδια τετοιου τυπου σε χαμηλη αναλυση, αλλα να τα ευχαριστιεται κιολας , πχ παιζοντας τα και σε καμμια τηλεοραση .

Επισης στα 30fps average δεν θεωρειται οτι παιζει ανετα ενα παιχνιδι και οτι σε καλυπτει η καρτα γραφικων..

Επισης παιχνιδια "τυπου CS" ειναι το Call of Duty, που δυστυχως το τελευταιο δεν παιζει ανετα ουτε την native αναλυση.

Εδω και μερικα benchmark απο την intel hd4000 σε μερικα παιχνιδια:

Screen%20Shot%202012-10-02%20at%202.30.19%20PM.png

Screen%20Shot%202012-10-02%20at%202.31.03%20PM.png

Δημοσ.

Για non-gaming oriented μηχάνημα, μια χαρά μου φαίνονται οι επιδόσεις πιο πάνω.

Δεν διαφωνω, αλλα δεν κρινουμε πως φαινονται οι επιδοσεις για "non-gaming oriented μηχάνημα", αλλα αν καλυπτεσαι με αυτο το λαπτοπ για να παιζεις παιχνιδια τυπου cs,pro οπως ρωτησε ο φιλος qweRRr:

Δηλαδή για να μπορείΣ να παίξεις ένα απλό παιχνίδι τύπου cs,pro ποιο apple laptop σε καλύπτει?

Δημοσ.

Ακριβώς, ο φίλος ρωτάει αν "καλύπτεται", όχι αν θα τα "ευχαριστιέται" σε μεγάλες τηλεοράσεις με μέγιστη ανάλυση, όπως είπες στο προηγούμενο post σου.

Όταν, λοιπόν, εγώ βλέπω >30 frames σε πάνω από medium settings (π.χ. το CS έχει 31 frames στο high), θεωρώ ότι το "καλύπτομαι" ικανοποιείται απόλυτα.

Δημοσ.

Ακριβώς, ο φίλος ρωτάει αν "καλύπτεται", όχι αν θα τα "ευχαριστιέται" σε μεγάλες τηλεοράσεις με μέγιστη ανάλυση, όπως είπες στο προηγούμενο post σου.

Όταν, λοιπόν, εγώ βλέπω >30 frames σε πάνω από medium settings (π.χ. το CS έχει 31 frames στο high), θεωρώ ότι το "καλύπτομαι" ικανοποιείται απόλυτα.

Μονο που δεν ρωτησε μονο για το cs. Ρωτησε για παιχνιδια τυπου cs,pro. Που πχ στο call of duty δεν ικανοποιειται ουτε το "καλυπτομαι" οπως το εθεσες εσυ.

Και επισης ο περισσοτερος κοσμος δεν θεωρει οτι τα 30fps average ειναι αρκετα.

Για αυτο λεει κ αυτο εδω για το 13αρι:

http://www.notebookc...ok.79640.0.html

Since Apple does not offer a dedicated graphics card for the smallest MacBook Pro, the notebook is not particularly well-suited to play games. The Intel HD Graphics 4000 can handle older games, but newer ones are not a lot of fun.
Δημοσ.

Πιστεύω ότι όντως τα παίζει μια χαρά!Δεν είχα σκοπό να το βάλω σε άλλο μονιτορ για να παίξω!Απλά εάν είμαι σε ενός φίλου το σπίτι και βαριέμαι να μπορώ να παίξω ενα cs! Ναι με την HD3000 ουτε cs (1,6) δεν παιζει νορμαλ!

Δεν εχω δοκιμάσει την 4000!

Αλλά και πάλι! Μπορεί να είμαι όμορφα τα apple αλλά είναι πολλά τα 1000+ για χρήση που μπορείς να την κάνεις με 500ευρώ!

Κάτι άλλο σε οποιαδήποτε λάπτοπ μπορείς να περάσεις το λογισμικό?

Δημοσ.

Πιστεύω ότι όντως τα παίζει μια χαρά!Δεν είχα σκοπό να το βάλω σε άλλο μονιτορ για να παίξω!Απλά εάν είμαι σε ενός φίλου το σπίτι και βαριέμαι να μπορώ να παίξω ενα cs! Ναι με την HD3000 ουτε cs (1,6) δεν παιζει νορμαλ!

Δεν εχω δοκιμάσει την 4000!

Αλλά και πάλι! Μπορεί να είμαι όμορφα τα apple αλλά είναι πολλά τα 1000+ για χρήση που μπορείς να την κάνεις με 500ευρώ!

Κάτι άλλο σε οποιαδήποτε λάπτοπ μπορείς να περάσεις το λογισμικό?

Αν μιλας μονο για cs και οχι για παρομοια παιχνιδια οπως το cod, μια χαρα θα το παιζει σε χαμηλη αναλυση.

Το pro μπορει να δυσκολευτει λιγο παραπανω, ειδικα σε μεγαλη οθονη οπως συνιθεζεται να παιζει ο κοσμος το pro με φιλους.

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό το bootcamp.

Δεν θα το αναλύσω πολύ μιας και ο starter δεν αναφέρθηκε σε .net development, αλλά ο πιο δόκιμος τρόπος είναι το Visual Studio με όλα τα άλλα να είναι ημιλύσεις.

Τώρα αν κάποιος θέλει να σκάσει ένα σωρό λεφτά για να δουλεύει σε virtual machine ή σε third party frameworks με support κάτω του μετρίου, πάω πάσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...