Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives-(SSD)/Intel-330-Series-180GB-SSD-2-5-Sata-6GB-s-SSDSC2CT180A3K5.htm.

Ρε παιδια μια γρηγορη απαντηση απο οποιον ξερει..αξιζει στα 130 γιουρος???ειμαι ετοιμος να παω να τον παρω τωρα αμεσως.εσεις τι λετε ??

Δημοσ.

Εγώ τον τσίμπησα ήδη.

Αν δεν θέλεις 180GB δες και τον 330 120gb από το msystems στα 80 ευρώ και τον 520 με 5 χρόνια εγγύηση από το visionstudio στα 102 ευρώ.

οντως αξιζει αυτη τη στιγμη να αγοραστει ssd? ειναι ρισκο γιατι εχοντας παρει τον κατηφορο..δεν ξερεις ποτε να πεις ΟΚ αγοραζω.. ολο ελπιζουμε οτι θα βγει και κατι καλυτερο σαν προσφορα! αλλα ο 330 απο msystems μαρεσει αρκετα..δεν ξερωωωω

Δημοσ.

ολα θα ειναι πιο φτηνα σε λιγο καιρο.αυτο δεν λεει τιποτα.συζηταμε με υπαρχωντα προιοντα και τρεχουσες τιμες.αυριο..ποιος ζει ποιος πεθαινει(ειμαι και γεροντακι..χεχε).ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.αν τον βρηκε ο.κ ο ντινο φευγω για μαγουλα για αμεση παραλαβη

Δημοσ.

δυστηχως παρα τις διαβεβαιωσεις τους ΔΕΝ μπορουσα να τον παρω μονος μου.επειδη ειναι μονο για πωληση μεσω ιντερνετ μου ειπαν θα μου τον φερουν αυτοι αυριο.γκρρρρ...ο ντινο την εκανε την δουλεια για να ειναι αυτος ο πρωτος που θα ποσταρει επιδοσεις.στην αναμονη λοιπον

Δημοσ.

τι να τα κανω τα νουμερα??δεν κυνηγαω τις απολυτες επιδοσεις.πιο πολυ με ενδιαφερει η αξιοπιστια.ποτε θα παραλαβεις εσυ μηπως χρειαστω καμμια βοηθεια??

Δημοσ.

μολις παρελαβα :-D .θελω ομως την γνωμη σας στο εξης---->>>εχω δυο συστηματα.το ενα με LIANO το οποιο το εχω για παιχνιδια(οχι τιποτε τρομερο),να βλεπω ταινιες κ.τ.λ γενικης χρησης δηλαδη και αλλο ενα που προοριζεται μονο για επεξεργασια φωτο και βιντεο(ερασιτεχνικα παντα)και περιλαμβανει Η77 και g540 μεχρι να τσιμπισω καναν ivy.σε ποιο συστημα απο τα δυο θα δω μεγαλυτερη ωφελεια με τον ssd ??

Δημοσ.

αλλους δισκους θα εχεις σε αυτα τα PC μετα ή σε οποιο και να το βαλεις θα εχεις μονο τον SSD?

γενικα παντως, σε αυτο που θα κανεις περισσοτερες εγγραφες και αναγνωσεις πανω στον ssd

αν τις φωτο και τα βιντεο θα τα εχεις πανω στον SSD, βαλτον στο 2ο

Aν θα τις εχεις πανω σε αλλο δισκο, τοτε βαλε τον SSD στο 1ο συστημα μαζι με τα παιχνιδια.

Δημοσ.

στο συστημα για επεξεργασια εχω ενα caviar black 1tb sata 3 στον οποιο εχω τα βιντεο και τις φωτο επισης υπαρχει και ενας blue 250 sata 3 με το λειτουργικο.στο LIANO εχω εναν 80γιγα sata 2 με το λειτουργικο και τα παιγνια και εναν 500blue sata 3 με τραγουδια και διαφορα.οποτε που βαζω τον ssd και με τι τον φορτωνω ???

Δημοσ.

μαλλον σε αυτον με τα παιχνιδια, ωστε να βαλεις λειτουργικο και games στον ssd

στον 1ο δεν θα του κανεις και μεγαλη χρηση.

Θα ανοιγουν τα windows, θα ανοιγει το photoshop και μετα τη δουλεια σου θα την κανεις στον caviar black 1tb, οποτε...

η μονη περιπτωση να σε εξυπηρετει εκει, ειναι αν πχ δουλευεις ενα video και το σωζεις καθε τρεις και λιγο, οποτε ισως σε συνεφερε να το μεταφερεις πρωτα στον ssd, να το δουλευεις εκει, και στο τελος να το πας πισω στον 1Τ

αν οχι, τοτε πιο πολυ ωρα θα χασεις με τα περα-δωθε σε σχεση με το κερδος του ssd

δεν ξερω τι ακριβως εργασιες κανεις, υπολογισε τα και μονος σου.

παντως ετσι οπως τα λες, δεν μπορω να μη σκεφτω οτι θα ειχαν πιασει πιο πολυ τοπο τα 130 αν ειχες παρει 2 μικροτερους, εναν για καθε συστημα.

Τωρα πηρες εναν μεγαλο με καλη τιμη ανα GB, αλλα μαλλον αδειο θα τον εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...