Προς το περιεχόμενο

Αγορά Repeater WiFi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν καλό Repeater WiFi, ώστε να έχω WiFi σε όλο το σπίτι, γιατί ο Router είναι σε ένα υπόγειο (3 σκαλάκια) και το παράθυρο του υπογείου βλέπει σε μία βεράντα όπου και θέλω να βάλω τον Repeater. Στη βεράντα, υπάρχει WiFi. Στο σπίτι όπως δεν πιάνει καθόλου όπως είναι λογικό.

Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Ο Rotuer μου είναι ο TG585 v8.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν καλό Repeater WiFi, ώστε να έχω WiFi σε όλο το σπίτι, γιατί ο Router είναι σε ένα υπόγειο (3 σκαλάκια) και το παράθυρο του υπογείου βλέπει σε μία βεράντα όπου και θέλω να βάλω τον Repeater. Στη βεράντα, υπάρχει WiFi. Στο σπίτι όπως δεν πιάνει καθόλου όπως είναι λογικό.

Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Ο Rotuer μου είναι ο TG585 v8.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Access-Point-300-MBps-TL-WA801ND.htm το καλυτερο..το εχω και εγω..
Δημοσ.

η απλη καλη φτηνη λυση ειναι ενα απο τα παρακατω.

tp link701nd που ειναι n 150 tp link 801nd που ειπε ο φιλος απο πανω που ειναι N300 και το 830extender .

σε ποιο καλη μαρκα μετα υπαρχουν τα air live απλα ειναι σχεδον διπλη τιμη οποτε δεν ξερω αν θες να δωσεις παραπανω λεφτα.το μονο καλο ειναι οτι μερικα air live ειτε απο την μανα τους ειτε με αλλη firmware παιζουν παραπανω απο 100mw που ειναι το default στο ασυρματο.μετα υπαρχουν και dlink.αν θες κατι απλο πας σε tp link.απλα περνα το τελευταιο firmware πριν το σεταρεις και εννοειται βαλτο σε λειτουργια universal repeater οχι σκετο repeater.Θα πρεπει να του δωσεις μια ip παρομοια με το Thomson.αν το thomson ειναι 192.168.1.254 τοτε στο αλλο θα πρεπει να εχεις Ip 192.168.1.χ Οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 254 που ειναι το Thomson

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...