Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μια καμερα SONY,αναλογικη,αγορα το 2000.Εχω κανει πολλες εγγραφες σε κασσετες Hi8.Θελω τωρα να τις μεταφερω στον υπολογιστη μου σε AVI.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:Ενω η εγγραφη γινεται κανονικα,μετα,κοιταζω το αρχειο που εχω γραψει και αυτο ειναι ανεστραμενο,αναποδα δηλαδη.προφανως καποια ρυθμιση δεν εχω κανει σωστα.Τη βοηθεια σας θα ηθελα.Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Γεια σας.Ηθελα τη βοηθεια σας.Εχω μια καμερα SONY,αναλογικη,αγορα το 2000.Εχω κανει πολλες εγγραφες σε κασσετες Hi8.Θελω τωρα να τις μεταφερω στον υπολογιστη μου σε AVI.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:Ενω η εγγραφη γινεται κανονικα,μετα,κοιταζω το αρχειο που εχω γραψει και αυτο ειναι ανεστραμενο,αναποδα δηλαδη.προφανως καποια ρυθμιση δεν εχω κανει σωστα.Τη βοηθεια σας θα ηθελα.Σας ευχαριστω πολυ.

Εχεις απολυτο δικιο.εγω φταιω.Λοιπον η καμερα που εχω ειναι η: CCD-TRV87E PAL Επισης γραφει video Ηι8 XR.

Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι της CiberLink, το POWERDIRECTOR εκδοση 8.Αν θελετε και αλλες πληροφοριες,να σας δωσω...και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν ψάχνεις στα capture settings μήπως έχει καμιά ρύθμιση invert capture ή κάτι τέτοιο ;

ή κάτι σε mirror capture - self capture κλπ. ;

rtfm κατά τα λοιπά , και δοκιμές με μικρά σε διάρκεια κομμάτια μέχρι να το πετύχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...