xalla Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας,μηπως ξερει κανεις γιατι το αρχει συστεμ καταστρεφετε?το εφτιαξα πριν μια εβδομαδα και τωρα παλι το ιδιο επαθε :/
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν μπορεις δωσε περισσοτερες λεπτομερειες. Τι εννοεις καταστρεφεται? Σου εχει βγαλει καποιο error? Εαν ναι, τι σου λεει? Επισης, οταν λες πως το εφτιαξες, τι ακριβως εκανες?
xalla Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ανηγει το pc,ναι μου βγαζει ερρορ!!το πηγα σε εναν τεχνικο γτ δν εχω το cd που μου ζηταει
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Κατεβασε ενα iso απο το ιντερνετ, καψτο σε δισκακι, εκκινησε με αυτο, πηγαινε σε recovery mode, τρεξε ενα chkdsk /r και επανεκκινησε. Και αλλη φορα να σιγουρευεσαι οτι το συστημα σου κανει σωστα τερματισμο, γιατι μου ακουγεται σαν να του κοπηκε πχ το ρευμα.
xalla Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε jim ξερεις που μπορο να το κατεβασω κανενα σιτε?
jim_p Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Απο καποιο τορρενταδικο, μιας και η ms δεν δινει xp isos σε τριτους. Για vista και 7 δινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα