jokerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλημέρα.πρόσφατα έφτιαξα ενα pc με τον επεξεργαστή g840 και θα ήθελα να μου πειτε αν είναι οι θερμοκρασίες εντάξει.άνοιξα τον browser και μετέπειτα 5 σελίδες στο youtube (4 αυτών 1080p σε ξεχωριστά παράθυρα) και έβαλα μια ταινία 720p έφτασε max 66c σύμφωνα με το hw monitor και 48c με μια μόνο σελίδα ανοιχτή.είναι εντάξει οι θερμοκρασίες αυτές. έβαλα πρώτη φορα πάστα και με έχει πιάσει μια ανησυχία.
rounsmith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Aν είσαι και με On board κάρτα μια χαρά είσαι. Δηλαδή με τόσα που άνοιξες τι περίμενες να έχει μείνει στους 40?
jokerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ναι με on board καρτα ειμαι. αν ειχα vga θα ειχα χαμηλότερες?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσταρε λίγο screenshots αν θέλεις. Οι θερμοκρασίες σου μπορείς να μην είναι επικίνδυνες, αλλά καλές δεν ειναι.
jokerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 να πως είναι η πάστα και οι θερμοκρασιες
rounsmith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν κάνει καλή απαγωγή θερμότητας έτσι όπως είναι
jokerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 εννοείς οτι θέλει άπλωμα σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή?
rounsmith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι. Αλλιώς δεν κάνει σωστή απαγωγή θερμότητας και από εκει μπορεί να προκύπτει το προβλημά σου . http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4&feature=related Βιντεάκι που σου δείχνει αναλυτικά πόσο και πώς θα βάλεις thermal paste. Εγώ προσωπικά μετά απο αυτό το βίντεο σε πύργους βάζω σταυρωτά και σε λάπτοπ (λόγω ιδιομορφίας cpu) βάζω μια μεγάλη κουκκίδα στο κέντρο(λόγω ότι πάντα υπάρχει μεγάλη απόσταση cpu -ψύκτρας στο λάπτοπ).
jokerakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ε κάπως έτσι την έχω βάλει και εγώ.να προσθέσω και κάτι άλλο η θερμοκρασία δωματίου την συγκεκριμένη στιγμή των μετρήσεων ήταν 35c.αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο.
rounsmith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παίζει και αυτό τον ρόλο του. Προσπάθησε να προσθέσεις και άλλους ανεμιστήρες στο κουτί ώστε να έχεις καλό airflow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα