maik42 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/strike-x/48-strike-x-case/175-strike-x-one εαν ειναι αυτο το κουτι σου, την noctua nh-d14 αν την παρει, θα την παρει οριακα. 160mm υψος εχει η noctua, 180mm πλατος εχει το κουτι σου. τωρα υπολογισε μονος σου, αποστατες, psb, socket. επισης εαν εχεις ανεμηστηρα στο πλαϊνο καπακι αυτος θα πρεπει να αφαιρεθει. βαλε το μετρο και δες την αποσταση. οσο για το oc μην σε απασχολει. κανεις δεν ηξερε στην αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelhs89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 πρεπει να κατσω να το μετρησω αυριο .δεν εχω βαλει ανεμηστηρες εκει .αλλα εχω ενα χοντρο φιλτρο εσυ να φανταστω τον εχεις κανει οc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 158mm Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 158mm δεν κανει μαλλον να ξερεις απο οτι φαινεται στο site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 πρεπει να κατσω να το μετρησω αυριο .δεν εχω βαλει ανεμηστηρες εκει .αλλα εχω ενα χοντρο φιλτρο εσυ να φανταστω τον εχεις κανει οc ? ναι τον εχω ανεβασει 49% Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 158mm Height limit for CPU coolers ( Without side fan ) 158mm δεν κανει μαλλον να ξερεις απο οτι φαινεται στο site αυτοι αφηνουν και μια αποσταση ασφαλειας. πιστευω οτι θα την χωρεσει ισα-ισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelhs89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 το κοιταξα σημερα δεν με παιρνει η αν με παρει θα ειναι με ζορι κ δεν το διακινδυνευω .τωρα πλεον η αυτην θα παρω http://www.skroutz.gr/s/416752/Noctua-NH-U12P-SE2.html η την H 70 σε hydro .την εχει δοκιμαση κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 φιλε μου ...ποσο σκοπευεις να το φτασεις το μηχανημα ?πες μου σε παρακαλω το υπολοιπο σου συστημα αν δεν σου κανει κοπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelhs89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δεν εχω κατι στο μυαλο μου αλλα εχω ακουσει οτι παει ευκολα 4.5. Ναι φιλε μου το μονο ευκολο AMD 8120 GIGABYTE 990FXA-UD5 gpu sapgire 7870 ram corsair classic xms3 8 gb dd3 2000 hz psu cooler master gx lite 600 w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ωραια...ευκολα και σταθερα 4.5 δεν παει αλλα παει με λιγο ψαξιμο.... για μενα αγοραζεις την Η80 ...πιο καλη λυση ειναι η Η100 αλλα εχεις θεμα με το κουτι....απο κει και περα αν πηγαινα σε αεροψυκτρα θα κοιταγα καλα αυτη εδω που σου ειχα πει και παραπανω.... http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/xigmatek-dark-knight-sd1283-review-night-hawk-109646.html στα 159 mm και σχετικα φτηνη 47-51 ευρω... ριξε μια ματια στο review κ δες μετα την καταταξη δοκιμων στο jalapeno....την χαρακτηριζω value for money επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelhs89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που ασχοληθεικαν με το θεμα μου λοιπον παραγγειλα την Η 100 το μονο θεμα που εχω ειναι με το ψυγειο δεν ξερω αν με παιρνει στο κουτi aerocool stike x one ..απο το θεμα παχους ανεμηστηρες κ το ψυγειο εχουν παχος 25 + 27 παμε στα 52 mm .εγω που το κοιταξα απο το πανω μερος εως μητρικη ειναι 27 -28 mm ,να βαλω το ψυγειο απο μεσα κ να βαλω τους 2 ανεμηστηρες εξω απο το κουτι να φυσανε προς τα μεσα ?? η δεν θα κανω δουλεια ετσι ? , απο το eshop επιμενουν οτι μπανει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 καλημέρα Βαγγελη. τι εγινε με την Η 100; ηρθε; την τοποθετησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelhs89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα mike λοιπον τα πραγματα ηταν οπως τα ελεγα δεν με επερνε για κανενα λογο τελικα καταλαβαν το λαθος τους κ την ακυρωσα .κατεληξα στην Η 80 σχεδον ιδια αποδοση εχουν http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2665&page=7 εδω εχει ενα αναλυτικο σχετικα με ψυκτρες.δευτερα την εχω στα χερια μου οποτε μεχρι τριτη θα σας εχω πει νεα ..για ανεμηστηρες σκεφτομαι να αλαξω αυτους που εχει κ να βαλω http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2152 τι λετε ? η να αφησω της corsair γιατι εχουν λιγο περισοτερο air flow Fan airflow: 46 - 92 CFM αλλα πολυ θορυβος ρε παιδι μου 22 - 39 dba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 μην βιαζεσαι να αγορασεις αλλους ανεμηστητρες. δοκιμασε πρωτα αυτους που εχει επανω η Η 80, στρεσαροντας τον επεξεργαστη, και μετα πρατεις αναλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggelhs89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 τα ανεμηστηρακια αυτα τα εχω στο πανω μερος του κουτιου κ βγαζουν τον ζεστο αερα το μονο που ελεγα να κανω ειναι τραμπα τα φουφουρια της Η 80 με αυτα μια κ τα εχω ,κ να εβαζα τα φασαριοζικα της corsair σε χαμηλη ταχυτητα να βγαζουν τον αερα απο το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ... και εγω τον 8120 αγορασα, αλλα με stock ανεμιστήρα. Λέτε να εχω προβλημα με την ψύξη? Λιγο που τον εβαλα μπρος μου φανηκε οτι εκανε παρα- μα παρα πολυ θορυβο ... OC προς το παρον δεν νομιζω να κανω οποτε ελεγε να κρατησω το stock fan και αργοτερα οταν κανω OC να το ψαξω λιγο. (αν δεν μου παρει τα αυτια ο stock) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 παρε φυκτρα γιατι σε λιγο θα βουηζουν τα αυτακια σου lol. με βαση τα λεγομενα αυτων που την εχουν βαλει ειναι υπερθορυβοδης... παρε μια true spirit 120 μιας και ειναι φτηνη και απλα πειραξε τον πολλαπλασιαστη και βαλτον Χ20 και εισαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα