Προς το περιεχόμενο

LG Optimus 4X HD P880 357€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βελτιωθεί η LG στο software support.

Αλλά όπως και να έχει ... custom rom. Τίποτα άλλο.

Πως εχει βελτιωθει...? Ακομα δεν εχει δωσει ICS στην προηγουμενη ναυαρχιδα της το 2Χ... Πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?

Πιο συγκεκριμενα να ξερετε οτι το 4Χ ειναι ηδη παρατημενο...εβγαλε καινουργια ναυαρχιδα μεσα σε 3 μηνες...το optimum g :confused:

Custom rom δεν μου λενε τιποτα προσωπικα...Αμα θελεις pure ics παιρνεις Nexus...δεν παλευεις με Cyanogen

Δημοσ.

Άποψη σου.

Για pure ICS σίγουρα δεν παίρνεις Nexus αφού πλέον, ακόμα και οι μη yakju εκδόσεις, έχουν Jelly Bean. :-D

Galaxy Nexus έχω και "παλεύω" με custom roms. Απλά είναι πολύ καλύτερη εμπειρία. Μόνο και μόνο που βάζεις ένα Adaway και λες αντίο για πάντα στις διαφημίσεις αρκεί.

Το ότι έβγαλε καινούρια ναυαρχίδα η LG δε λέει τίποτα. Και η HTC έχει βγάλει καινούρια ναυαρχίδα (One XL). Έπρεπε να βγάλει η LG το Optimus G (με τον πανίσχυρο Snapdragon S4 Pro) για να ιδρώσει λίγο η Apple με το iPhone 5 (σε επιδόσεις CPU/GPU μιλάμε πάντα) γιατί αν περιμέναμε από τους Exynoυς και από το Tegra 3 σωθήκαμεεεεεε.

Για το software support στηρίζω τη σκέψη μου στο ότι πιθανότατα το νέο Nexus θα κατασκευάζεται -και- από την LG. Άρα μιλάμε για στενότερη συνεργασία με τη Google, όπως επίσης και για δηλώσεις της Google ότι θέλει να μειώσει το Android fragmentation (δηλ. ένα σωρό εκδόσεις) οπότε σε νέες και δυνατές συσκευές θα υπάρχει εντονότερη προσπάθεια αναβαθμίσεων.

Το 2x και το Black απλά έπεσαν θύματα μίας χαοτικής μετάβασης από Gingerbread -> ICS, όπου ουσιαστικά ήθελε σχεδιασμό το firmware από την αρχή. Από ICS --> JB δεν είναι τόσο μεγάλο το χάσμα...

Είπαμε, custom rom και άγιος ο θεός...

Και το συγκεκριμένο κινητάκι για αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή αγορά.

Δημοσ.

Επειδή περάσαν όλα τα top models των τελευταίων ετών από τα χέρια μου αυτό που έχω να πω είναι ότι η LG μπορεί να έχει τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα άψογη αλλά όσων αφορά τις αναβαθμίσεις μακριά και αγαπημένοι....

Τα Nexus παίρνουν πάντα πρώτα τις αναβαθμίσεις και γενικά η ποιότητα είναι άριστη.

Τα υπόλοιπα Samsung Galaxy παίρνουν αναβαθμίσεις και η υποστήριξη από roms κορυφαία.

Όπως και να'χει η τιμή για το 4πύρηνο LG είναι πολύ καλή και σαν τιμή - απόδοση αξίζει.

Γνώμη μου πάντως στα χρήματα αυτά το top είναι το Nexus...

Δημοσ.

Μακρια απο lg λεμε, εγω εχω το optimus 3d μοντελο του προηγουμενου καλοκαιριου με παρεμφερη soc με του nexus και ακομα δεν εχουν καταφερει εκει στην lg να βαλουν την ics, την στιγμη που το nexus τρεχει την jelly bean. Εγω οταν θα αλλαξω θα παω σε nexus μακαρι να το βγαλει η htc που ειναι και η μονη εταιρια που δεν χρησιμοποιει πλαστικα και design απο κινητα των 100ε στην ναυαρχιδες της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...