Razor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Χαρακτηριστικά: http://www.gsmarena....d_p880-4563.php Site προσφοράς: http://www.portal365...turn=1348790826 Τιμή από skroutz: http://www.skroutz.g...4X-HD-P880.html > Επικοινωνία με το κατάστημα Portal365 Διεύθυνση Χαλκοκονδύλη 60, 10432, Αθήνα Τηλ. Πωλήσεων 210-2522034 Fax. Πωλήσεων 210-2522034 E-mail Πωλήσεων [email protected] Τηλ. Υποστήριξης 210-2522034 E-mail Υποστήριξης [email protected] Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά δε μου γεμίζει το μάτι η οθόνη.Για πείτε γνώμες όσοι το έχετε...
k_dinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Tι το κακο εχει η οθόνη? True HD-IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density) Eίναι και Gorilla Glass Εκτός αν εννοείς οτι σου φαίνεται μεγάλη
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το κύριο πρόβλημα που διαβάζω για τη συσκευή ειναι παράπονα για την αυτονομια του... Οποτε, οι ενδιαφερομενοι ας δώσουν λιγο προσοχή σε αυτόν τον τομέα οταν το ψάξουν απο χρηστη στο Myphone.gr Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2012 από c0prse_grinder
MakisCE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε Razor, ωραία παρουσίαση της προσφοράς, αλλά please δίπλα στα links βάζε και την τιμή.. .. σε μερικές μέρες οι τιμές θα αλλάξουν και το post θα είναι άχρηστο ή και παραπλανητικό! thanx edit: άκυρο, η τιμή υπάρχει στον τίτλο.. Ctrl+Z
MakisCE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ.. σωστός, ακόμα δεν με έπιασε ο καφές! άκυρο το σχόλιο λοιπόν, άψογο το post
privateer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Tι το κακο εχει η οθόνη? True HD-IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 4.7 inches (~312 ppi pixel density) Eίναι και Gorilla Glass Εκτός αν εννοείς οτι σου φαίνεται μεγάλη Η οθόνη είναι ωραία μην ανησυχείς. Το μόνο αρνητικό της είναι ότι τα viewing angles για IPS δεν είναι πολύ καλά. Περίμενα κάτι καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Μπαταρία δεν έχω πρόβλημα. Κλασσικά μια μέρα. Το μεγάλο αρνητικό είναι η κάμερα του. Οταν γράφεις video το autofocus παίζει συνέχεια και χαλάει την εγγραφή. Προφανώς είναι θέμα software αλλά ακόμη να το φτιάξει η LG. Απαράδεκτο.
mertaghon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Χαρακτηριστικά: http://www.gsmarena....d_p880-4563.php Site προσφοράς: http://www.portal365...turn=1348790826 Τιμή από skroutz: http://www.skroutz.g...4X-HD-P880.html > Επικοινωνία με το κατάστημα Portal365 Διεύθυνση Χαλκοκονδύλη 60, 10432, Αθήνα Τηλ. Πωλήσεων 210-2522034 Fax. Πωλήσεων 210-2522034 E-mail Πωλήσεων [email protected] Τηλ. Υποστήριξης 210-2522034 E-mail Υποστήριξης [email protected] Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά δε μου γεμίζει το μάτι η οθόνη.Για πείτε γνώμες όσοι το έχετε... φιλε απιστευτη οθονη εχει!!!!!! απλα στην αυτοματη φωτεινοτητα το παρακανει...και σου τρωει την μπαταρια.., οποτε απλα την χαμηλωνεις,οπως κ στο 2χ το ιδιο ηταν.. για 357 δεδομενου πως το ονε x και το s3 δεν θα πεσουν σε αυτη την τιμη γρηγορα,εγω θα το παιρνα.. παρε και το συγκριτικο των των quadcore..http://www.gsmarena.com/quad_core_shootout-review-790.php μια χαρα τα παει,με 1 θεμα στο βιντεο..
spyroseva Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητάκι είναι super!!! Και αυτό γιατί έχει κορυφαία χαρακτηριστικά,αλλά και η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ καλή!!! Το πρόβλημα είναι πως το προϊόν είναι παρα-εισαγωγής-αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια θέματα με την εγγύηση του. Ναι μεν η νομοθεσία μιλάει για 2 χρόνια διεθνή εγγύηση αλλά οι ελληνικές αντιπροσωπείες βάζουν τρικλοποδιές!!! Πιο συγκεκριμένα, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της LG και ο εκπρόσωπος στο τηλέφωνο μου τα "μάσαγε"...Μάλιστα μου είπε: "πως κανονικά δεν καλύπτεται από την εγγύηση,αλλά αν μπορούμε θα δούμε το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και ανάλογα την περίπτωση θα εξυπηρετήσουμε..." Συνεπώς η όποια αγορά ενέχει κάποιο ρίσκο που θα πρέπει να το λάβουμε υπ' όψη μας...
achilles_g_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Άψογο hardware. Προσωπικά δεν με προβληματίζει τόσο η οθόνη όσο η υποστήριξη της lg στο θέμα των αναβαθμίσεων.
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητάκι είναι super!!!Και αυτό γιατί έχει κορυφαία χαρακτηριστικά' date='αλλά και η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ καλή!!! Το πρόβλημα είναι πως το προϊόν είναι παρα-εισαγωγής-αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια θέματα με την εγγύηση του. Ναι μεν η νομοθεσία μιλάει για 2 χρόνια διεθνή εγγύηση αλλά οι ελληνικές αντιπροσωπείες βάζουν τρικλοποδιές!!! Πιο συγκεκριμένα, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της LG και ο εκπρόσωπος στο τηλέφωνο μου τα "μάσαγε"...Μάλιστα μου είπε: "πως κανονικά δεν καλύπτεται από την εγγύηση,αλλά αν μπορούμε θα δούμε το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και ανάλογα την περίπτωση θα εξυπηρετήσουμε..." Συνεπώς η όποια αγορά ενέχει κάποιο ρίσκο που θα πρέπει να το λάβουμε υπ' όψη μας... [/quote'] Ολα τα κινητά που ειναι ευρωπαικης εισαγωγής δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την εγγύηση τους στην Ελλάδα.
spyroseva Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ολα τα κινητά που ειναι ευρωπαικης εισαγωγής δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την εγγύηση τους στην Ελλάδα. Δεν θα διαφωνούσα καθόλου μαζί σου (αυτό που αναφέρεις είναι το σωστό),αλλά μάλλον διαφωνεί η LG HELLAS-με την οποία μίλησα πριν περίπου 3 ώρες...Τώρα αν τρέχουμε σε οργανισμούς-γραμματείες προστασίας καταναλωτών,προφανώς θα βγάλουμε άκρη και θα δικαιωθούμε,όμως αναφέρθηκα στην πρακτική των Ελλήνων εισαγωγέων που ταλαιπωρούν αναίτια τους καταναλωτές!
Federer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητο αυτο του χρονου τετοια εποχη ΔΕΝ θα εχει παρει Jelly Bean... Να φανταστειτε το 2Χ ακομα ΔΕΝ εχει παρει ICS Γνωμη μου... Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α απο LG 1000 φορες το Galaxy Nexus
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα διαφωνούσα καθόλου μαζί σου (αυτό που αναφέρεις είναι το σωστό)' date='αλλά μάλλον διαφωνεί η LG HELLAS-με την οποία μίλησα πριν περίπου 3 ώρες...Τώρα αν τρέχουμε σε οργανισμούς-γραμματείες προστασίας καταναλωτών,προφανώς θα βγάλουμε άκρη και θα δικαιωθούμε,όμως αναφέρθηκα στην πρακτική των Ελλήνων εισαγωγέων που ταλαιπωρούν αναίτια τους καταναλωτές![/quote'] Εχω μιλήσει με την lg hellas 3 φορές, μια για Optimus black, μια για Optimus 2x, και μια για Optimus 4x (πριν 1 μηνα περίπου) και μου ειπαν πως κανένα πρόβλημα αρκει να υπάρχει αποδειξη αγορας. Την μια φορά μαλιστα μου παν πως ουτε η αποδειξη είναι απαραίτητη καθώς φαίνεται πότε αγοραστήκε μεσω του ΙΜΕΙ της συσκευής! Ελπίζω να μην άλλαξαν την πολιτική τους γιατί απλα θα ταλαιπωρήσουν άδικα τον κόσμο που χρειάζεται την εγγύηση. Με ενα εμαιλ στα κεντρικά της LG νομίζω βγαίνει άκρη σε θεμα 1-2 ημερών (δηλαδή μέχρι να απαντήσουν στο email) Πάντως Samsung που είναι οι συσκευές μου τον τελευταίο καιρό, δεν ειχα πότε κανένα θέμα με τα ευρωπαϊκής εισαγωγής μοντέλα
mpokwsths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το κινητο αυτο του χρονου τετοια εποχη ΔΕΝ θα εχει παρει Jelly Bean... Να φανταστειτε το 2Χ ακομα ΔΕΝ εχει παρει ICS Γνωμη μου... Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α απο LG 1000 φορες το Galaxy Nexus Έχει βελτιωθεί η LG στο software support. Αλλά όπως και να έχει ... custom rom. Τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα